Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bubba Sparxxx » 18 cze 2007, 20:56
Bubba Sparxxx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 lip 2007, 12:21
gieksa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 lip 2007, 13:22
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 lip 2007, 13:34
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 lip 2007, 13:38
Martinho pisze:Po pierwsze to cos krecisz, 99% osob tak wlasnie opisuje sytuacje, chcac zalozyc nowe konto nie korzystajac ze starego ktore spaprane bylo np dunskimi promocjami w bwin,czy innymi probami wyzyskania kasyZ takiego buka nie wyplacilbys juz kasy
. HJak rozwiazac problem? Jak jestes czysty to napisz do nich maila a na pewno ci pomoga
PZDR
gieksa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 lip 2007, 13:43
Dokladnie, zgadzam sie z Martinho. Moim zdaniem obojetnie co teraz zrobisz, i tak po wiekszej kontroli bukmachera pieniedzy mogliby Ci pozniej nie wyplacic.Po pierwsze to cos krecisz, 99% osob tak wlasnie opisuje sytuacje,
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 lip 2007, 13:45
bwin ma bogata ale robia debilne problemy (limity, dziwne bany itp). polecam Unibetgieksa pisze:to weście mi jeszcze polećcie który aktualnie buk ma najlepsze kursy i bogatą oferte?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 lip 2007, 13:47
gieksa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 lip 2007, 13:49
Martinho pisze: A nie pamietasz nawetjaki miales login?
gieksa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lip 2007, 13:49
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 lip 2007, 13:51
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 lip 2007, 13:57
hmm z 2 lata to mininmum ale myśle że to nawet mogło być 3 lata temu:/Martinho pisze:A jak dawno zalozyles konto u tego buka?
gieksa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 lip 2007, 14:00
Masz teraz nieskonczone 20 lat wiec 2 czy 3 lata temu nie byles pelnoletni wiec jakim cudem sie zarejestrowales u buka??? Krecisz. Chyba ze podales falszywe dane wiec lepiej szukaj innego bukmacvhera bo u tego jestes spalony. To wszystko z mojej strony udzielam glosu panu prokuratorowigieksa pisze:hmm z 2 lata to mininmum ale myśle że to nawet mogło być 3 lata temu:/
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lip 2007, 14:02
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 lip 2007, 14:05
hmmm ej bez kitu teraz to już sam nieiwem moze sprubuje do nich napisac? może jako muj starszy sie zarejstrowałem?Martinho pisze:Masz teraz nieskonczone 20 lat wiec 2 czy 3 lata temu nie byles pelnoletni wiec jakim cudem sie zarejestrowales u buka??? Krecisz. Chyba ze podales falszywe dane wiec lepiej szukaj innego bukmacvhera bo u tego jestes spalony. To wszystko z mojej strony udzielam glosu panu prokuratorowigieksa pisze:hmm z 2 lata to mininmum ale myśle że to nawet mogło być 3 lata temu:/
nieno to że niemogłem się rejestrowac jak byłem niepełnoletni to aj wiedziałem:D ale chcęc grania musiała być większa od tego:p więc jakoś sie zarejestrowałem jak niepamietam:/ może faktycznie zaczne szukac innego buka:/fieldy pisze:Dobra rada na przyszłosć - czytać regulaminy. Później nie ma niespodzianek.
gieksa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio