No tam, ale Niemcy chyba nigdy nie wystawią do Ligi Mistrzów czterech drużyn.Michał M pisze:Na 200%I bardzo dobrze, im więcej drużyn z BL dalej, tym lepszy współczynnik UEFA dla Niemiec
PS. Zbliża się mecz z Bayernem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 15 lut 2008, 13:18
No tam, ale Niemcy chyba nigdy nie wystawią do Ligi Mistrzów czterech drużyn.Michał M pisze:Na 200%I bardzo dobrze, im więcej drużyn z BL dalej, tym lepszy współczynnik UEFA dla Niemiec
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 15 lut 2008, 13:36
Siła siłą, a licza się przede wszystkim wyniki w pucharach. Zresztą, jeszcze parę lat temu Niemcy mogli wystawiać 4 drużyny w LM, więc kto wie co będzie w przyszłości?Van der Vaart pisze:No tam, ale Niemcy chyba nigdy nie wystawią do Ligi Mistrzów czterech drużyn.Jest to raczej nierealne, biorąc pod uwagę siłe Premiership, Serie A, czy też Primera Division.
Ty to znaczy prawdziwy van der Vaart?Van der Vaart pisze:PS. Zbliża się mecz z BayernemJuż ja się o to postaram, abyście dostali surowe baty
![]()
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 15 lut 2008, 13:48
Ja na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie takiego scenariusza, żeby cztery zespoły z Niemiec, bądź co bądź słabszego pod względem rzemiosła piłkarskiego występowały w LM. Przepaść między Primera Division, Premiership czy Serie A jest ogromna, tak więc na razie to nierealneMichał M pisze: Siła siłą, a licza się przede wszystkim wyniki w pucharach. Zresztą, jeszcze parę lat temu Niemcy mogli wystawiać 4 drużyny w LM, więc kto wie co będzie w przyszłości?
To nie wiedziałeś?Michał M pisze:Ty to znaczy prawdziwy van der Vaart?Czyli jego uraz z wczorajszego meczu jest raczej niegroźny?
Van der Vaart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 19 lut 2008, 0:34
Rzeczywiście - nie spojrzałem na datę.Michał M pisze: Wow, nie ma to jak cytat z przed pół rokuJako górnę półke zaliczam pierwszych 6-7 drużyn BL. I BVB z pewnością się do nich nie zalicza
![]()
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 22 lut 2008, 11:57
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 22 lut 2008, 12:08
Mam wrażenie, że wczoraj Wasi piłkarze oszczędzali już siły na niedzielęVan der Vaart pisze:HSV wczoraj bezbramkowo zremisowało,
No dobrze, tylko bez porównań Bayernu i Bochum, ok?Van der Vaart pisze: Będzie ciężko, bez VDV, choć HSV w meczu z Bochum doskonale sobie poradziło bez niego.
Oj coś pamięc nietęgaVan der Vaart pisze:Pamiętam, że w rundzie jesiennej też nie mógł zagrać z HSV - kontuzja go wyeliminowała.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 22 lut 2008, 13:29
Dokładnie, w 100% odnoszę takie wrażenie. To było wiadomo, że będą się oszczędzać na mecz z Bayernem, tak więc ci co obstawili na HSV, mogą sobie pluć teraz w brodę. I dobrze im tak, w końcu bukmacherstwo wymaga logicznego myśleniaMichał M pisze:Mam wrażenie, że wczoraj Wasi piłkarze oszczędzali już siły na niedzielęVan der Vaart pisze:HSV wczoraj bezbramkowo zremisowało,Ale gratuluję Wam awansu - współczynnik Niemiec rośnie
![]()
Ale, ja tu nie porównuję nigdzie Bochum do Bayernu. Może i mecz meczowi nie równy, ale sądzę, że HSV zagra dobrze w niedzielę i co najważniejsze, zdobędzie trzy punkty. O to drugie będzie cholernie trudno, ale co tam, czego się nie robi dla sławy i pieniędzyMichal M pisze:No dobrze, tylko bez porównań Bayernu i Bochum, ok?Van der Vaart pisze: Będzie ciężko, bez VDV, choć HSV w meczu z Bochum doskonale sobie poradziło bez niego.To, że przeciwko słabeuszowi z BL i to na dodatek grając na własnym boisku HSV powiodło się bardzo dobrze, nie przekłada się automatycznie na dobry występ na Allianz Arena
A brak Rafaela mimo wszystko możecie w takim meczu odczuć bardziej niż my stratę Francka
![]()
Jedno jest pewne - w niedzielę emocji nie zabraknie![]()
HSV: 1.Rost, 3.Atouba, 4.Reinhardt, 5.Mathijsen, 8.de Jong, 9.Guerrero, 11.Olic (74.Zidan), 14.Jarolim, 15.Trochowski (78. Choupo-Moting) , 18.Castelen, 19.BoatengMichal M pisze:Oj coś pamięc nietęgaVan der Vaart pisze:Pamiętam, że w rundzie jesiennej też nie mógł zagrać z HSV - kontuzja go wyeliminowała.Ribery grał prawie cały mecz w rundzie jesiennej - w końcówce wszedł za niego Sandro Wagner
Nie grał za to wtedy Toni.
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 22 lut 2008, 14:04
Sławy i pieniędzy, no ale chyba też i walki o mistrzostwo - jeśli HSV polegnie w Monachium (co mam nadzieję się stanieVan der Vaart pisze:O to drugie będzie cholernie trudno, ale co tam, czego się nie robi dla sławy i pieniędzy
Bramką Zidana, o którą byłem wtedy wściekły, bo nasi obrońcy dali mu naprawdę sporo swobody w polu karnymVan der Vaart pisze:Pragnę przypomnieć, że wtedy Rothosen rzutem na tasmę zdobyli jeden punkt.
To nie kwestia pamięci, tylko trzymania statystyk Bayernu z obecnego sezonu pod rękąVan der Vaart pisze:. Michał, co jak co, ale dobrą pamięć to Ty jednak masz
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 22 lut 2008, 17:28
Racja, ale nie powiesz mi, że taki Duisburg albo Cottbus będzie walczył o mistrzostwo, bo jest to po prostu nierealneMichał M pisze:Sławy i pieniędzy, no ale chyba też i walki o mistrzostwo - jeśli HSV polegnie w Monachium (co mam nadzieję się stanieVan der Vaart pisze:O to drugie będzie cholernie trudno, ale co tam, czego się nie robi dla sławy i pieniędzy), to szanse na mistrzostwo będą dla hamburczyków już tylko minimalne
A przecież chyba po to się gra w lidze, żeby walczyć o końcowy triumf
Pamięć szwankujeMichał M pisze:Bramką Zidana, o którą byłem wtedy wściekły, bo nasi obrońcy dali mu naprawdę sporo swobody w polu karnymVan der Vaart pisze:Pragnę przypomnieć, że wtedy Rothosen rzutem na tasmę zdobyli jeden punkt.Za to dla nas Klose zdobył bramkę kolanem albo goleniem - nie pamiętam dokładnie, za to pamiętam że była to dość śmieszna bramka
Nie ładnie to tak na statystyki patrzećMichał M pisze:To nie kwestia pamięci, tylko trzymania statystyk Bayernu z obecnego sezonu pod rękąVan der Vaart pisze:. Michał, co jak co, ale dobrą pamięć to Ty jednak maszNo i zanim coś napiszę, to sprawdzam, żeby nie walnąć jakiejś bzdury
Van der Vaart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 09 mar 2008, 19:40
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 mar 2008, 22:26
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 10 mar 2008, 9:21
Jak ja lubię zmienne nastroje kibiców innych (niż Bayern) drużyn niemieckichVan der Vaart pisze:Z taką grą jak dzisiaj to i o awans do Pucharu UEFA będzie ciężko.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 12 mar 2008, 21:03
[/quote]Van der Vaart pisze:Jak ja lubię zmienne nastroje kibiców innych (niż Bayern) drużyn niemieckichMichał M pisze:Z taką grą jak dzisiaj to i o awans do Pucharu UEFA będzie ciężko.I ta ambicja ich drużyn - jeszcze przed chwilą walczą o mistrzostwo, a tu nagle okazuje się, że może zabraknąć ich w pucharach
Van der Vaart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 13 mar 2008, 8:52
A czy ja twierdziłem, że to Ty akurat napisałeśVan der Vaart pisze:Gdzie napisałem, że HSV walczy o mistrzostwo?
Pechowo, że trafiliście akurat na Leverkusen. No ale macie teraz dodatkową motywację, żeby ich wyprzedzić w BLVan der Vaart pisze:Szkoda takiego pożegnania z pucharami.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 13 mar 2008, 16:14
Pechowo czy nie pechowo, w przebiegu dwóch meczów byliśmy zdecydowanie lepsi. I to HSV zasłużyło na awans do następnej rundy. A taka porażka, zdecydowanie bardziej boli.Michał M pisze:Pechowo, że trafiliście akurat na Leverkusen. No ale macie teraz dodatkową motywację, żeby ich wyprzedzić w BL
Van der Vaart
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio