No ciekawe... Ale nic o Tobie nie wspominał w mediachEbi pisze:Powiem tylko, że Euzebiusz Smolarek to moja rodzinka. Nawet wołąja na mnie Ebi.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 26 mar 2005, 20:10
No ciekawe... Ale nic o Tobie nie wspominał w mediachEbi pisze:Powiem tylko, że Euzebiusz Smolarek to moja rodzinka. Nawet wołąja na mnie Ebi.
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 mar 2005, 20:12
Ej to jak bedziesz z nim gadal przez telefon to powiedz zeby pozdrowił Tomasa Rosickiego od RoRo ok ?? Ale obiecajpatryk89 pisze:No ciekawe... Ale nic o Tobie nie wspominał w mediachEbi pisze:Powiem tylko, że Euzebiusz Smolarek to moja rodzinka. Nawet wołąja na mnie Ebi.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 mar 2005, 20:13
Słuchaj, a moja rodzinka to Frankowski bo ma tak samo na imie jak ja...buheheheEbi pisze:Powiem tylko, że Euzebiusz Smolarek to moja rodzinka. Nawet wołąja na mnie Ebi.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 26 mar 2005, 20:14
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 mar 2005, 20:16
Zgadzam sie z toba w pełni. Smolarek jest po prostu zwyklym kopaczem pilki, którego lubi Bert Van Marwiijk. On pracowal z nim w Feyenoordzie i teraz go sciagnal do Borussi. Jakjuz mowilem to Ebi pierwszy mecz bramka, a nastepny to juz krytyczna ocena od KickeraKuchar pisze:nie rozumiem czemu tak sie zachwycacie Smolarkiem!!!! rozumiem czasami ma przebłyski dobrej gry(ale nie genialnej) w dzisiejszym meczu tez nic takiego nadzwyczajnego nie pokazal.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 mar 2005, 21:33
Nikt od niego nie wymaga genialnej gry bo żadnego Polaka na to nie stać chyba (może poza Krzynówkiem). Dzisiaj natomiast grał o niebo (albo i dwa nieba) lepiej niż Kosowski i to nie podlega dyskusji.Kuchar pisze:nie rozumiem czemu tak sie zachwycacie Smolarkiem!!!! rozumiem czasami ma przebłyski dobrej gry(ale nie genialnej) w dzisiejszym meczu tez nic takiego nadzwyczajnego nie pokazal.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 26 mar 2005, 22:02
W porownaniu z Kosowskim to Smolarek gral genialnie. Kosowski mial w tym meczu tylko jeden plus, to ze strzelil bramke a tak to kompletna kaszana. Smolarek przynamniej wypracowywal sytuacje kolegom i walczyl do konca.Niggaz pisze:Nikt od niego nie wymaga genialnej gry bo żadnego Polaka na to nie stać chyba (może poza Krzynówkiem). Dzisiaj natomiast grał o niebo (albo i dwa nieba) lepiej niż Kosowski i to nie podlega dyskusji.Kuchar pisze:nie rozumiem czemu tak sie zachwycacie Smolarkiem!!!! rozumiem czasami ma przebłyski dobrej gry(ale nie genialnej) w dzisiejszym meczu tez nic takiego nadzwyczajnego nie pokazal.
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 mar 2005, 22:14
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 26 mar 2005, 22:28
Od razu ma byc super gwiazda na skale swiatowanie rozumiem czemu tak sie zachwycacie Smolarkiem!!!! rozumiem czasami ma przebłyski dobrej gry(ale nie genialnej)
Po pierwsze: dlaczego nie powinien grac w reprezentacjiludzie dajcie sobie spokuj ze smolarkiem predzej czy pozniej odejdzie z Borussi i co potem??? na pewno nie powinien grac w reprezentacji, ale mysle ze go janas powola.
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 27 mar 2005, 16:37
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 mar 2005, 16:40
Jak w Feyenoordzie byl bodajze Bert Van Maarwijk to Eusebiomagus pisze:Gość robi niezłą karierę w Niemczech. Pewnie, po tym sezonie, jak odejdą największe gwiazdy Borussi, a Borussia zdecyduje się na Smolarka, Ebi może być nawet jednym z najlepszych piłkarzy. W Fayenoordzie nie był wyróżniającą się postacią, ponieważ jego miejsce zajmował jego największy rywal o tą pozycję-Romeo Castelen i przez to Ebi nie mógł całkowicie pokazać na co go stać. A stać go na wiele.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 27 mar 2005, 19:10
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 27 mar 2005, 21:21
Kuchar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 27 mar 2005, 22:05
Ja uważam, ze tatuś mu niczego nie musiał załatwiać, Ebi potwierdza to swoimi umiejętnosciami, nikt go nie musiał wkręcać bo i tak został by zauważony.Kuchar pisze:tatus mu zalatwil gre w repce(takie jest moje zdanie)
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 27 mar 2005, 22:08
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio