Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 8

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 19 lut 2005, 19:41

Szkoda, bo liczyłem na BvB, ponieważ zwycięstwo (czy to nie śmieszne ?) podniosło by na duchu, i tak bidny klub.Szkoda, ale też dobrze, że Baya zbliża się do Majstra :wink:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 19 lut 2005, 23:22

Nie lubie tych zespołów ale wybierając jeden z nich Ciesze sie bardzo ze Bayern rozłozył ich na łopatki :D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 lut 2005, 14:18

i cieszza sie tez z tego ze tak swietnie poradzili sobie bez gwiazdy zespolui ballacka

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 20 lut 2005, 14:22

mathiasek12 pisze:i cieszza sie tez z tego ze tak swietnie poradzili sobie bez gwiazdy zespolui ballacka
to akurat nie jest zaskoczeniem...tak jest ze jak ballack nie gra to gra bayernu dostaje polotu...

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 lut 2005, 14:26

brazzo pisze:
mathiasek12 pisze:i cieszza sie tez z tego ze tak swietnie poradzili sobie bez gwiazdy zespolui ballacka
to akurat nie jest zaskoczeniem...tak jest ze jak ballack nie gra to gra bayernu dostaje polotu...
tez to zauwazylem ale trener twierdzi ze jest potrzebny zespolowi ale wedlug mnie moga go sprzedac i i tak bedzie im swietnie szlo

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 21 lut 2005, 15:28

BAYERN MONACHIUM - Borussia Dortmund 5:0 (4:0)
Bramki: 1:0 Salihamidzic (5.), 2:0 Makaay (6.), 3:0 Pizarro (28.), 4:0 Makaay (34.), 5:0 Makaay (55.).

Noty kickera za mecz:

Kahn (3) - Sagnol (3), Lucio (3), R. Kovac (3), Lizarazu (3) - Demichelis (2) - Salihamidzic (1,5), Zé Roberto (2,5) - Scholl (2) - Pizarro (2), Makaay (1) ; Deisler (3)

Zawodnikiem meczu zostal wybrany oczywiście Roy Maakay

FC BAYERN DEUTSCHER MEISTER :D
FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 22 lut 2005, 13:48

kama_reda pisze:
Scholl (2)
tylko ? no coz kicker jak zwykle sie nie postaral...............

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 22 lut 2005, 23:41

BAYERN - arsenal 3:1

Bayern naprawde zagrał dobry mecz, ale musze powiedziec ze mimo wszystko jestem troche rozczarowany, bo byla wielka szansa aby juz w tym meczu zapewnić sobie awans, a tak 3:1 to jeszcze jakiś cień szansy dla arsenalu. Nie moge zrozumieć jak Frings mogl nie strzelić gola w tej sytuacji po podaniu Maakaya, to bylo coś wiecej niż setka a tu pudło a gdyby to trafił to byloby juz 4:0 i po sprawie, ale coż i tak jest naprawde dobrze i trzeba sie tylko cieszyc.

FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 23 lut 2005, 14:08

mam pytanie do kibicow Bayernu czy plyta stadionu olimpijskiego jest podgrzewana? bo ogladalem wczoraj skroty i uslyszlem od komentatora ze nie jest podgrzewana i plyta jest zmarznieta troche sie zdziwilem taka Dyskobolia ma a Banyern nie ma no i jak by rozgrywali mecze w lutym prosze o odpowiedz

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 lut 2005, 14:48

Oczywiście że ma podgrzewaną płyte, nie wiem co to byl za komentator, ale wygadywał wielkie bzdury, albo ty go źle zrozumiales, każdy niemiecki pierwszoligowy klub ma obowiązek mieć podgrzewaną płyte boiska, w Monachium jest pełno śniegu, a czy na boisku widziales śnieg?? Nie, czyli podgrzewana plyta byla włączona na czas ( nie to co w meczu z Arminią w Bielefeldzie, kiedy plyta w ogole nie zostala włączona i zawodnikom przyszło grać na... sniegu ) pozdro

FC Bayern forever number one

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 23 lut 2005, 15:01

dokladnie zrozumialem ze NIE MA PODGRZEWANEJ MURAWY bo stadion jest stary hehe troche mnie to zdziwilo jeszcze dzisiaj obejzalem powtorke i slyszalem dokladnie to samo przeciez zalozenie tego urzadzenia nie ma nic wspolnego z wiekiem a skroty te ogladalem na POLSAT SPORT

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 23 lut 2005, 15:49

co do meczu bardzo podobala mi sie gra monachijczykow ! mysle ze Arsenal moze sie zegnac z LM powoli ;]

szkoda tylko ze ZNOWU nie potrafiliscie uzyskac kompletu fanow na trybunach ... ( ale ta wojna na sniezki w przerwie byla genialna :D:D )

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 23 lut 2005, 16:07

rebuzz pisze:co do meczu bardzo podobala mi sie gra monachijczykow ! mysle ze Arsenal moze sie zegnac z LM powoli ;]

szkoda tylko ze ZNOWU nie potrafiliscie uzyskac kompletu fanow na trybunach ... ( ale ta wojna na sniezki w przerwie byla genialna :D:D )
No szkoda... :(
ale tym razem bardzo mało brakowało do kompletu. Mecz dla mnie był znakomity, ale to co zwalił Frings szkoda gadać :x
Ale i tak jestem z tego meczu bardzo zadowolony :D

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 23 lut 2005, 16:16

Kaczormistrz pisze:mam pytanie do kibicow Bayernu czy plyta stadionu olimpijskiego jest podgrzewana? bo ogladalem wczoraj skroty i uslyszlem od komentatora ze nie jest podgrzewana i plyta jest zmarznieta troche sie zdziwilem taka Dyskobolia ma a Banyern nie ma no i jak by rozgrywali mecze w lutym prosze o odpowiedz
Jasne ze ma plyte podgrzewana, w ogole ci komentatorzy sa jacys nie douczenii jak ktos oglodal wczorej mecz na polsat info BAYERN-ARSENAL to sam wie ze komentator mylil sie na kazdym kroku m.in. powiedzial ze salichamidzic gral przed przejsciem do bayernu w hansie rostock (gral w HSV) albo ze bracia kovac grali razem ze soba w HSV ( grali jedynie ze soba w leverkusen) ale i tak bardziej lubie pawla wojcika od romana koltonia. Ostatnio jak gralo schalke z kims tam w bundeslidze i komentowal "ROMEK KOLTON" to w ciagu 2 minut naliczylem 23 zatrzymanie w stylu "EEEEEEEEEeeeeeeee" Czy tak powinien komentowac mecze prawdziwy komentator bo cos mi sie wydaje ze nie. :?

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 23 lut 2005, 18:02

ja tam wole duet KOLTON BOREK i to co mi sie wtym podoba to ze ciagle mowia jakies ciekawostki ozywiaja mecz a nie jak na TVP na EURO wzieli jakiegos Mielcarskiego ktory w zyciu nie widzial mikrofonu odezwal sie raz na 10 minut i ten SZARANOWICZ I SZPAKOWSKI, komentatorzy z publicznej telewizji przez wieksza czesc spotkania wymieniaja tylko pilkarze co sa obecnie prze pilce ( zejde z tematu ogladam skoki jakis skoczek skacze polecial wyladowal 170!!!!! ach nie 160 ) smiech na sali taki mamy poziom komentowania w Polsce dzisiaj na Polsat Sport duet KOLTON BOREK w Barcelonie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”