problemy z bukami internetowymi

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.
Bubba Sparxxx

Wady i zalety typowania przez internet

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bubba Sparxxx » 18 cze 2007, 20:56

Odświeżę może stary temat i pytam jakie według was są plusy i minusy obstawiania meczy przez internet i czy sie opłaca właśnie w taki sposób typować :?:

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

problemy z bukami internetowymi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 lip 2007, 12:21

Siemka,
mam taki dość dziwny problem,jakieś 2,3 lata temu wraz w kumplem pozarejestrowywaliśmy się na różne buki a mianowicie były to bodajże bet-at-home , sportingbet, expekt, bwin, noi teraz taki mały problem oile pamiętam nigdy z nich nie korzystałem. Teraz chciałbym wkonicu zaczac grac przez neta ale nie pamiętam loginów i haseł a mail na który były rejestrowane te konta też już nieistnieje....
teraz mam takie pytanie czy mogę się drugi raz zarejestrować? żeby potem niebyło jakiś problemów ze wpłace kase a potem oni mi niewypłacą bo uznają że ich oszukuje itp, jeżeli mogę to na który z buków? który buk jest według wasz najlepszy i ma dość szeroką ofertę? i najwyzsze kursy?
a jeżeli niego się raz jeszcze zarejestrowac to może wiecie jak moge rozwiązać ten problem? czy już niebedę mógł po prostu skorzystać z tych buków?
z góry dzięki za odpowiedz.
Pozdro!!!

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 lip 2007, 13:22

To napisz do nich i przedstaw sytuacje, pewnie bedzie poproszony o personialia itp
Albo poprostu zarejestruj sie tam gdzie jeszcze tego nie robiles
gamebookers, betsson, bet24, unibet itp

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 lip 2007, 13:34

Po pierwsze to cos krecisz, 99% osob tak wlasnie opisuje sytuacje, chcac zalozyc nowe konto nie korzystajac ze starego ktore spaprane bylo np dunskimi promocjami w bwin,czy innymi probami wyzyskania kasy ;) Z takiego buka nie wyplacilbys juz kasy ;). HJak rozwiazac problem? Jak jestes czysty to napisz do nich maila a na pewno ci pomoga
PZDR

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 lip 2007, 13:38

Martinho pisze:Po pierwsze to cos krecisz, 99% osob tak wlasnie opisuje sytuacje, chcac zalozyc nowe konto nie korzystajac ze starego ktore spaprane bylo np dunskimi promocjami w bwin,czy innymi probami wyzyskania kasy ;) Z takiego buka nie wyplacilbys juz kasy ;). HJak rozwiazac problem? Jak jestes czysty to napisz do nich maila a na pewno ci pomoga
PZDR

nie nie nie nic niekręce bez kitu chyba tam nawet niegrałem ani raz chyba że za kase którą mi dali za zalogowanie bo coś tak mi sie przypomina ale niejestem pewnien a mnie poprostu niebyło w polsce dłuższy czas i nieiteresowało mnie granie ale teraz wruciła pasjia a niechce mi się latać do stsa:/

spróbuje zrobić tak jak piszecie napisać do nich jaka jest sytuacjia itp:p to weście mi jeszcze polećcie który aktualnie buk ma najlepsze kursy i bogatą oferte?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 lip 2007, 13:43

Po pierwsze to cos krecisz, 99% osob tak wlasnie opisuje sytuacje,
Dokladnie, zgadzam sie z Martinho. Moim zdaniem obojetnie co teraz zrobisz, i tak po wiekszej kontroli bukmachera pieniedzy mogliby Ci pozniej nie wyplacic.

Trzeba placic za swoją glupote [']

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 lip 2007, 13:45

gieksa pisze:to weście mi jeszcze polećcie który aktualnie buk ma najlepsze kursy i bogatą oferte?
bwin ma bogata ale robia debilne problemy (limity, dziwne bany itp). polecam Unibet

A nie pamietasz nawetjaki miales login?

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 lip 2007, 13:47

no przecież napisałem że nic niekręce dlatego pytam czy moge do nich napisać itp
pozatym jeżeli niebede miał pewności ze moge grać to zarejestruje się u jakiegoś innego buka u którego mam nadzieje nierejestrowałem się jak byłem młodszy po to tylko żeby być zarejestrowanym...

P.S
a tak wogule pytam bo kumplem z którym się wtedy zarejestrowaliśmy też niegrał na swoim koncie ani podkreślam nierobił żadnych wałków, i teraz jego brat się zarejestrował i wiem że są jakieś kłopoty bo to samo ip ten sam adres i nazwisko...

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 lip 2007, 13:49

Martinho pisze: A nie pamietasz nawetjaki miales login?

no własnie niemam zielonego pojęcia , mysle zeby im w mailu napisac moje dane żeby sprawdzili że jezstem czysty itp, i zęby albo podali mi moje dane z konta login itp abo żeby pozwolili założyć nowe konto

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lip 2007, 13:49

Bo u większości buków, można miec 1 konto na 1 domostwo założone.
Buki nie chca nawet słyszeć tłumaczeń, ze ktoś ma brata, ktory tez chce u nich grać. Nie ma możliwosci. Raczej wszystko w regulaminach danych buków pisze.

p.s. gieksa, nie pisz posta pod postem. Używaj funkcji "zmień" widze, ze nie tylko u buków regulaminu nie czytasz :smile2:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 lip 2007, 13:51

A jak dawno zalozyles konto u tego buka?

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 lip 2007, 13:57

Martinho pisze:A jak dawno zalozyles konto u tego buka?
hmm z 2 lata to mininmum ale myśle że to nawet mogło być 3 lata temu:/

pozatym jak dobrze pamietam to u tych 4 założyłem bo wtedy tylko je znałem:D

P.S

fieldy no sory ze tego posta ale mnie Martinho ubiegł i niezdązyłem odpisać clonerowi!
Ostatnio zmieniony 26 lip 2007, 14:01 przez gieksa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 lip 2007, 14:00

gieksa pisze:hmm z 2 lata to mininmum ale myśle że to nawet mogło być 3 lata temu:/
Masz teraz nieskonczone 20 lat wiec 2 czy 3 lata temu nie byles pelnoletni wiec jakim cudem sie zarejestrowales u buka??? Krecisz. Chyba ze podales falszywe dane wiec lepiej szukaj innego bukmacvhera bo u tego jestes spalony. To wszystko z mojej strony udzielam glosu panu prokuratorowi :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lip 2007, 14:02

dokładnie, jak nie byłes pełnoletni przy zakładaniu konta to lepiej nie trac czasu na maile do nich :D
bo założyłes je nielegalnie.

Dobra rada na przyszłosć - czytać regulaminy. Później nie ma niespodzianek.

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 26 lip 2007, 14:05

Martinho pisze:
gieksa pisze:hmm z 2 lata to mininmum ale myśle że to nawet mogło być 3 lata temu:/
Masz teraz nieskonczone 20 lat wiec 2 czy 3 lata temu nie byles pelnoletni wiec jakim cudem sie zarejestrowales u buka??? Krecisz. Chyba ze podales falszywe dane wiec lepiej szukaj innego bukmacvhera bo u tego jestes spalony. To wszystko z mojej strony udzielam glosu panu prokuratorowi :P
hmmm ej bez kitu teraz to już sam nieiwem moze sprubuje do nich napisac? może jako muj starszy sie zarejstrowałem? :/ już ku.... sam niewiem :/ niepamietam bo faktycznie 18 lat niemioałem bo przed 18 wyjechałem z polski:D i tu się zgadza wszystko ale w takim razie hmmmm niewierze zeby mi się tylko zdawało ze się rejestriowałem :/ wiec musiałem się zarejestrowac na starszego ewentualnie podac zła dane co jest mniej prawdopodobne:/ dziś napisz do nich wszystkich maila, i spróbuje się coś dowiedzieć i relacjionowac wam tu wszystko:D

fieldy pisze:Dobra rada na przyszłosć - czytać regulaminy. Później nie ma niespodzianek.
nieno to że niemogłem się rejestrowac jak byłem niepełnoletni to aj wiedziałem:D ale chcęc grania musiała być większa od tego:p więc jakoś sie zarejestrowałem jak niepamietam:/ może faktycznie zaczne szukac innego buka:/ :( chociaz te najlepsze już mam z głowy:/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”