Razem 10 goli w 27 meczach w ciagu dwoch sezonow. Jeszcze sobie tylko poszukaj ile zagral meczow w calosci.czeher pisze:nie ma uzasadnienia w rzeczywistosci
Wiec mialem napisac, ze strzelal malo goli? Przeciez to bardzo dobry wynik.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 lip 2006, 13:57
Razem 10 goli w 27 meczach w ciagu dwoch sezonow. Jeszcze sobie tylko poszukaj ile zagral meczow w calosci.czeher pisze:nie ma uzasadnienia w rzeczywistosci
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lip 2006, 14:02
dobra ty zawsze probujesz spasc na 4 lapyCorinthians pisze:Razem 10 goli w 27 meczach w ciagu dwoch sezonow. Jeszcze sobie tylko poszukaj ile zagral meczow w calosci.
mogles nic nie pisacCorinthians pisze:Wiec mialem napisac, ze strzelal malo goli? Przeciez to bardzo dobry wynik
Corinthians pisze:Ja jednak sadze, ze Guerrero, skoro strzelal duzo goli w Bayernie to i w HSV bedzie strzelal. Zebral juz bardzo duzo doswiadczenia i na pewno bedzie z niego pozytek.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 lip 2006, 14:14
Ales mi wygarnalczeher pisze:dobra ty zawsze probujesz spasc na 4 lapy
Nie, to Ty mogles nic nie pisac, bo raczej nikogo nie interesuja Twoje wywody nad konstrukcja mojego posta i jego nieco metaforycznej tresci.czeher pisze:mogles nic nie pisac
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lip 2006, 14:21
a jednak musialem skoro piszesz bzudry odnosnie Barbareza i GuerrroCorinthians pisze:Nie, to Ty mogles nic nie pisac,
to twoja opiniaCorinthians pisze:bo raczej nikogo nie interesuja Twoje wywody
Corinthians pisze:jego nieco metaforycznej tresci.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 lip 2006, 14:25
Napisalem o nim, ze jest w formie, ale ma najlepsze lata za soba. Pomylilem sie, bo zapomnialem, ze zmienil klub, a Ty grzecznie zwrociles mi uwage, dziekuje. Niestety potem zaczales walic jakies herezje.czeher pisze:a jednak musialem skoro piszesz bzudry odnosnie Barbareza
Jak Ty to mowisz- "spadam na cztery lapy"czeher pisze:widze ze skrzetnie probujesz sie wywinac, teraz uciekasz w strone metafory - luznooo
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 lip 2006, 14:29
prosze zacytuj w ktorym momencieCorinthians pisze:Niestety potem zaczales walic jakies herezje.
ofkorsCorinthians pisze:Jak Ty to mowisz- "spadam na cztery lapy"
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2006, 14:30
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 15 lip 2006, 15:29
Luber0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 lip 2006, 17:50
No to fakt najlepszym napastnikiem to on nie był ale on miał inną role do spełnienia w HSV i wychodziło mu to wyśmienicie, miał wiele asyst, i kilka goli był bardzo wysoko w tabeli według pkt kanadysjkiej, dla mnie był jednym z najlepszych piłkarzy HSV i jest wielka strata do tego zespołu. A co do zakupów w Hamburgu, to napewno coś wymyśla znowu przeszukają rynek Belgijski i Holenderski...Luber0 pisze:Ja się z tego cieszę bo nieuważałem go za bardzo dobrego napastnika.
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 17 lip 2006, 17:16
Luber0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 18 lip 2006, 15:46
robo-bvb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brym » 19 lip 2006, 10:39
brym
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 19 lip 2006, 17:44
Luber0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 21 lip 2006, 22:18
Luber0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 22 lip 2006, 0:41