Mistrz Polski 2005/2006 - Strona 9

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto będzie mistrzem Polski w sezonie 2005/06

Wisła Kraków
49
53%
Legia Warszawa
28
30%
Groclin Grodzisk
5
5%
Cracovia
2
2%
inny zespół
9
10%
Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 16 lut 2006, 16:56

Bienias pisze:Milic nie przejdzie do Legii, poza tym kadra jest juz chyba ustalona i nie powinnismy spodziewac sie juz jakiegos transferu.
W tym roku walka powinna byc wyrownana do konca i rozstrzygnie sie na estadio WP a tam jak dobrze pamietamy Wisla ostatnio dosc regularnie dostaje baty :D
Milic ma przejsc do Wisly chłopie a nie do Legii :lol: ,sprawanie jest jeszcze wcale przesądzona,a jesli on nie przyjdzie do wisły,to jakis innny napastnik sie znajdzie do kupienia.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 lut 2006, 17:27

ajjj w takim razie pomylilem nazwiska :roll: Chodzilo mi o kogos innego wiazanego wczeniej z Legia

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 16 lut 2006, 17:36

Bienias pisze:ajjj w takim razie pomylilem nazwiska :roll: Chodzilo mi o kogos innego wiazanego wczeniej z Legia
A wiem o kogo ci chodzilo ten człowiek jesli sie nie myle nazywal sie Milijas(moge sie pomylic nieco w nazwisku),ale niestety wybral oferte Crveny Zvezdy Belgrad.

Bastian16
Skład B
Skład B

Wisła

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 19 lut 2006, 19:01

Nie głosuję na Wisłe tylko ze względu na ogromną sympatię do tego klubu. Skład może nie jest tak bardzo dobry jak za czasów Henia, kiedy to Wiślacy radzili sobie niesamowicie dobrze z klubami od niej lepszymi (Parma, Lazio, Schalke).. Jednak mistrza mają wg mnie w kieszeni.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”