Ekstraklasa 2025/2026 - Strona 78

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Ekstraklasa 2025/2026

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » wczoraj, 22:41

Piast ma może 3 zawodników na ekstraklasię, gola strzela kaleka, ale Piast ma trenera na ławce, brawo Myśliwiec. Odkąd objął Piasta, to właśnie gliwiczanie są najlepiej punktującym zespołem całej ligi!!

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 418

Ekstraklasa 2025/2026

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » wczoraj, 22:54

Kuba199292 pisze:
wczoraj, 22:24
A druga sprawa co trzeba zrobić aby wywalić trenera ?
Zawsze łatwo zadać takie pytanie. Tylko kto miałby być następcą, zwalnianie tak dla samego zwolnienia nie ma sensu, tym bardziej że właśnie skończyli okres przygotowawczy w przerwie sezonu. Raczej nie rozglądali się za następcą, bo sytuacja nie była zła, teraz dwie porażki i karuzela zaczyna ruszać.
Trzeba chyba mimo wszystko dać wyjść z tego obecnemu trenerowi. Dzisiaj jakby zawodnicy byli skuteczni, to byłaby inna gadka, bo co może zrobić trener jak Pablo pudłuje z dwóch metrów.

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 3478

Ekstraklasa 2025/2026

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » wczoraj, 22:56

cloner pisze:
wczoraj, 22:41
Piast ma może 3 zawodników na ekstraklasię, gola strzela kaleka, ale Piast ma trenera na ławce, brawo Myśliwiec. Odkąd objął Piasta, to właśnie gliwiczanie są najlepiej punktującym zespołem całej ligi!!
Pewnie dzięki temu koniec końców się utrzymają.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Ekstraklasa 2025/2026

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » wczoraj, 23:01

FILIPPO828 pisze:
wczoraj, 14:44
Z resztą nie każdy rozumie o co mi chodzi
Gdybyś jeszcze potrafił przekazać informacje w odpowiedni sposób, a Ty masz problem z napisaniem dwóch zdań poprawnie po czym masz pretensje, że ktoś śmie Ci wypomnieć błąd zrobiony w dwóch krótkich akapitach xD
FILIPPO828 pisze:
wczoraj, 14:37
Wybitny Ty jesteś jak nie rozumiesz a już oceniasz
Właśnie @1234 zrozumiał ponadprogramowo coś czego Ty według swoich notatek (bek) nie potrafiłeś dopisać.
FILIPPO828 pisze:
wczoraj, 14:39
Myślałem że jest to jasne ale nie każdy zrozumiał.
Inaczej
Nie było to jasne co napisałeś, ale każdy zrozumiał.
FILIPPO828 pisze:
wczoraj, 14:39
Wystarczy spytać a nie oceniać od razu na minus
To już nie można ocenić głupstw, które wstawiłeś i jeszcze ich zawzięcie bronisz? xD

Bierz przykład ze mnie - wszystko jasne i przejrzyste. Nawet ludzie przymykają oko jak wrzucam coś z Twitterka. RE-PU-TA-CJA bro, REPUTACJA
Spoiler:

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1693
Kibicuję: Manchester United

Ekstraklasa 2025/2026

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » dzisiaj, 0:39

HMK pisze:
wczoraj, 23:01
Bierz przykład ze mnie - wszystko jasne i przejrzyste. Nawet ludzie przymykają oko jak wrzucam coś z Twitterka. RE-PU-TA-CJA bro, REPUTACJA

Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 89
Kibicuję: Liverpool

Ekstraklasa 2025/2026

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 59 min temu

Tak w kwestii tego co mamy grać za Frederiksena odpowiada Bartek Mrozek po pierwszej połowie :

Powiedz mi, jak wygląda rozegranie od tyłu? Jakie masz zadania - częściej grać krócej, czy wydłużać grę za linię środkową lub w okolice środka? - usłyszeliśmy, a odpowiedź Mrozka mogła zaskoczyć.

- Sam nie wiem. Trochę improwizacji, trochę mamy przygotowane, ale na razie to wychodzi średnio, jak mam być szczery - wypalił golkiper.

Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozn ... deo/293431

Zero pressingu widziałem w tych dwóch meczach , Lechia to pressingiem zjadła Lecha z czego Lech grał u siebie .
Dzisiaj to samo , nie mamy "6" przez cały sezon i tak to wygląda .
Wygląda to tak że gramy na dwie "8" z czego Jagiełło ani Kozubal nie potrafią odebrać piłki .
Jedyny plus z tego całego syfu jest taki że Mońka powinien grać cały czas .
A na mecz z Górnikiem pewnie wyjdzie Milic ze Skrzypczakiem obym się mylił.

Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 89
Kibicuję: Liverpool

Ekstraklasa 2025/2026

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 36 min temu

Tennessee pisze:
wczoraj, 22:54
Raczej nie rozglądali się za następcą, bo sytuacja nie była zła, teraz dwie porażki i karuzela zaczyna ruszać.
Dobra też nie była , 8 miejsce po pierwszej rundzie to jest wynik słaby jak na Lecha , ostatnie zwycięstwo w lidze było z Radomiakiem 4-1 u siebie 16 kolejka chyba .
Potem remis z Cracovia, Wisła Płocką i porażki z Lechią i wczoraj z Piastem.
Można tak dalej wymieniać z Arką 3-1 , strata punktów przy prowadzeniu 0-2 z Rakowem porażka u siebie z Zagłębiem .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”