Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 cze 2014, 23:10
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 18 cze 2014, 23:14
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 18 cze 2014, 23:14
... Oliver, Saul, Manquillo, Paco i cala plejada innych.League pisze:no Koke,Thiago,Isco,Ander, Iturraspe,Muniain ,Moreno,Bernar,Inigo M np. jest z czego lepić.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 18 cze 2014, 23:17
A coś mi się obiło o uszy, że miał odejść po mundialu bez względu na wynikiSammyy pisze:Sfinks ma kontrakt do 2016Professor Chaos pisze:Swoją drogą wiadomo kto za VdB po mundialu?
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 cze 2014, 23:23
Swiete slowa. To zwalanie winy na pilkarzy Realu traci piaskownica.Salas11 pisze:Ja w ogóle nie rozumiem o co chodzi z tym wytykaniem kto bardziej zawalił w turnieju. Oczywiście fani Barcelony wskazują graczy Realu i na odwrót. Ludzie ogarnijcie się bo to już zahacza o obłęd. Cała drużyna grała piach i cała drużyna wraca za tydzień do domu.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 18 cze 2014, 23:28
Ale co się przyjęło i co jest wygodne? Dla kogo? Dziś spieprzył Alonso i Iker się ośmieszył, wcześniej Ramos i Iker. Do spółki dzisiaj i z Holandią Pique i Busquets. Wygląda to tak, że Barcelona triumfowała to i Hiszpania była na czele, to nie jest jakaś demagogia i mówienie, bo to wygodne. Xavi z Iniestą robili grę, a w ryzach formację obronną trzymał Puyol z Casillasem. Dziś wszystko się skończyło, podobnie jak Barcelona dwa sezony temu. Nikt tu nie zwala całej winy na Real - bo widzę tutaj fani serie a wchodzą w błyszczącą zbroję i ruszają do ataku - ale podkreśla że ci co mieli rządzić tak jak w klubie nie rządzili nawet połowicznie. Inni owszem dali dupy. Zresztą mistrz i kapitan Iker Casillas przydomek "la decima znaczy więcej od pucharu świata" No sorry.sigane pepe pisze:Tak się przyjęło, bo to wygodne. Póki Hiszpania wygrywała wygrywała dzięki Barcelonie. Nawet kiedy przegrywała, to była wina Realu
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 18 cze 2014, 23:31
glowas12345
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 cze 2014, 23:33
Oczywiście, że by pomogli. Wielu z nich to młodzi i głodni sukcesów, wielkich meczów zawodnicy. I tak gratuluję Xaviom, Inniestom czy Casillasom, że jeszcze chce im się grać w piłkę - ja bym chyba tyle samozaparcia nie miał po tylu sukcesach.glowas12345 pisze:Jak sądzicie, czy Ci piłkarze skresleni przed mundialem przez Vicente, mogliby pomóc tej Hiszpani?? Alberto Moreno (Sevilla), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Jesus Navas (Manchester City), Dani Carvajal (Real Madryt), Alvaro Negredo (Manchester City), Fernando Llorente (Juventus Turyn).
Aż prosiło się by dziś pograł szybki Navas na skrzydle w drugiej połowie.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 18 cze 2014, 23:37
glowas12345

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 18 cze 2014, 23:39
Nie zapędzaj się, w normalnych okolicznościach wisiały by mi te wasze wewnątrzhiszpańskie przepychanki. Ale jest Mundial, piłkarskie święto dla wszystkich kibiców a ja znów widzę barcelońsko-realowskie bitewki. Byle dojebać drugiej stronie. To naprawdę żałosne...szefu91 pisze:bo widzę tutaj fani serie a wchodzą w błyszczącą zbroję i ruszają do ataku
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 18 cze 2014, 23:46
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 18 cze 2014, 23:48
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 18 cze 2014, 23:49
To zobacz 2 strony wcześniej przed meczem której drużyny kibic zaczął;) NIe zaprzeczaj wojenkom Barcelońsko Realowskim bo są gołym okiem widoczne, nie mówię akurat o tobie ale rozejrzyj się:Dszefu91 pisze:Salas gdzie Ty widzisz "dojebywanie drugiej stronie"? Chcesz widzieć tak bardzo, że okrutnie wyolbrzymiasz. Kilkakrotnie napisałem też, że Pique spieprzył pierwszy mecz, ale w pamięci pozostanie dopieprzanie Realowi i "wojenki barcelońsko-realowskie (xd) co? Jeśli aktualny mistrz świata i europy ponosi taką klęskę to trudno nie wręczyć orderu największych kasztanów tej ekipy. Gdyby mecze przegrali ktoś oprócz Casillasa, Ramosa, Pique, Alonso i poniekąd Busquetsa to też bym o tym pisał. Włożyłeś nie te okulary co trzeba.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 18 cze 2014, 23:49
Może jesteś jedyny, ale ja tłumaczenia typu: Hiszpania wygrywa tylko dzięki Barcy z ust jej kibiców słyszałem nie raz, nie dwa. Tacy byli pyszni po sukcesach. Teraz pewnie wygłaszają inne teorie, jak np. pewien defetysta z forum. Kibice Realu przynajmniej mają odwagę powiedzieć: tak, całą trójka zawaliła. Tylko kibice Barcy bronią swoich pupili, którzy również się nie popisali. A powinni się uderzyć w pierś, bo koniec cyklu Barcy zbiegł się z końcem cyklu La Roja.szefu91 pisze:Ale co się przyjęło i co jest wygodne? Dla kogo?
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 18 cze 2014, 23:54
Nie cały, bo pierwsza połowa sezonu była całkiem udana.Emerald pisze:Sfinks miał cały sezon, żeby zobaczyć, że Barcelona nie działa
szefu91
Wróć do „Mundial 2014 Brazylia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio