Werder Brema (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 01 maja 2005, 20:17

w00jtas pisze:Z wielka przyjemnoscia pisze tego posta!!!!......
Hamb*rger SV przegral z wilkami na VW Arena 1:0!...
bramki: 41' M. Petrov!...

dzieki tej porazce WERDER ma 3 pkt przewagi na hamburczyakmi!...

I na dodatek Bayer utrzymal 6 miejsce (P.UEFA), tak jeszcze troche a HSV pujda w odstawke. Za tydzien Bayer z Hansa (wygrana Bayer), Werder z BvB (ciezko bedzie, chyba remis...), HSV z Borussia MG (oby HSV dostalo w dupe).
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 03 maja 2005, 1:55

Chcialbym pogadac o tym niby super gescie Klose podczas ostatniej kolejki, bez obrazy ale dla mnie to bylo frajerstwo...oczywiscie full respekt dla werderu.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 maja 2005, 2:05

Wygrali 3:0. Gdyby było inaczej jestem pewien, że Miruś pierwszy darłby się na sędziego. A tak to przykozaczył (no dobra przyfrajerzył :twisted: ). Ale i tak nie zrobiło mu to róznicy, a przynajmniej gazety coś piszą o nim...
I Klose syty i wynik cały.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 03 maja 2005, 2:09

Tak ale wtedy byl wynik 0-0 i jakby taki wynik utrzymal sie do konca to gazety nie pisalyby o zajebistym gescie Klose ale o frajerskim gescie Klose. Dla mnie sie zachowal samolubnie, nie interesujac sie dobrem druzyny. Wiadomo ze w tym meczu 3 punkty byly bardzo wazne, a co joz powtarzam ich strata byla by ogramna w skutkach, wiec prawda wygrali wiec nie robi to zbytnio roznicy, ale pokazuje ze takie zagrania sa nie tylko ryzykowne lecz tez w pewnym stopniu pokazuja ze pilkarz bardziej interesuje sie swoim wizerunkiem niz dobrem druzyny. Powtarzam dla mnie to frajerstwo, rozumiem fair play ale to bylo glupie....oczywiscie do samego gracza nic nie mam ale badz nie badz to moglo sie zle skonczyc dla Werderu.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 maja 2005, 2:19

O w mordę, jak było 0:0 to już wiem, czemu on wybrał Niemcy. Takiego popisu ynteligencji dawno nie widziałem. Nie wiem po kij on chce sie pokazywać jako ten ostatni sprawiedliwy, jak liczy się przede wszystkim dobro drużyny. Myslałem, że wynik był już ustalony, lekkie niedoinformowanie :roll:. Wątpie, czy ktoś wogóle, oprócz gazet, mógłby go wziąść w obronę, chociaż wszyscy kochamy fair play :?.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 03 maja 2005, 2:25

Co mnie jeszcze bardziej zdziwilo ze sam trener byl pod wielkim wrazeniem "gestu" Klose, ale sadzie ze mowil to pod publiczke, a w szatni powiedzial mu ze to nie jest konkurs calowania tylko gra w futbol. I co poskutkowala bo trafil bramke w drugiej polowie.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 03 maja 2005, 8:56

Najwazniejsze ze Werder wygral Klose mogl sie rozebrac i nago biegac!... jeszcze wiele innych zeczy najwazniejsza jest wygrana i wlasnie teraz sa one nam potrzebne w koncowce sezonu!.. jezeli wynik zakonczyl sie rezultatem 0:0 to mialbym pretensje ale jednak wygrali 3:0 :wink:

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 06 maja 2005, 23:01

Zawodnik reprezentacji Kanady Paul Stalteri i zeszloroczny mistrz niemiec Werder Bremen rozstana sie po tym sezonie!...

"Ochodzi od nas bardzo ceniony i dobry zawodnik. Zrobil dla naszego klubu bardzo duzo i dawal z siebie wszytsko" powiedzial dyrektor sportowy Werderu Klaus Allofs.

"Mysle, ze po osmiu super latach w Bremen, przyszedl najwyzszy czas zaczac wszystko od nowa" powiedzial Stalteri.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 06 maja 2005, 23:12

w tej kolejce dojdzie do fajnego meczu Werder zagra z Borussią Dortmund.W niedzielę będzie ten mecz na PolsacieS.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 06 maja 2005, 23:32

maciejdas26 pisze:w tej kolejce dojdzie do fajnego meczu Werder zagra z Borussią Dortmund.W niedzielę będzie ten mecz na PolsacieS.
Bardzo Ciekawty mecz!... trudnio nie zgadnac komu bede kibicowal :P....

mam nadzieje ze Werder wejdzie na murawe bardzo zmotywowani a BvB potwierdzi to ze nie gra na wlasnym boisku swietnie

i druzyna Thomasa Schaafa to wykozysta i bedzie 3:2 dla Werderu :wink:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 8:59

Borussia w tym meczu bardzo musi się zmotywować aby wygrać w ubiegłorocznym Mistrzem Niemiec, Smoli chciałbym aby coś strzelił. Jednak Werder ma bardzo dobrą siłę rażenia i według mnie to Werder będzie się cieszył ze zwycięstwa nad odwiecznym rywalem.

2:1 dla Werderu, bramki dla niego strzelą Klose i Valdes, a honorową brameczkę w Borussi trafi Koller.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 08 maja 2005, 18:06

No i niestety Werder przegrywa 1:0 T. Rosicky 32' :cry: :cry:

Werder przewaza w tym meczu zdecydowanie!... maja wiecej okazji graja ladny futbol a BVB gra tak sobie ale jedna akcja i gol :cry:

Roman swietnie broni zeby nie on moglo by byc spokojnie 2:0 :wink:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 08 maja 2005, 18:16

2-0 tak ale dla BVB , przypominam ci drogi kolego ze w 7 minucie Borussia zdobyla prawidlowa bramke .. i sedzia jej nie uznal ... glupota ... znow sie wkurzam ..ehh ...

ale racja Werder gra lepiej ... a BVB ma na szczescie Romka ,

teraz Ivan Klasnic schodzi z kontuzja z boiska.

a ja sie boje o koncowke meczu .. bo jak wiecie moja kochana Borussia lubuje sie w tym ze traci zawsze bramki w koncowkach meczy ....

pozdro

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 08 maja 2005, 19:09

zeby nie bylo to tak szybko zapodam BVB 1-0 Werder :wink:

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 09 maja 2005, 11:02

Jak bardziej sie przyjzalem tej bramce Rosickiego to uznalem ze to szmata!... dlaczego? a to ze pilka leciala raz powoli dwa blisko Rainke trzy Rainke popelnil blad za pozno sie zocil!..

Dobrze ze w nastepnym sezonie miedzy slupkami Werderu bedzie stal Tim Wiese!..

Takiego barmkarza nam potrzeba bo Rainke powinien pojsc juz na emeryture!... albo do 2.BL :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”