Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 maja 2008, 13:41
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 20 maja 2008, 10:38
Wydaje mi się po prostu, że poleci których z DM-ów - jakbym miał wybierać między Jonesem a Rolfesem (bo przecież nie Fringsem), to wziałbym na EURO Jonesa.Akarin pisze:Rolfes jest jednym z pewniaków w kadrzeOn wg mnie niemal na bank nie poleci.
Borowski na pewno nie - jest na fali wznoszącej i Loew jest podobno do niego dość przekonanyAkarin pisze:Jesli chodzi o 3 zawodnika, który musi odpaść z kadry, to wg mnie będzie to ktoś z dwójki Jones/Borowski![]()
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 maja 2008, 20:08
w sumie to cieżka sprawa wybrać z ich dwóch, ale Rolfes wg mnie ma mocniejszą pozycję w kadrze. Oczywiście Jones rozegrał bardzo dobry sezon i jestem jego zwolennikiem w kadrze, ale jakoś nie uważam, żeby wywalczył sobie miejsce w składzie kosztem Simona. Choć jeśli to pojedzie on a nie Rolfes to i tak będę zadowolony. Jak mówiłem, chcę go w kadrzeMichał M pisze:Wydaje mi się po prostu, że poleci których z DM-ów - jakbym miał wybierać między Jonesem a Rolfesem (bo przecież nie Fringsem), to wziałbym na EURO Jonesa.
co do Boro to fakt, forma mu wzrosła w ostatnim czasie i zasługuje na wyjazd. Z pomocników skreśliłbym Odonkora, ale jakoś nie widzi mi sie, żeby Loew nagle z niego zrezygnowałMichał M pisze:Borowski na pewno nie - jest na fali wznoszącej i Loew jest podobno do niego dość przekonany Wink Zresztą - zobaczymy za tydzień, może jeszcze komuś kontuzja wpadnie?
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 20 maja 2008, 23:24
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 maja 2008, 8:55
Też tak sądzę. Chociaż jestem przeciwny jego powołaniu - fakt, że był dobrym jokerem 2 lata temu jakoś mnie do niego nie przekonuje.Akarin pisze: Z pomocników skreśliłbym Odonkora, ale jakoś nie widzi mi sie, żeby Loew nagle z niego zrezygnował
Duża jest też liczba pomocnikówolson pisze:Duża liczba napastników. Wydaje mi się, że z dwójki z nich Loew zrezygnuje.
Hitzlsperger jest niemal podstawowym graczem kadry - pierwszym do składu w przypadku urazu Fringsa (tak przynajmniej było w ostatnich spotkaniach Niemców), więc on jedzie prawie na pewno (o ile nie dozna kontuzji)olson pisze:któregoś z pomocników: Hitzlsperger, Trochowski, Jones.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 21 maja 2008, 13:50
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 maja 2008, 14:00
A faktycznie, do niego jakoś nikt nie zdążył się przyczepić. Może to z tego względu, że on cały czas jest w kadrze? Ale rzeczywiście, jeżeli Loew zamierza grać bokami Lahm-Jansen (a to jest najbardziej prawdopodobne), do tego w rezerwie ma Fritza i Westermanna, to faktycznie po kiego mu Arne Friedrich? Jako rezerwowy środkowy obrońca? W tym przypadku nasze szanse by jeszcze wzrosłyVan der Vaart pisze:Powołanie A. Fredricha to też zupełne nieporozumienie.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 21 maja 2008, 14:05
Dokładnie. Arne Fredrich nie miał za sobą dobrego sezonu, podobnie jak i jego koledzy z klubu. W kadrze zaś już gra długo, z tego co pamiętam, to był nawet powołany na Mistrzostwa Świata w 2002 roku. Tak więc należy do starej gwardii. I raczej tym kierował się Joachim Low.Michał M pisze:Lepszy rzeczywiście byłby inny Friedrich, Manuel z Leverkusen
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 22 maja 2008, 16:33
to już jest wiadome od jakiegoś czasuMichał M pisze:Sądzę, że jednak Loew weźmie piątkę napastników
w pierwszym roku szło mu średnio. Potem złapał kontuzję i po jej powrocie prezentował się dobrzeVan der Vaart pisze:Temu pierwszemu zupełnie się nie wiedzie w Hiszpanii, w ogóle nie wiem co on jeszcze tam robi.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 22 maja 2008, 18:48
uniwersalnościąAkarin pisze: Ja bym wywalił Trochowskiego, ale on w sumie może grać na każdej pozycji w pomocy, więc może swoim uniwersalizmem przekona Loewa.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 22 maja 2008, 19:05
no fakt10 pisze:uniwersalnością
a myślisz, ze pamietam dokładną datę czy co?10 pisze:Gdzie i kiedy Low mówił to o napastnikach?
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 22 maja 2008, 19:46
Czy dobrze? Nie wiem. Bardzo lubię Neuville'a, ale wydaje mi się, że Low mógłby wziąć mogącego spełniać podobne role Asamoah.Akarin pisze:Powołał dwóch z 2 Bl. I wg mnie dobrze zrobił.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 maja 2008, 0:30
Asamoah nawet nie łapał sie w ostatnim czasie do składu Schalke10 pisze:Bardzo lubię Neuville'a, ale wydaje mi się, że Low mógłby wziąć mogącego spełniać podobne role Asamoah.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 23 maja 2008, 0:38
No wiesz, ale to jednak 2. BL.Akarin pisze:Asamoah nawet nie łapał sie w ostatnim czasie do składu Schalke10 pisze:Bardzo lubię Neuville'a, ale wydaje mi się, że Low mógłby wziąć mogącego spełniać podobne role Asamoah.ogólnie zagrał przeciętnie w tym sezonie. To zdecydowało. Neuville jest w lepszej dyspozycji.
To może być za późno. Ale mi pasuje, chociaż Adler podwyższyłby poziom sportowy drużyny, a tym samym poziom widowisk przez nią serwowancyh już teraz.Akarin pisze: Loew powiedział, że po EURO kto inny będzie nowym nr 1 w bramce repry. I dobrze.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 23 maja 2008, 0:45
Kaczormistrz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio