HSV (zbiorczy) - Strona 9

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 lip 2006, 13:57

czeher pisze:nie ma uzasadnienia w rzeczywistosci
Razem 10 goli w 27 meczach w ciagu dwoch sezonow. Jeszcze sobie tylko poszukaj ile zagral meczow w calosci.
Wiec mialem napisac, ze strzelal malo goli? Przeciez to bardzo dobry wynik.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lip 2006, 14:02

Corinthians pisze:Razem 10 goli w 27 meczach w ciagu dwoch sezonow. Jeszcze sobie tylko poszukaj ile zagral meczow w calosci.
dobra ty zawsze probujesz spasc na 4 lapy
Corinthians pisze:Wiec mialem napisac, ze strzelal malo goli? Przeciez to bardzo dobry wynik
mogles nic nie pisac :!: a nie ze strzelal duzo goli - no chyba zebys podreslil w pierwsyzm psocie iz zdobyl stosunkowo duzo goli jak na ilosc spedzonych minut na bosiku
a tak:
Corinthians pisze:Ja jednak sadze, ze Guerrero, skoro strzelal duzo goli w Bayernie to i w HSV bedzie strzelal. Zebral juz bardzo duzo doswiadczenia i na pewno bedzie z niego pozytek.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 lip 2006, 14:14

czeher pisze:dobra ty zawsze probujesz spasc na 4 lapy
Ales mi wygarnal :lol:
czeher pisze:mogles nic nie pisac
Nie, to Ty mogles nic nie pisac, bo raczej nikogo nie interesuja Twoje wywody nad konstrukcja mojego posta i jego nieco metaforycznej tresci.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lip 2006, 14:21

Corinthians pisze:Nie, to Ty mogles nic nie pisac,
a jednak musialem skoro piszesz bzudry odnosnie Barbareza i Guerrro
Corinthians pisze:bo raczej nikogo nie interesuja Twoje wywody
to twoja opinia
Corinthians pisze:jego nieco metaforycznej tresci.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
widze ze skrzetnie probujesz sie wywinac, teraz uciekasz w strone metafory - luznooo - to z Bosniakiem rowniez mam odczytac przez "pryzmat" przenosni :?:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 lip 2006, 14:25

czeher pisze:a jednak musialem skoro piszesz bzudry odnosnie Barbareza
Napisalem o nim, ze jest w formie, ale ma najlepsze lata za soba. Pomylilem sie, bo zapomnialem, ze zmienil klub, a Ty grzecznie zwrociles mi uwage, dziekuje. Niestety potem zaczales walic jakies herezje.
czeher pisze:widze ze skrzetnie probujesz sie wywinac, teraz uciekasz w strone metafory - luznooo
Jak Ty to mowisz- "spadam na cztery lapy"

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lip 2006, 14:29

Corinthians pisze:Niestety potem zaczales walic jakies herezje.
prosze zacytuj w ktorym momencie :?:

Corinthians pisze:Jak Ty to mowisz- "spadam na cztery lapy"
ofkors 8)

A zreszta koncze dyskusje bo nie ma wiekszego sensu

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2006, 14:30

jeszcze jeden taki post i polecą WP :!:

:roll: :roll: :roll:

Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 15 lip 2006, 15:29

Co by nie było Barbarez nie gra już w HSV. Ja się z tego cieszę bo nieuważałem go za bardzo dobrego napastnika. A utrata napastnika zmusi do zakupu innego a jak wiemy HSV mierzy wysoko nie tylko w Bundeslidze ale także i w LM i robi bardzo trafne transfery, więc można się spodziewać bardzo dobrego snajpera już wkrótce

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 lip 2006, 17:50

Luber0 pisze:Ja się z tego cieszę bo nieuważałem go za bardzo dobrego napastnika.
No to fakt najlepszym napastnikiem to on nie był ale on miał inną role do spełnienia w HSV i wychodziło mu to wyśmienicie, miał wiele asyst, i kilka goli był bardzo wysoko w tabeli według pkt kanadysjkiej, dla mnie był jednym z najlepszych piłkarzy HSV i jest wielka strata do tego zespołu. A co do zakupów w Hamburgu, to napewno coś wymyśla znowu przeszukają rynek Belgijski i Holenderski...

A co do sporu między Czecherem a Corinthiansem to musze przyznać racje temu pierwszemu.

Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 17 lip 2006, 17:16

Trzeci zespół minionego sezonu Bundesligi, HSV Hamburg, jest bliski pozyskania Czecha Milana Barosa, oraz byłego reprezentanta Holandii, Patricka Kluiverta. Obaj ci zawodnicy zostawali królami strzelców Mistrzostw Europy. Obaj strzelali po 5 goli, w odpowiednio, Euro 2004 w Portugalii i Euro 2000 w Belgii i Holandii. Baros już w poprzednim tygodniu odwiedził Hamburg. Poza zajęciami czysto relaskacyjnymi, jak zwiedzanie starówki i stadionu AOL-Arena, odbył rozmowę z dyrektorem sportowym HSV - Dietmarem Beiersdorferem. Jak donosi "Kicker", Czech wyraził chęć gry w Niemczech i uzgodnił warunki kontraktu indywidualnego. Działacze obecnego klubu Barosa, Aston Villi, nie chcą sprzedawać swojej gwiazdy, którą wyceniają az na 12 mln. euro. HSV złożyło zas ofertę nie przekraczającą 10 mln euro... Wszystko powinno się jednak wyjaśnić w ciągu kilku najbliższych dni. Jeśli oba kluby nie dojda do porozumienia, reprezentant Czech dalej będzie grać w Premiership.

HSV prowadzi także rozmowy z 30-letnim Kluivertem. Holender, po nieudanym pobycie w hiszpanskiej Valencii, chce po raz kolejny odbudować swoją wspaniałą formę sprzed wielu sezonów. Podczas ostatniego weekendu Kluivert rozmawiał z klubem na temat umowy. Jak wiemy, były gracz Barcelony jest obecnie bez klubu, jednak jego wymagania finansowe są bardzo wysokie.

Było by fajnie gdyby obaj pojawili się na AOL Arena. HSV miało by bardzo dobry atak, Kluiver wkońcu może by się odnalazł.

Awatar użytkownika
robo-bvb
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 18 lip 2006, 15:46

Luber0-- z calym szacunkiem ale nie przepisuj i kopiuj wiadomosci z niemieckich portali bo to nie ma sensu.przetlumaczyles ta wiadomosc slowo w slowo i tu ja napisales.to mija sie z celem bo o tym zainteresowaniu HSV rownie dobrze mozna poczytac na innych portalach.

Awatar użytkownika
brym
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brym » 19 lip 2006, 10:39

Wg mnie HSV ma mocny zespół z bardzo dobrze grającym Van Der Vaartem, De Jongiem i Boulahrouz.

Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 19 lip 2006, 17:44

Ma bardzo mocny zespół. Gdyby coś osiągneli w LM to można sobie tylko wyobrazić ich wzmocnienia w następnym sezonie

Luber0
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 21 lip 2006, 22:18

Pojawiła się plotka o Klasnicu, którym podobno HSV jest zainteresowane. Mam nadzieję że to nie prawda bo niechciałbym zobaczyć Ivana w koszulce Hamburga. Niech lepiej poszukają jakiegoś dobrego napastnika za granicą

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 22 lip 2006, 0:41

Wierzysz w to że Klasnić na 3 tygodnie przed rozpoczęciem zesonu zasili lokalnego rywala?/ Bo Ja nie/ Nie sądze by Werder pozbył się podstawowego zawodnika.
Hamburg natomiast chcąc zdetronizować Bayern ( marne szanse) powinien obowiązkowo pozyskać napastnika. Guerrero i Lauth to zdecydowanie za mało.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”