G-4 - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 mar 2005, 16:49

kakarott pisze:Ta cała sprawa z G-4 to istne kpiny :lol:
Chłopie wez zacznij w końcu pisać z sensem. Nie dość, że piszesz jedno zdanie to jest ono do tego bez sensu. Jesteś typowym nabijaczem postów!

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 15 mar 2005, 17:01

A co ja mam tu książki pisać czy odpowiadać na tematy :?:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 15 mar 2005, 17:15

hehe:D
nie z miasta Stalowa Wola:D w woj. podkarpackim:D

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 15 mar 2005, 17:18

Wg . Mnie grupa G4 mimo wszystko działa w dobrym celu.
Oczywiście każdy powie, że dobrym dla siebie tylko, ale nalezą im się większe pieniądze od Ideii, wkońcu to te kluby są główną "atrakcją" ligi.

To one wydają najwięcej na transfery a kibice płacą najdrożej za bilety.
A pozatym chyba wolno im znać zasady umowy z Ideą. Przecież to była kpina, że nie znali jej do tego czasu.

Myśle że mimo wszytko dzięki grupie G4 piłka w Polsce nareszcie moze stać się bardziej profesjonalna.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 mar 2005, 20:17

Dokładnie tak jak pippen piszesz, myślę ja. I jeszcze kilka :wink: słów ode mnie ( jakbym się za bardzo rozpisał to przepraszam :oops: :lol: ).Żeby jakoś markę ligi wyrobić potrzebny jest jakiś produkt eksportowy... A kto jak nie my (może nie teraz ale w przyszłości na pewno :twisted: ). Poza tym jakby na to nie patrzeć to MY w większości napędzamy koniukturę. Kluby zarabiają na sprzedaży zawodników do naszych klubów a nie na takim transferze z Górnika Zabrze do Górnika Łęczna...

Aha klubom nie podobało się w ustalaniu umowy pośrednictwo firmy Sport Five, która jak wiadomo dysponuje naszymi prawami do transmisji (zarówno piłki ligowej jak i reprezentacji). Ktoś dokopał się dlaczego? Mi się nie udało ale podejrzewam, że prezes Sport Five to kuzyn siotry ciotecznej brata prezesa PZPN i stryjeczny prawnuk prezesa IDEA :twisted: . Czyli jak zwykle ziomkostwo osób na stołkach decyzyjnych...

Kakarott, a za karę napiszesz wypracowanie dlaczego tak uważasz albo WP 8) .

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 15 mar 2005, 22:53

piwus pisze:Dokładnie tak jak pippen piszesz, myślę ja. I jeszcze kilka :wink: słów ode mnie ( jakbym się za bardzo rozpisał to przepraszam :oops: :lol: ).Żeby jakoś markę ligi wyrobić potrzebny jest jakiś produkt eksportowy... A kto jak nie my (może nie teraz ale w przyszłości na pewno :twisted: ). Poza tym jakby na to nie patrzeć to MY w większości napędzamy koniukturę. Kluby zarabiają na sprzedaży zawodników do naszych klubów a nie na takim transferze z Górnika Zabrze do Górnika Łęczna...

Aha klubom nie podobało się w ustalaniu umowy pośrednictwo firmy Sport Five, która jak wiadomo dysponuje naszymi prawami do transmisji (zarówno piłki ligowej jak i reprezentacji). Ktoś dokopał się dlaczego? Mi się nie udało ale podejrzewam, że prezes Sport Five to kuzyn siotry ciotecznej brata prezesa PZPN i stryjeczny prawnuk prezesa IDEA :twisted: . Czyli jak zwykle ziomkostwo osób na stołkach decyzyjnych...

Kakarott, a za karę napiszesz wypracowanie dlaczego tak uważasz albo WP 8) .

Ty mi kary nie możesz dać bo nie masz nade mną władzy i sram na twoje wypracowanie :P

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 mar 2005, 23:09

Kakarott, pozwolisz, że nie ustosunkuję się do meritum Twojej wypowiedzi 8).
Chciałbym jednak, żebyś jednak poznał siłę prawdziwej ironii.
Dam Ci to WP :twisted: . Będziesz się miał o co spinać :lol: .A ty nie musisz wiedzieć co miałem na myśli w poprzednim poście :wink: .
Następnym razem słuchaj się starszych... Bo w szkole (jak pójdziesz za rok) nie będziesz wykonywał czynności fizjologicznych na czyimś wypracowaniu :lol: :lol: .

RZĄDAM WIĘCEJ TAKICH POSTÓW :!: .I wypowiedzi użytkownika kakarotta w InIcJaCjI sMiTa.

To nie gadaj zioooom :!: Śmieszny tekst tu poniżej :lol: .
Ostatnio zmieniony 15 mar 2005, 23:30 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 15 mar 2005, 23:20

Szkoda gadać EHHHH...

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 mar 2005, 16:19

G4 sie zmobilizowali i przez miesiac beda sie stosowac do umowy Idei kstraklasy...

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 16 mar 2005, 16:35

kakarott pisze: Ty mi kary nie możesz dać bo nie masz nade mną władzy i sram na twoje wypracowanie :P
Ale ja Ci moge dać za brzydkie wyrażanie. 1 Wp dla Ciebie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”