Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 253

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 17 lut 2010, 22:52

gilardino11 pisze:Pogratulować sędziemu dwóch decyzji.Najpierw czerwona kartka z dupy a do tego na koniec uznana bramka :lol: To parodia jakaś jest.Bayern bardzo słaby porównując mecz wczorajszy na San Siro to tak jak porównać szambo z perfumerią :roll: .Ale w Florencji nie będziecie grać w 13( liniowy i głowny) więc szanse będą równe a nawet bez formy Viola nie była dzisiaj gorsza...

Forza Calcio
Fani Serie A zawsze będę szukać powodów aby się pocieszać, a tu się liczą fakty - obie włoskie drużyny są na razie dalej niż bliżej bramy wymarzonego ćwierćfinału.

Tekst pogrubiony to dla mnie mistrzostwo, jak rozgromiliśmy Juventus to zaraz był bez formy, co z tego, że przed meczem każdy pisał o wielkiej formie, w końcu ograli u siebie Inter przed tamtym meczem, no ale cóz - jak rozgromimy to rywal miał zły dzień, a jak wygramy po równej walce, to na pewno z cienko grającym rywalem. Fiora zagrała dobrze i to jest pewne, nie było widać tu braku formy - nie byliśmy konsekwentni w ataku i tyle, mogło być lepiej, mogło być gorzej.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2010, 22:55

Kto pisał o 6:0?

Cytat proszę.

Ja mówiłem, ze pojedziemy Viole. Myliłem sie. Spodziewałem się, ze Viola zagra tak jak dzisiaj, ale, że my tak słabo to tego akurat sie nie spodziewałem.

Bramka z kosmosu była Klose. Nie neguję. Sam napisałem, ze kocham Overbo za tego gola.

Śmieszny to moze jesteś ty, bądź twój klub. Troche szacunku.
Cieżko bedzie się Violi ogarnąć, bo Pasqual już był wkręcany przez Robbena a Gobbi się nie dawał. Już lepiej na prawej stronie wygladało to gdzie Di Silvestri latał i Ribery średnio sobie z nim radził.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lut 2010, 22:56

Fiora zagrała dobrze
Chyba nigdy nie widziałeś kiedy Viola grała naprawde dobrze, od razu widać że Serie A nie oglądasz.Viola dzisiaj zagrała słabo, bez pomysłu jednak na taki Bayern prawie starczyło.Szkoda że dzisiaj gospodarze grali w 13

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 lut 2010, 22:57

Akurat tutaj zawalił liniowy, choć nie przeczę, że o sędziowaniu Ovrebo mam delikatnie mówiąc nie najlepsze zdanie.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lut 2010, 22:57

Metal pisze:
gilardino11 pisze:Pogratulować sędziemu dwóch decyzji.Najpierw czerwona kartka z dupy a do tego na koniec uznana bramka :lol: To parodia jakaś jest.Bayern bardzo słaby porównując mecz wczorajszy na San Siro to tak jak porównać szambo z perfumerią :roll: .Ale w Florencji nie będziecie grać w 13( liniowy i głowny) więc szanse będą równe a nawet bez formy Viola nie była dzisiaj gorsza...

Forza Calcio
Fani Serie A zawsze będę szukać powodów aby się pocieszać, a tu się liczą fakty - obie włoskie drużyny są na razie dalej niż bliżej bramy wymarzonego ćwierćfinału.

Tekst pogrubiony to dla mnie mistrzostwo, jak rozgromiliśmy Juventus to zaraz był bez formy, co z tego, że przed meczem każdy pisał o wielkiej formie, w końcu ograli u siebie Inter przed tamtym meczem, no ale cóz - jak rozgromimy to rywal miał zły dzień, a jak wygramy po równej walce, to na pewno z cienko grającym rywalem. Fiora zagrała dobrze i to jest pewne, nie było widać tu braku formy - nie byliśmy konsekwentni w ataku i tyle, mogło być lepiej, mogło być gorzej.
Patrząc na miejsce w lidze zauważ, że Bayern rozgromił Juve jak było na 3 miejscu w lidze, Violce idzie lidze cieniutko i zajmuje dalekie 11 miejsce dlatego można stwierdzić, że Fiorentina nie ma formy bo nie gra tak jak oczekują tego inni.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 17 lut 2010, 22:57

Za takie coś Bayern powinien odpaść z rozgrywek. Nikt mi nie powie, że liniowy nie widział dwumetrowego spalonego. Skandal i tyle.

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 17 lut 2010, 23:00

Mam rozumieć, że Bayern zagrał z pomysłem, tak? Z tego wynika, że my mamy super formę, a Viola taką, iż lepiej nic nie mówić? Trochę to zabawne, szanuję Fiorentinę, Milan - ale takich kibiców już nie, nie mogących się pogodzić, iż Bundesliga przegoniła Serie A - nie patrzy się na styl, a na wyniki. Rok temu Werder ograł Milan, nie przypominam sobie aby ktoś pisał, że to śmieszny klub, bo przegrał z klubem, który nie mieści się w dziesiątce ligi (mowa o zeszłym sezonie).

Tomusmc, wiesz Liga Mistrzów rządzi się swoimi prawami, przed meczem z wami też byliśmy bez formy i co się wtedy stało, dobrze wiesz. Wyszliśmy z kryzysu przekazując wam przy okazji klątwę.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lut 2010, 23:03

Metal pisze:nie mogących się pogodzić, iż Bundesliga przegoniła Serie A
To żeś teraz dołożył do pieca, twierdzisz, że wygrana z Juve, którego pokonała nawet Catania i wygranie z Fiorentiną mając sędziego pod sobą przesuwa Bundesligę przed Serie A?
Cris7 pisze:Akurat tutaj zawalił liniowy, choć nie przeczę, że o sędziowaniu Ovrebo mam delikatnie mówiąc nie najlepsze zdanie.
Ovrebo też bardzo dobrze musiał widzieć spalony

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2010, 23:05

Agnieszka pisze:Za takie coś Bayern powinien odpaść z rozgrywek. Nikt mi nie powie, że liniowy nie widział dwumetrowego spalonego. Skandal i tyle.
I jeszcze bana nam za to, ze sędzia sie pomylił.
Pozdro i poćwicz.

Oddał nam to co zawsze z Milanem nam zabierali ;p Niesmak jest, ale co zrobić. W moim mniemaniu trzeba sie cieszyc, ze wygralismy. Musze powtórki ogladnac tego spalonego.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lut 2010, 23:05

a Viola taką, iż lepiej nic nie mówić?
Dokładnie, w Serie A grają bardzo słabo.Przegrywają mecz za meczem i gdyby pojechali top w Europie zostali by zmieceni i do przerwy pewnie juz nie było by co zbierać.

Nie oglądam Bayernu więc nie moge oceniać czy są w formie czy nie.Dzisiaj zagrali bardzo słabo.Sędzie dał wam zwycięstwo i możecie się pocieszyć do rewanżu bo uważam że Viola gorzej grać już nie może i musi się w końcu przełamać.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 lut 2010, 23:06

To żeś teraz dołożył do pieca, twierdzisz, że wygrana z Juve, którego pokonała nawet Catania i wygranie z Fiorentiną mając sędziego pod sobą przesuwa Bundesligę przed Serie A?
Bundesliga po tym sezonie prawdopodobnie przegoni Serie A w rankingu UEFA.
Smutne, bo przecież jasne jest, że gdyby grały ekipy z obu krajów ze sobą bezpośrednio, to nie byłoby czego zbierać, Włosi zbierają pokłosie odpuszczania pucharów, na które Niemcy się sprężali.
I tak jednak jasne jest, jak wygląda sytuacja pod względem potencjału ekip w obu krajach - i przewaga paru punktów Bundesligi nad Serie A tego nie zmieni. :wink:
Oddał nam to co zawsze z Milanem nam zabierali
Z Milanem sędziowie Wam zabierali co najwyżej piątą bramkę, którą dostalibyście w plecy.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 17 lut 2010, 23:06

Agnieszka pisze:Za takie coś Bayern powinien odpaść z rozgrywek. Nikt mi nie powie, że liniowy nie widział dwumetrowego spalonego. Skandal i tyle.

lecz sie dziewuszko na glowe!! :roll:

a pan gilardino11 zaraz sie posra z frustracji

kibice Violki i czesc kibicow SerieA prawie dotknela nieba remisujac niemalze z FC BAYERNEM... spokojnie... w marcu jebniecie ostro o glebe...

5

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 319

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 lut 2010, 23:07

Bayern nazywa sie smiesznym klubem bo jego kibice nonstop napinaja sie jacy to mocni nie sa i kogo jak nie pojada, a prawda jest taka ze od paru lat jedyne co soba ten klub prezentuje to smiech i regularne baty od nawet przecietnych klubow.

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 17 lut 2010, 23:10

zagralismy fatalnie!!!!
ktos wie czemu Daniel zszedl w przerwie??
bramka Klose kosmos co za gafa sedziego!!!! btw dobrze ze nie wylecial za ewidentne czerwo!!
No ale wyszlo na nasze - od kiedy wrocil Ribery widac ze wracamy do schmatu podac do Frania i jakos bedzie, tyle tylko ze teraz Francuz nie ma Lahma do grania z klepki na lewej stronie, masakra!!!!
Boje sie ze we Florencji polecimy, trafilismy na druzyne z dobra obrona i du*** zbita, skonczylo sie "cudowne wymienianie podan" i "bawarska barcelona". Robben idzie w indywidual, Ribery pod forma i nie ma z kim grac na skrzydle, slabszy dzien Bastiana i ogolna slaba ostatnio postawa napastnikow - to wszystko naklada sie na nasz dzisiejszy obraz, mowiac szczerze to przydala by sie porazka w Bl zeby sie chlopaki obudzili, jeszcze nam daleko do najlepszym, a juz dopadl ich syndrom spelnienia co widac juz od jakiegos czasu, moze ten mecz ich cos zmieni.

Jesli przejdziemy dalej, to dobrze by bylo zeby sie trafil naprawde silny przeciwnik np ManUtd, Inter czy kto tam przejdzei bo jak trafimy np na Porto gdzei bedziemy uwazani za faworytow to na bank odpadniemy - taki juz nasz charakter - jako faworyci zawodzimy, a gdy jestesmy pod presja to gramy fantastyczne mecze...

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lut 2010, 23:11

kibice Violki i czesc kibicow SerieA prawie dotknela nieba remisujac niemalze z FC BAYERNEM... spokojnie... w marcu jebniecie ostro o glebe...
Ta i wtedy się obudziłeś buraku...

Widze że pewność siebie powala.Po takiej grze być pewnym awansu :?: Oby Viola sprowadziła was na ziemie...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”