Ebi - Strona 3

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 26 mar 2005, 20:10

Ebi pisze:Powiem tylko, że Euzebiusz Smolarek to moja rodzinka. Nawet wołąja na mnie Ebi.
No ciekawe... Ale nic o Tobie nie wspominał w mediach :P

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 mar 2005, 20:12

patryk89 pisze:
Ebi pisze:Powiem tylko, że Euzebiusz Smolarek to moja rodzinka. Nawet wołąja na mnie Ebi.
No ciekawe... Ale nic o Tobie nie wspominał w mediach :P
Ej to jak bedziesz z nim gadal przez telefon to powiedz zeby pozdrowił Tomasa Rosickiego od RoRo ok ?? Ale obiecaj :D:D:D:D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 mar 2005, 20:13

Słuchaj, a moja rodzinka to Frankowski bo ma tak samo na imie jak ja...buhehehe

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 26 mar 2005, 20:14

nie rozumiem czemu tak sie zachwycacie Smolarkiem!!!! rozumiem czasami ma przebłyski dobrej gry(ale nie genialnej) w dzisiejszym meczu tez nic takiego nadzwyczajnego nie pokazal.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 mar 2005, 20:16

Kuchar pisze:nie rozumiem czemu tak sie zachwycacie Smolarkiem!!!! rozumiem czasami ma przebłyski dobrej gry(ale nie genialnej) w dzisiejszym meczu tez nic takiego nadzwyczajnego nie pokazal.
Zgadzam sie z toba w pełni. Smolarek jest po prostu zwyklym kopaczem pilki, którego lubi Bert Van Marwiijk. On pracowal z nim w Feyenoordzie i teraz go sciagnal do Borussi. Jakjuz mowilem to Ebi pierwszy mecz bramka, a nastepny to juz krytyczna ocena od Kickera :arrow: 6 :arrow: Ponizej krytyki :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 mar 2005, 21:33

Kuchar pisze:nie rozumiem czemu tak sie zachwycacie Smolarkiem!!!! rozumiem czasami ma przebłyski dobrej gry(ale nie genialnej) w dzisiejszym meczu tez nic takiego nadzwyczajnego nie pokazal.
Nikt od niego nie wymaga genialnej gry bo żadnego Polaka na to nie stać chyba (może poza Krzynówkiem). Dzisiaj natomiast grał o niebo (albo i dwa nieba) lepiej niż Kosowski i to nie podlega dyskusji.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 26 mar 2005, 22:02

Niggaz pisze:
Nikt od niego nie wymaga genialnej gry bo żadnego Polaka na to nie stać chyba (może poza Krzynówkiem). Dzisiaj natomiast grał o niebo (albo i dwa nieba) lepiej niż Kosowski i to nie podlega dyskusji.
W porownaniu z Kosowskim to Smolarek gral genialnie. Kosowski mial w tym meczu tylko jeden plus, to ze strzelil bramke a tak to kompletna kaszana. Smolarek przynamniej wypracowywal sytuacje kolegom i walczyl do konca.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 mar 2005, 22:14

Zalozylem specjalny temacik w dziale "reprezentacje" dla porownania tych dwoch zawodnikow ;] narazie Smolarek gora ... :] tam sie wypowiadajce o konfrontacji :]

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 26 mar 2005, 22:28

Kuchar twoje wypowiedzi na temat Ebiego sa smieszne :D 1 kwietnia dopiero przed nami
nie rozumiem czemu tak sie zachwycacie Smolarkiem!!!! rozumiem czasami ma przebłyski dobrej gry(ale nie genialnej)
Od razu ma byc super gwiazda na skale swiatowa :?: Ebi dlugo leczyl powazna kontuzje i naleza mu sie brawa ze ja przezwyciezyl i wraca do formy, chcialbym ci przypomniec ze przed MŚ w 2002 byl okreslany jako przyszla gwiazda reprezentacji, teraz co mecz w borussi to lepiej gra :D
Aha i jeszcze mozesz mi obiasnic jeden swoj post na temat Ebiego
ludzie dajcie sobie spokuj ze smolarkiem predzej czy pozniej odejdzie z Borussi i co potem??? na pewno nie powinien grac w reprezentacji, ale mysle ze go janas powola.
Po pierwsze: dlaczego nie powinien grac w reprezentacji :?:
Po drugie: wytlumacz mi pierwsze zdanie :twisted:

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 27 mar 2005, 16:37

Gość robi niezłą karierę w Niemczech. Pewnie, po tym sezonie, jak odejdą największe gwiazdy Borussi, a Borussia zdecyduje się na Smolarka, Ebi może być nawet jednym z najlepszych piłkarzy. W Fayenoordzie nie był wyróżniającą się postacią, ponieważ jego miejsce zajmował jego największy rywal o tą pozycję-Romeo Castelen i przez to Ebi nie mógł całkowicie pokazać na co go stać. A stać go na wiele.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 mar 2005, 16:40

magus pisze:Gość robi niezłą karierę w Niemczech. Pewnie, po tym sezonie, jak odejdą największe gwiazdy Borussi, a Borussia zdecyduje się na Smolarka, Ebi może być nawet jednym z najlepszych piłkarzy. W Fayenoordzie nie był wyróżniającą się postacią, ponieważ jego miejsce zajmował jego największy rywal o tą pozycję-Romeo Castelen i przez to Ebi nie mógł całkowicie pokazać na co go stać. A stać go na wiele.
Jak w Feyenoordzie byl bodajze Bert Van Maarwijk to Eusebio :D strzelal bardzo duzo brameczek... teraz tylko jakos w tym sezonie na niego nowy trener nie stawial... ma dobre wyniki a le nie uwzglednial Smolarka i Ebi musial odejsc ....

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 27 mar 2005, 19:10

Ebi wczesnie opuscilby Feyenoord, ale Gullit mowil mu ze jest potrzebny w klubie, jak widac klamal, teraz juz Borussia stara sie o wykupienie Ebiego, szkoda jesli juz nie bedzie gral dla Feyenoordu, bedzie mi go brakowalo na prawej stronie :D Moim zdaniem jest lepszy od Castelena i on powinien grac na prawej stronie

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 27 mar 2005, 21:21

mimek smolarek nie moze wiecznie grac w Borussi-to wyjasnienie pierwszego zdania

a repce nie powinien grac bo uwazam ze sa lepsi od niego :twisted: (np. Kosa, choc chwilowo bez formy, to na pewno jest lepszy od smolarka)

tatus mu zalatwil gre w repce(takie jest moje zdanie)

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 27 mar 2005, 22:05

Kuchar pisze:tatus mu zalatwil gre w repce(takie jest moje zdanie)
Ja uważam, ze tatuś mu niczego nie musiał załatwiać, Ebi potwierdza to swoimi umiejętnosciami, nikt go nie musiał wkręcać bo i tak został by zauważony.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 27 mar 2005, 22:08

ja powiem tak pokazuje ze nalezy mu sie gra w repce ale tatus mu to zalatil sam janas mowil ze smolarek senior mial do niego pretensjie ze go nie powoluje i go powolal

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”