Co do meczu to ladnie- wszystkie bramki zawodnikow, grajacych na co dzien w Niemczech. W obu ekipach jest sporo grajkow z klubow niemieckich i dobrze, tak trzymac. Ogladal ktos cale spotkanie [ja tylko skroty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 08 lut 2007, 10:26
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 08 lut 2007, 14:11
średnio, Lahm miał lekki udział przy bramce Szwajcarów, ale to wg mnie najbardziej Mertersacker zawalił. Schweini mił przebłyski, oglnie dość dobrze zagrał. Lewa strona funkcjowała dobrze. Niemcy dominowali przez całe spotkanie ni przez chwilę ich zwycięstwo nie było zagrożone, Podolskiemu rośnie konkurencja w posatci Gomeza i Kuranyi'ego którzy zagrali bardoz dobrze. Pewne zwycięstwo, ładnie się zaprezentowali Niemcy, Frings wymiatał jak zwykle, ciągle żałuję, że go sprzedaliśmyolson pisze:Ogladal ktos cale spotkanie [ja tylko skroty ]? Jak zaprezentowali sie nasi zawodnicy?
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 08 lut 2007, 16:29
Naprawde nie ma czego zalowac. Koles jest slaby psychicznie- w Bremie nie ma tak wielkiego nacisku na tytuly jak w Bayernie, wiec daje tam rade. Z reszta, co to za pilkarz, ktory po jednym sezonie w zespole, przy calkiem czestych wystepach, mowi, ze juz nie chce tam grac. Ze mu sie nie podoba etc., chociaz stanowi o sile zespolu. I jeszcze ma jakies wonty do zarzaduAkarin pisze:Frings wymiatał jak zwykle, ciągle żałuję, że go sprzedaliśmy
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 mar 2007, 17:10
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 mar 2007, 7:52
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 mar 2007, 10:45
właśnie to mnie zastanawia, obecnie ma on najwyższą formę z wszstkich niemieckich prawych obrońcówMichał M pisze:Swoją drogą, czemu Fritz jest powołany tylko na mecz towarzyski
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 mar 2007, 11:28
Wcale mu się nie dziwię - uważam że jest lepszy i od Hildebranda i od Enkego.Akarin pisze:to Wiese jest niezadowolony (ba wręcz sfrustrowany), że nie dostał powołania. Uważa, że jest w świetnej formie i należy mu się powołanie.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 mar 2007, 11:40
mam takie same zdanieMichał M pisze: Wg mnie Hildebrand wcale nie jest klarownym następcą Lehmanna, chociaż za takiego się uważa i na takiego się kreuje.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 21 mar 2007, 17:17
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klinsejeczek » 21 mar 2007, 23:54
Klinsejeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 22 mar 2007, 16:55
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 24 mar 2007, 22:58
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 24 mar 2007, 23:07
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 24 mar 2007, 23:16
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 24 mar 2007, 23:18
mój ojciec oglądał ze mną, ciągle się kłócilismy co do decyzji sędziegoolson pisze:Widziales mecz? Bo ja musialem ojcu pomagac . Jak zagrali Bawarczycy? Widzialem, ze Lahm zaliczyl asyste przy 2. bramce Kuranyi'ego .
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio