2. Do Leverkusen zawsze nie wiedzieć czemu byłem uprzedzony więc... jw
3. Szwajcaria to nie reprezentacja wiec... tak samo
4. Sam nie potrafisz poprawnie napisać nazwiska tego znanego piłkarza
5. Teraz Mancini może zdupiać do Lyonu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 sty 2008, 18:17
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 sty 2008, 19:40
chcialbym zeby Bayern przetestowawal kiedys te Twoja RomkeYukasz pisze:1. Bundesliga to nie liga więc jej nie oglądam (ostatni raz interesowałem się jak miałem SAT1 ale to było wieki temu).
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 sty 2008, 20:34
No tak panie Romanisto, a Juan to nie zawodnik - idąc dalej Twoim tokiem myślenia. I Roma pewnie nie ma z niego żadnego pożytku, a Ty jesteś z tego transferu bardzo niezadowolony.Yukasz pisze:1. Bundesliga to nie liga
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 sty 2008, 20:48
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 sty 2008, 21:18
Ej kolego, nie przesadzaj! A pana Roberta Hoyzera pamiętasz jeszcze?EnJoy's pisze:Ja bym bardziej powiedział, że włoska Serie A to nie liga,korupcja, korupcja, korupcja.
Bundesliga jest najlepsza bo przynajmniej się coś dzieje,a nie tak jak we Włoskiej tylko Inter i to koniec.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 05 sty 2008, 21:35
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 sty 2008, 21:48
Ja wiem, czy ciągnie? Juventus został zdegradowany stosunkowo szybko... I władze Serie A - obiektywnie patrząc - pokazały, że "mają jaja", bo degradacja takiej potęgi jak Juve (nie wnikajmy w to, czy słusznie, czy nie) to szalenie odważna decyzja.EnJoy's pisze:Zgodzę się, że Niemiecka piłka nie jest całkowicie czysta, ale u Nich jak coś się dzieje to np. Pan Hoyzer został szybko usunięty ze Swiata piłki nożnej,a we Włoszech wszystko się ciągnie w sądach.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 sty 2008, 22:41
Nie stresuj się Panie 10 bo z tym określeniem żartowałem nawiązując do poprzedniej rangi Akarina. Widziałeś ją w ogóle?10 pisze:No tak panie Romanisto, a Juan to nie zawodnik - idąc dalej Twoim tokiem myślenia. I Roma pewnie nie ma z niego żadnego pożytku, a Ty jesteś z tego transferu bardzo niezadowolony.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 sty 2008, 22:46
właśnie chyba niektórzy nie zajarzyli o co biegaYukasz pisze:poprzedniej rangi Akarina.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 sty 2008, 22:50
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 sty 2008, 8:44
No, ale ma dopiero 22 lata, więc jeszcze ma na to czasGomez pisze:jak na moj gust calkiem ciekawy zawodnik, taki walczak z dobrym uderzeniem(skrzydlo przewaznie), ale szczerze mowiac gdyby byl jakis rewelacyjny juz dawno wystepowalby w trykocie BAYERNU...
"Bundesliga To Nie Liga"10 pisze:P.S. Jak ranga owa wyglądała?
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 sty 2008, 23:25
wymysł na zlocieMichał M pisze:Akarin chciał, żeby jego ranga wyglądała jak teraz, a któryś z modów mu na złość przekręcił
no nie wiem do końcaMichał M pisze:A na pewno lepiej pasowałby do naszego systemu niż np. Schweinsteiger Wink
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 08 sty 2008, 8:29
No to dawajAkarin pisze: ja pokłóciłbym się...
Twierdzę tak dlatego, że Szwajcarowi dobrze wychodzi gra na boku/skrzydle pomocy, czego niestety nie można powiedzieć o SchweinimAkarin pisze:ale z drugiej strony faktycznie Barnetta mógłby bardziej pasować do naszego stylu
Problem w tym że nie pamiętam kiedy to było...10 pisze:To przypomnij sobie, jak grał Schweini na boku/skrzydle pomocy, kiedy był w dobrej dyspozycji.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 08 sty 2008, 8:55
No i znowu się zaczynaMichał M pisze:Twierdzę tak dlatego, że Szwajcarowi dobrze wychodzi gra na boku/skrzydle pomocy, czego niestety nie można powiedzieć o SchweinimAkarin pisze:ale z drugiej strony faktycznie Barnetta mógłby bardziej pasować do naszego stylu
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 maja 2008, 12:34
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio