Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 252

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 lut 2010, 9:55

Borussia została kolejnym zespołem odprawionym z kwitkiem z Monachium. A już mogło się wydawać, że zdoła urwać punkty kiedy na samym początku bramkę strzelił Zidan. Robben jak zwykle grał świetną piłkę, a teraz jeszcze wtórował mu Ribery, u którego nie widać było, żeby przez taki długi czas mało grał. Skrzydła Bayernu są potężne i gdyby tak jeszcze obrońcy grali choć w połowie tak dobrze. Van Buyten i Demichelis znów zaliczyli koszmarny występ.
Ale i tak lepszy niż wypożyczony Braafheid w meczu Aberdeen - Celtic. :lol: Zaliczył dwie asysty przy golach rywali i jeszcze sprokurował rzut karny. Można więc nawet powiedzieć, że były to trzy asysty. Mógł jeszcze się zrehabilitować i rozstrzygnąć mecz w doliczonym czasie, ale trafił w poprzeczkę.

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 14 lut 2010, 10:59

wczorajsze wyczyny naszych obroncow wolaja o pomste do nieba.
Popelnija seryjnie glupie bledy, jakis grozniejszy rywal sprawi ze nasz super atak nie nastrzela 10 goli, ktore zawali obrona
Wczoraj Borek komentujac mecz nie mogl uwiezyc ze Badstuber asekuruje Micho i Daniela, a nie odwrotnie. Masakra.

Co do naszej gry w ataku to po powrocie Riberego zaczyna sie ten sam problem, ktory istnial przez ostatnie dwa sezony - podac do"7" i patrzec co on zrobi. Cale szczescie jest jeszcze Robben ale wg mnie jakos wczoraj mniej pod gra niz zwykle. Moze akurat tak nasi graja zeby ograc Riberego, on sam zreszta troszke egoistycznie zamiast podac czesto wchodzil w kiwki i wolal sam minac rywala niz zagrac z klepki, moze to wynika z dlugiej przerwy Francuza i checi wyszlenia sie?? Nie mniej jednak bez Francka gralismy bardziej zespolowo i obysmy z Riberym w skladzie do tego powrocili

sitrus
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sitrus » 14 lut 2010, 12:22

Cel osiągnięty. Wygraliśmy z wielkim rywalem 3-1, z nie aż tak dużym nakładem sił. Od początku do końca ja byłem pewny, że Bayern zwycięży, nawet gdy obrona grała tak jakby nigdy nie grała. Bardzo fajny mecz Riberyego. 2 asysty, dobry drybling i szybkość. Robben gra jak zegarek, co mecz bramka. Młody Muller także gra cholernie dobrze. Gomez i Olic obecnie są za nim. Dobrze, że Gomez mimo takiej sobie gry pokazał, że bramki umie strzelać. Dla mnie piłkarz meczu to obok Riberyego van Bommel. Świetny w defensywie, co raz lepszy w ofensywie. Zagrał lepiej od Schweiniego. No i Butt broni kapitalnie. Nie wiem czy Neuer i Adler bronią teraz lepiej. Jak Butt nie pojedzie na mundial to się zdziwie. Jest o klasę lepszy od Wiese.

Jeśli nie stanie się katastrofa to Bayern powinien bez problemu odprawić Fiorentine z kwitkiem. Nasza obrona chyba już gorzej grać nie może, więc licze na lepszy mecz Buytena i Demichelisa. Ribery i Robben + Muller sa już w b.dobrej formie, a Fiorentina gra strasznie słabo.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 lut 2010, 21:43

Bayern niespodziewanie nisko prowadzi z tym cienkim fioletowym zespolem i dziwie sie ze meczy sie z nimi... Sedzia troche pod Fiorentine gwizdze no chyba ze mam takie wrazenie tylko.... Robben swietnie smiga i jest nie do zatrzymania dla obroncow rywala. Mam nadzieje ze po przerwie zobaczymy wiecej bramek dla Bayernu bo wstyd wygrac u siebie z zespolem z Serie A tylko 1:0....

Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 62

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 17 lut 2010, 21:50

To ja chyba inny mecz oglądam, poza jedną sytuacją Gomeza i tą kontrą z końcówki po której sędzia podyktował karnego (właściwie to po co? równie dobrze mógł puścić przywilej korzyści), to jakoś Bayern specjalnie nie błyszczy...

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 166

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 17 lut 2010, 21:58

Bayern niespodziewanie nisko prowadzi z tym cienkim fioletowym zespolem i dziwie sie ze meczy sie z nimi... Sedzia troche pod Fiorentine gwizdze no chyba ze mam takie wrazenie tylko.... Robben swietnie smiga i jest nie do zatrzymania dla obroncow rywala. Mam nadzieje ze po przerwie zobaczymy wiecej bramek dla Bayernu bo wstyd wygrac u siebie z zespolem z Serie A tylko 1:0....
:badziewie:

Mecz jest wyrownany. Obecnie znowu inicjatywe przejmuje ekipa Prandelliego czego efektem jest bramka wyrowujaca.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2010, 22:04

Mam dość. Wypierdolmy Demichelisa. Przecież on jest wiekszym zagrożeniem dla naszej bramki niz 10 Lellów.

Fiora bramka z dupy.

Mecz wyrównany z tego prostego powodu, ze my nie biegamy.

Muller pierwszy do zmiany i nie wiem dlaczego on jeszcze (60 minuta) na boisku jest.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lut 2010, 22:06

Nie karmcie trola, jak czytam takie teksty to aż kieliszek mi się w ręku trzęsie. Coś czuję, że Martinho w swojej głowie strzela hat-tricka dla Bayernu i 'słaba Viola' schodzi z płaczem

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2010, 22:41

Kocham Ovrebo za tą bramke Klose.

Zagraliśmy słabiutko. Ale przynajmniej wygrane i Fiorentina straciła dobrze grającego Gobbiego. Teraz trzeba ich kopnąć w dupe i wyjaśnić, ze tak więcej grać nie można.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lut 2010, 22:44

Pogratulować sędziemu dwóch decyzji.Najpierw czerwona kartka z dupy a do tego na koniec uznana bramka :lol: To parodia jakaś jest.Bayern bardzo słaby porównując mecz wczorajszy na San Siro to tak jak porównać szambo z perfumerią :roll: .Ale w Florencji nie będziecie grać w 13( liniowy i głowny) więc szanse będą równe a nawet bez formy Viola nie była dzisiaj gorsza...

Forza Calcio

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lut 2010, 22:46

Sędzia wypaczył wynik meczu, takiego spalonego widziałem nawet ja oglądając inny mecz :roll: boczny chyba śledzika za bardzo świętował bo to amator by zauważył

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2010, 22:46

Bez przesady. Czerwona troche na wyrost, żółta powinna być. Przyłożył mu z łokcia, ale nie w twarz.

Co do bramki już pisałem. To dwa błędy jakie popełnił na korzyść Bayernu. Reszta bardziej fioletowo wyglądała :wink:

Graliśmy słabo i to trzeba przyznać. Podejrzewam, ze we Florencji zobaczymy już normalny Bayern a nie niewiadomo co jak dzisiaj.

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 17 lut 2010, 22:47

Mówiłem aby szanować Fiorenitnę, ale nie, nie - kilka osób dalej mówiło swoje, że będzie pogrom. Spodziewałem się takiego spotkania, wraz z powrotem Francka gramy coraz gorzej, on za długo trzyma piłkę. Gdy zamiast niego grał Olic wszystko chodziło bardzo szybko, co za tym idzie - reszta biegała bo wiedziała, że ma udział w grze - dziś to wygląda tak - podać do Riberyego bądź Robbena, oni powalczą. Oczywiście Francuz to klasa światowa, ale więcej klepki, zdecydowanie więcej.

To tak jak przed meczem z Juve, gdzie kibice gospodarzy nas nie docenili i zostali ukarani, tak jak my teraz - szanuje Fiorentinę i będę szanował, gratulacje dobrej gry w defensywnie, remis byłby uczciwym wynikiem, bo co z tego że przeważaliśmy? Stoimy na wysokości 20 metrów 3/4 spotkania i nic z tego nie wynika. 'Wrócił' stary Schweinsteiger - powolny, słabo podający - widać Bastian uważa, że jeden przebłysk na trzy/cztery lata powinien nam wystarczyć, a przecież ma ogromne umiejętności. Ogólnie bardzo, bardzo słabo - ale to już się zaczęło od spotkania z Mainz, straciliśmy ten polot - jakoś ciągniemy passę, ale cóż.

Bramka Miro oczywiście ze spalonego, ale to już nie nasz, fanów Bayernu, problem - ważne, że jedziemy na rewanż i nie musimy gonić, ale uważać już owszem.
Ostatnio zmieniony 17 lut 2010, 22:50 przez Metal, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 lut 2010, 22:48

Martinho pisze:Sedzia troche pod Fiorentine gwizdze no chyba ze mam takie wrazenie tylko....
Zwłaszcza liniowy, który nie dopatrzył się spalonego. Nudny mecz.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lut 2010, 22:50

bez przesady :?:

Chłopie to było złodziejstwo w biały dzień.Dobrze że tak ojebali Viole bo jakby tak sie stało z takim Realem to wielki płacz jaki to sędzia zły...

W Florencji licze że Viola mimo wszystko ogarnie się i pojedzie ten śmieszny Bayern bo miało być 6-0 a gdyby nie sędzia to byście nawet z grającą w 10 Violą nie wygrali...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”