RKS Fameg Radomsko (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Maczo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maczo » 18 mar 2005, 14:41

Po pierwsze... Górnik Zabrze w tym sezonie na wyjeździe tez nie wygrał meczu w lidze, a kibice nadal jeżdżą na wyjazdy więc jeśli ktoś jest wierny swojemu klubowi to będzie jeździł za nim wszedzie. Po drugie... kluby w niższych ligach też mają coraz bardziej pod górkę (np. Szombierki Bytom). Po trzecie... sposnorów można znaleźć nawet dla zespołu grającegow lidze okręgowej. I na koniec... skąd od razu wiadomo, że juniorzy wszystkie mecze przegrają ? Jeśli mieli by nawet wszystkie przegrać to lepsze to niż oddać je walkowerem. 8)

PS. Szkoda mi eRKaeSu. Byłem u nich na meczu... W sumie to mi się wtedy podobało. Drużyna ma wystartowac na wiosnę.
To mój pierwszy post :?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 18 mar 2005, 14:54

Jk pisze dzisiejszy express ilustrowany:TRWA WALKA O BYT RKS
W Radomsku nadal staraja sie o uratowanie drugoligowej pilki.Na szczescie spotkanie z Mlawa zostalo przelozone na sobote,26marca na godzine 14.W sobote o godz.11 RKS zagra w Kleszczowie z Omega.Wiele wskazuje na to,ze sklad druzyny nie bedzie az tak slaby.

Awatar użytkownika
Rycy
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rycy » 07 gru 2005, 13:12

RKS to kolejny przykład klubu który pograł jeden sezon czy dwa w 1 lidze i to był jego koniec...Tak było z Sokołem Tychy/Pniewy i z paroma innymi...

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 23 gru 2005, 19:14

Rycy pisze:RKS to kolejny przykład klubu który pograł jeden sezon czy dwa w 1 lidze i to był jego koniec...Tak było z Sokołem Tychy/Pniewy i z paroma innymi...
Podobnie z Aluminium Konin, które gra w V albo VI lidze i GKS Katowice, który jest w IV i Rakowem, który awansował ostatnio do trzeciej. Tak to już jest. A niedługo może sie podobnie stać z Górnikiem Zabrze i Polonią Warszawa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”