Obecnosc na meczach Kadry

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Obecnosc na meczach Kadry

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 03 paź 2006, 12:58

Temat jako miejsce wyrażania opinii o atmosferze na meczach kadry, historii z nimi związanymi - jak najbardziej

Chwalcie sie tu meczami reprezentacji Polski na ktorych byliscie .
Ja bylem w 2005 roku na Polska - Albania (1-0) a za tydzien wybieram sie na Gorny Sląsk do Chorzowa na mecz z Portugalią :D
Ostatnio zmieniony 03 paź 2006, 14:56 przez kaczy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 paź 2006, 13:31

Temat jako miejsce wyrażania opinii o atmosferze na meczach kadry, historii z nimi związanymi - jak najbardziej. Piszę to, bo założenia autora są trochę dziecinne:
kaczy pisze:Chwalcie sie tu
a taki post byłbym w stanie napisać w przedszkolu (jakbym umiał wtedy odpalać kompa oczywiście):
kaczy pisze:Ja bylem w 2005 roku na Polska - Albania (1-0) a za tydzien wybieram sie na Gorny Sląsk do Chorzowa na mecz z Portugalią

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 03 paź 2006, 15:29

Nie byłem na żadnym meczu reprezentacji Polski, ale podobnie jak kaczy wybieram się na mecz do Chorzowa - Polska - Portugalia. Wyjazd na meczyk organizuje moja szkoła. Koszt 70 zł, więc zgodziłem się bez wahania. Jedzie nas nawet sporo, więc będzie się działo :P
Już nie mogę się doczekać, swoje wrażenia napewno napiszę dzień po meczu.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 paź 2006, 19:43

Ja nie byłem na zadnym meczu kadry . Moja szkołą też organizuje wyjazd na Portugalie koszt 80 zł ale nie moge jechać bo będe wtedy na trzydniowej wycieczce klasowej . Czekam na obiecwaną od roku przez listkiewicza kadre w Kielcach i nie mogę się doczekać , ale w przyszłym roku mają być u nas dwa mecze więc napewno będe na przynajmniej jednym meczyku .

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 03 paź 2006, 19:49

Ostatnio na kadrze byłem jak grali z Islandią na Legii (albo z Estonią :/ ? ).
Atmosfera zajebista, a że wtedy jeszcze Polaczki nieźle grali, to wogóle. Zdarte gardła, doping przez 90 minut i mimo całych narzekan na gre Polskiej reprezentacji, na stadionie tego sie nie odczuwa. Dopinguje sie z całych sił, a to co było z Kolumbią w Chorzowie nadaje się tylko do jednego. [ ' ]
Chciałem iśc na Serbie, ale jak podali cene na łuk 40zł, to podziekowałem :/ na Islandie bilet na łuk kosztowal 5 PLN...

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 paź 2006, 14:16

hehe Bonso gdybym mieszkal tak jak ty w WW-A to na kazdym meczu kadry bym byl :lol: ... a tak to najblizej do szczecina :/

Mialem do Bydgoszczy jechac na Finlandie ... ale nie odbierali telefonow w Zawiszy :/ :evil:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 04 paź 2006, 14:22

Ja byłem na kilku meczach takich jak Polska - Białoruś, Polska - Kamerun i jeszcze kliku. Ale najbardziej jestem dumny z tego, że zasiadłem 12 października 2005 roku na Old Traford w meczu Anglia - Polska. To się nazywa patriotyzm, aby pojechać z Polski tak daleko :) Ale było wspaniale, naszym stadionom daleko do Old Traford. Te bilety na chipy, książeczki o meczu itd. ahhhh :twisted:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 paź 2006, 10:58

Wczoraj wrocilem z Chorzowa ...

Hmm ... poprostu brak mi slow aby okreslic to co przezylem .
Atmosfera przed meczem skupiala sie glownie aby obejrzec w akcji czolowych pilkarzy swiatowej klasy Deco , Ronaldo czy Nuno Gomes ..
Mecz sie zaczal bardzo szczesliwie i jak sie pozniej okazalo tak samo sie skonczyl (szkoda troche tej bramki w ostatniej minucie :) )

Po tym wszystkim przed stadionem czulem sie tak jak niedawno Niemcy po zwyciestwie nad Polską (bylem na Fanfescie w Monachium) Wszyscy rozspiewani , non-stop okrzyki i klaksony w samochodach ..

Od tej pory chyba bede jezdzil na wszystkie mecze naszych Orlow w Polsce ;)

piszcie tu swoje wrazenia :)

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 13 paź 2006, 20:15

Niestety nie było mi dane byc na meczu w Chorzowie z powodu pobytu w szpitalu ale mecz oglądałem dzięki Szpitalnemu Systemowi Telewizji za 6 złotych :lol:

Jednak byłem na paru meczach Rep. wczesniej
Polska-Norwegia w Chorzowie
Polska-Ukraina w Chorzowie
Polska-Austria w Chorzowie
Polska-Anglia w Chorzowie

Atmosfera prócz ostatniego meczu była fantastyczna, w szczególnosci zapamiętam mecz z Austrią, mecz dramatyczny zakończony wygraną, a atmosfera na trybunach ? wysmienita.

Szkoda tylko ze podczas meczów w których rep. wygrywa taka atmosfera jest, mecz Polska-Columbia pokazał ze zamiast kibiców na stadiony chodzą barany.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 paź 2006, 20:22

paku pisze:mecz Polska-Columbia pokazał ze zamiast kibiców na stadiony chodzą barany.

Ale to nie jest tylko nasz problem . Wystarczy chociaz wspomniec to co dzialo sie w Francji przed mundialem :)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 15 paź 2006, 21:36

No tak już jest na stadionie w Chorzowie. Raz doping jest świetny a czasami słaby, ale jeśli kadra gra taki piach jak wtedy z Kolumbią to czemu sie dziwic, chociaż prawdziwy kibic powinien być z drużyną na dobre i na złe. Ja osobiście lubie ten stadion bo mój dziadek go budował :lol: no i byłem tam pierwszy raz na meczu kadry Polska-Norwegia 3-0.
Ostatnio byłem na meczu w Bydgoszczy z Finlandią.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”