Gratulacje dla Legii za Puchar Polski ale jak to sie mowi Mozecie spiewac sobie co chcecie Ale Mistrza Polski i tak miec nie bedziecie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 13 maja 2008, 20:45
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 13 maja 2008, 20:55
Bienias pisze:taa kibice Wisly sa swieci i nie zaczeli biec. Wisla jak zwykle umywa rece ale czego sie spodziewac po nozownikach.
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 maja 2008, 21:22
Dokladnie. ale wiele osob tego pojac nie moze. Bydlo z Warszawy zaczelo i trzeba tepic ale inne bydlo z Krakowa juz nie. Wszyscy sa wini ktorzy wyszli poza trybuny a tym bardziej debile z WarszawyMartinho pisze:Juz sie zaczyna zwalanie winy kto zaczal. Niewazne kto zaczal obie bandy zachowaly sie debilnie niech po meczu rozwiazuja swoje sprawy.
ALE ty jestes $#%^$&$%*&$*&%^$* Pojecia nie masz a ciagle piszesz.MENDEZ pisze: A klub jak zwykle nie wyciagnął wniosków po Vetrze Wilno i zapewne jak zawsze powiedzą, że teraz poczynią drastyczne kroki aby tego rodzaju miejsca nie miały już prawa byty. Coś żałośnie to wygląda
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 maja 2008, 21:29
Legia mogła zablokować wyjazd tych bandytów?Bienias pisze: KP LEGIA NIE ODPOWIADA ZA TYCH KIBICOW BO NIE ORGANIZOWAL WYJAZDU!!!!!!!!!!!
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 13 maja 2008, 21:32
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 maja 2008, 21:39
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 maja 2008, 21:46
Wisła Kraków jest winna. Wisła Kraków zabiła człowieka.Bienias pisze:taa kibice Wisly sa swieci i nie zaczeli biec. Wisla jak zwykle umywa rece ale czego sie spodziewac po nozownikach.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 maja 2008, 21:46
Moi koledzy tam pojechali i co z tego? W Wilnie "ktos tam" byl tak najebany ze nawet nie widzial ze wyladowal na srodku murawy z kamieniem. Mial odslonieta twarz i co? Kto go znajdzie? Policja? straz miejska? a moze FBI? bo nikt go nie wyda bo konfidentow sie nie lubi. Klub moze sobie mowic a i ta kibole swoje vide przyklady nozownikow z Krakowa.MENDEZ pisze:A to dziwne bo klub powinien interwieniować - na 100% byli tam kibole z Vetry... Twoi koledzy ze stadionu są więc *^%$#%^#!@#$%^a klub zapowiadał, że zrobi wszystko aby mieli oni zakaz stadionowy.
Coś czuje, że nie chcecie zagrać w Pucharze Uefa a kara, która została wam zawieszona może szybko znów zawitać i tym razem nie będzie zmiłuj
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 maja 2008, 21:49
Jest na sali jakiś moderator? Za to chyba powinny być jakieś ostrzeżenia?Bienias pisze:Klub moze sobie mowic a i ta kibole swoje vide przyklady nozownikow z Krakowa.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 13 maja 2008, 21:50
Trzeba było nie oddawać biletów skoro KP Legia wiedziałam, że SKLW je weźmie albo dogadać się z PZPN - notabene to Legia zapłaci karę a nie PZPN. Jak chciała umyć ręce to trzeba było wogóle nie dawać kibicom biletów. Dając je PZPN wiedziała, że daje je SKLW więc "umywanie rąk' jest żałosne...Bienias pisze:Legia umyla rece
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 maja 2008, 21:50
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 maja 2008, 21:53
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 maja 2008, 21:55
po pierwsze nie dala kibicom LegiiMENDEZ pisze:Trzeba było nie oddawać biletów skoro KP Legia wiedziałam, że SKLW je weźmie albo dogadać się z PZPN - notabene to Legia zapłaci karę a nie PZPN. Jak chciała umyć ręce to trzeba było wogóle nie dawać kibicom biletów. Dając je PZPN wiedziała, że daje je SKLW więc "umywanie rąk' jest żałosne...Bienias pisze:Legia umyla rece
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 13 maja 2008, 21:57
Bienias pisze:Swoja droga nie ciesz sie tak z ewentualnej kary dla Legii bo ucierpi na tym nasz futbol bo w uefa przez 5 sezonow nie bedziesz mial 2 druzyn a 1 z Polski
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 maja 2008, 21:58
Wlasnie. Tyle ze dla mnie nie kazdy wislak czy tez cracoviak to nozwownik tak samo jak bydlak itp z kibicow z Legii. Patologia jest i ja ja nazywam po imieniu. Mozliwe ze zgeneralizowalem ale nie byla to moja intencjapiwus pisze:Bydło to dosyć wąski zakres, nożownik to generalizowanie, o celu takiego nazewnictwa strażniku moralności nie ma co mówić. Nazwijmy go chęcią odreagowania. Ja nie bardzo się poczuwam do latania z nożem. Ok. 20 tys. osób, które bywają na Reymonta też nie, dziesiątki tysięcy, które kibicują Wiśle również.
No chyba, że mogę nazywać całą Legię bydłem, to wtedy rozumiem Twoje rozumowanie.
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio