Chłopie wez zacznij w końcu pisać z sensem. Nie dość, że piszesz jedno zdanie to jest ono do tego bez sensu. Jesteś typowym nabijaczem postów!kakarott pisze:Ta cała sprawa z G-4 to istne kpiny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 mar 2005, 16:49
Chłopie wez zacznij w końcu pisać z sensem. Nie dość, że piszesz jedno zdanie to jest ono do tego bez sensu. Jesteś typowym nabijaczem postów!kakarott pisze:Ta cała sprawa z G-4 to istne kpiny
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 15 mar 2005, 17:01
kakarott
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 15 mar 2005, 17:15
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 15 mar 2005, 17:18
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 mar 2005, 20:17
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 15 mar 2005, 22:53
piwus pisze:Dokładnie tak jak pippen piszesz, myślę ja. I jeszcze kilkasłów ode mnie ( jakbym się za bardzo rozpisał to przepraszam
![]()
).Żeby jakoś markę ligi wyrobić potrzebny jest jakiś produkt eksportowy... A kto jak nie my (może nie teraz ale w przyszłości na pewno
). Poza tym jakby na to nie patrzeć to MY w większości napędzamy koniukturę. Kluby zarabiają na sprzedaży zawodników do naszych klubów a nie na takim transferze z Górnika Zabrze do Górnika Łęczna...
Aha klubom nie podobało się w ustalaniu umowy pośrednictwo firmy Sport Five, która jak wiadomo dysponuje naszymi prawami do transmisji (zarówno piłki ligowej jak i reprezentacji). Ktoś dokopał się dlaczego? Mi się nie udało ale podejrzewam, że prezes Sport Five to kuzyn siotry ciotecznej brata prezesa PZPN i stryjeczny prawnuk prezesa IDEA. Czyli jak zwykle ziomkostwo osób na stołkach decyzyjnych...
Kakarott, a za karę napiszesz wypracowanie dlaczego tak uważasz albo WP.
kakarott

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 mar 2005, 23:09
petru
kakarott
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 mar 2005, 16:19
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 16 mar 2005, 16:35
Ale ja Ci moge dać za brzydkie wyrażanie. 1 Wp dla Ciebie.kakarott pisze: Ty mi kary nie możesz dać bo nie masz nade mną władzy i sram na twoje wypracowanie
pippen
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio