Kto w ataku reprezentacji Polski? - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 kwie 2005, 22:05

Uchi, ale najpierw by musiał kolana wymienić. Też pamiętam jego grę, ale trzeba się pogodzić z faktem, że więcej jush z orłem na piersi nie zagra.
W Grecji gra maksymalnie 20 min, nigdy całego meczu, trener powoli ma go dość, a który porządny klub chce jokera za ponad milion euro?

Niestety Oli się skończył :?.

Aha Rasiak się nie nadaje na rezerwę, co player dobrze wytłumaczył :lol:.
Janas nie jest aż tak dobrym strategiem (o ile wogóle jakimś jest :twisted:).

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 08 kwie 2005, 22:23

Jak dla mnie to w napadzie powinni grac:

1.Żurawski z Frankowskim

2.Żurawski z Niedzielanem

3.Frankowski z Saganowskim

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 kwie 2005, 22:39

bobi77 pisze:Jak dla mnie to w napadzie powinni grac:

1.Żurawski z Frankowskim

2.Żurawski z Niedzielanem

3.Frankowski z Saganowskim

A czemu tak sądzisz? Niedzielan jakoś lepiej uzupełnia Żurawskiego niż na przykład Saganowski?

Dla mnie to jest naprawdę bez sensu. Zbyt często ci zawodnicy ze sobą nie grali, trzecia para nawet wcale :roll:, więc na jakiej podstawie właśnie tak sądzisz?

Przeczucie :roll:?

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 08 kwie 2005, 22:49

No właśnie, moje gdybanie...w sumie to Rasiak przydałby się na końcówki lub poprostu jako wysoki napastnik.Jak dla mnie Żuraw i Franek to czołówka i nie ma dla nich zagrożenia.Ale z drugiej strony bramki Sagana, nawet z tak mało wymagającym rywalem jak Azerowie, ALE 2 dają do myślenia.Przydałby się jeszcze jakiś jeden wartościowy napastnik, bo ani Niedzielan ani Rasiak nie są fenomeno...

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 09 kwie 2005, 9:03

No, jeszcze zapomniałem o Saganie. Wszedł z na koncówkę meczu z Azerami i strzelił dwa gole. To powinno nawoływać Janasa do myślenia :P

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 kwie 2005, 9:23

Moze napisze kto napewno nie powinien grac :wink: :

Rasiak- Moze i do 2 ligowego zespolu on sie nadaje, ale od reprezentacji powinien sie trzymac z daleka :twisted:

Niedzielan- Stracił swoja dawna skutecznosc, teraz jest poprostu za słaby na druzyne Janasa. (Bylo trzeba sie pchac do NEC?)

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 09 kwie 2005, 9:34

Ja się za bardzo z tym nie zgadzam.
Niedzielan :arrow: Odzyskuje skuteczność w Holandii, mimo słabszych występów zawsze występuje w pierwszym składzie. Ostatnio trochę zaczął strzelać, może powróci do skuteczności strzeleckiej w takiej jakiej był na początku przygody z NEC.
Rasiak :arrow: Zablokował się ostatnio, ale wierzę, że niedługo Grzesiek znów zacznie strzelać bramki w Divison 1. :P 14 goli to dobry dorobek jak na Rasiaka, jak potrenuje i w pełni zaaklimatyzuje się w Couty, ten dorobek z pewnością się powiększy :P :P :P

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 kwie 2005, 9:37

Ty chyba czegos nie rozumiesz, tu chodzi o atak Reprezentacji, ani Rasiak tym bardziej Niedzielan nie zasługuja na miejsce w Napadzie.
Wymien mi ostatni dobry mecz w Reprezentacji Rasiaka albo Niedzielana.

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 09 kwie 2005, 11:02

Lakier pisze: Niedzielan- Stracił swoja dawna skutecznosc, teraz jest poprostu za słaby na druzyne Janasa. (Bylo trzeba sie pchac do NEC?)
no wiesz tak samo moznaby gdybać, ze ronaldo nie powinien był przechodzić do interu, bo mozeby nie zlapal tej kontuzji i nie stracilby tej niesamowitej dyspozycji, przypominam ze niedzielanowi przytrafilo sie cos podobnego do olisadebe - powazna kontuzja

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 kwie 2005, 11:23

Na razie chyba jednak będzie Frankowski-Żurawski :x , ale z Azerami Sagan potwierdził, że będzie walczył o miejsce w podstawie, bo rezerwe juz chyba sobie zapewnił.

Zobaczymy co Janas zrobi w meczu z Meksykiem, kiedy będzie miła tylko zawodników z ligi polskiej. Wtedy reprezentacja bedzie głównie( tylko) z Legii i Wisły, a więc napastnicy: Frankowski, Żurawski, Saganowski, Włodarczyk i pewnie powoła Ślusarskiego, albo Jelenia.

Awatar użytkownika
FiL
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FiL » 02 cze 2005, 20:48

zdecydowanie Żutawski z Frankowskim! a może by tak 3 napastnikami sprubować? 8) wtedy Smolarek dochodzi w atak! :D i wszystko wygrane! :lol:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 02 cze 2005, 21:16

Ja bym postwaił na atak Żuraw-Franek. Najpewniejsza para zawodników, dobrze się rozumiąca. Nie chciałbym odbierać umiejętności Frankowskiemu, ale jego czas w kadrze się kończy.
Druga opcja to atak Żuraw-Ślusarski. Bartek mocny fizycznie, strzela dużo bramek.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2005, 22:09

Zależy z jakim przeciwnikiem gramy
Na Azerów najlepiej Żuraw z Niedzielanem (obj szybko biegają - obrońcy Azerów są mało zwrotni, do tego często xle się ustawiają)
Rasiak tu nie pomoże bo oni są wysocy
Sagana nie widze w reprze (moim zdaniem są lepsi, chociażby Franek. Żuraw, Niedzielan, Rasiak, Żewłakow)

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 02 cze 2005, 22:24

ŻURAWSKI + FRANKOWSKI !!

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 02 cze 2005, 22:24

ja tez jestem za atakiem Zurawski Niedzielan myślę ze oni powalcza i póżniej na zmęczonych Azerów wpuścić Frankowskiego tak jak było z Austrią . Myśle ze mamy tak dobrych napastników ze każdy kogo wystawi Paweł Janas będzie umiał Azerom strzelić

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”