Kto do spadku??? - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 25 mar 2005, 12:23

Złe wiadomości ostatnio są w Szczecinie , dwie porażki w lidze , ostatnio remis w pucharze , cienko to wygląda .Poza tym Ptak zrezygnował z funkcji prezesa . Czyżby Ptak powoli zwijał manele i uciekał ze Szczecina .
Jeżeli tak sie stanie to stawiał bym Pogoń na miejscu barażowym .
Sapdek - dużo mi wyjaśni mecz kolejki Lech - Pogoń , jeśli wygra Kolejorz to powinien się bez problemu utrzymać , a miejsce w barażach dla Pogoni bardzo realne .

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 mar 2005, 12:42

GKS Katowice raczej napewno spadnie ale kto do barazy? z potencjalnych kandydatow Lech , Gornik Ł. , Gornik Z. , Odra W. , Pogon najmniejsze szanse daje Zabrzanom. Lech mysle ze w koncowce sie przebudzi podobnie jak Pogon. Łeczna po letnich wzmocnieniach i po fatalnej jesieni bedzie chciala cos udowodnic , a Odra to na tyle solidna ekipa ze nie wroze im barazy. Natomiast w Gorniku Z. jest sporo obcokrajowcow ktorzy musza sie zgrywac ze soba. Pozatym nie ma juz tam W.Liczki wiec to sa glowne powody ktore wedlug mnie przemawiaja za barazami dla Gornika sposrod tych wszystkich druzyn

Awatar użytkownika
mikszon
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikszon » 07 kwie 2005, 22:50

Wszyscy piszecie, że napewno spadnie Górnik Łęczna, tymczasem ja wcale nie jestem co do tego przekonany. Zespół ten w dwóch ostatnich kolejkach naprawdę nieźle się prezentował. Gdyby nie fatalna skuteczność napastników ( w szczególności Andrzeja Kubicy) to Łęczna zamiast 2 zdobytych punktów mogła mieć 6. PRzypomne również, że mecz z Polonią został pechowo zremisowany. Prawie cały czas, Górnik prowadził a wyrównanie padło w 93 min. Poza tym Jarosław Popiela zmarnował rzut karny!
Jednak, co najważniejsze w grze Górnika widać wyraźna poprawę, w stosunku do tego co prezentowali jesienią.Łatwo zauważyć dobrą pracę Boba Kaczmarka. Jego zespół w końcu jest zdyscyplinowany taktycznie! Dlatego uważam, że Górnik Łęczna nie spadnie! Moimi kandydatami do degradacji sa GKS i Polonia!
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2005, 23:39 przez mikszon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 07 kwie 2005, 22:51

Lęczna i GKS K-wice a otrą się o baraże Pogoń i Lech

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 kwie 2005, 23:01

Niestety, ale spadnie (najprawdopodobniej) GKS Katowice. Szkoda, bo kolejna drużyna ze śląska opuszcza szeregi Ekstraklasy... Pretendentem do spadku jest również przedostatni Lech Poznań - :shock:. Przynajmniej dla mnie, bo w zeszłym sezonie nic nie wskazywało na taki spadek formy... :?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 kwie 2005, 9:56

gks katowice to juz jest praktycznie przesadzone a obok nich beda walczyc o nie spadek lech pogon i leczna

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 23 kwie 2005, 14:47

Lech na pewno nie spadnie, mogę to wam obiecać. Na bank poleci GKS, a w barażach zagra Odra, pomimo zaskakującej wygranej w Warszawie z legią i remisu we wronkach

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 kwie 2005, 17:02

Txp1986 pisze:Lech na pewno nie spadnie, mogę to wam obiecać. Na bank poleci GKS, a w barażach zagra Odra, pomimo zaskakującej wygranej w Warszawie z legią i remisu we wronkach
a jak spadnie Lech to stawiasz piwo :D

a tak na serio to GKS juz dawno powinien grac w 2.lidze (jesli nie nizej) :D:D
a do barazy chyba jednak Odra, moze Lech :D napewno nie Gornicy (i Lecza i Zabrze) :)

pozdro

Awatar użytkownika
mariano italiano
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 23 kwie 2005, 17:28

gieksa bankowo, co do baraży, ciężko wyczuć...
może lech, może szczecińska kolonia brazylijska, może łęczna, wodzisław

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2005, 18:54

GKS - owszem.
Ale Łęczna? Górnicy ostatnio prezentują się całkiem dobrze.
Nie chciałabym aby spadły Lech, Odra, czy Pogoń.
Na dzień dzisiejszy ciężko stwierdzić kto będzie walczył w barażach. Ktokolwiek, by to nie był mam nadzieję, że nie spadnie [bo lubię i Odrę i Lecha i Pogoń ;)].

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 23 kwie 2005, 19:39

Jesli chodzi o spadek to napewno bedzie to GKS KATOWICE.
W barazu chcialbym zeby zagrala ODRA WODZISLAW , nie zabardzo lubie ten zespol.Bardziej lubie LECH i POGON takze jakby ODRA spadla z ligi nie bedzie mi smutno. :)

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 23 kwie 2005, 19:41

gregoreg18 pisze:Jesli chodzi o spadek to napewno bedzie to GKS KATOWICE.
W barazu chcialbym zeby zagrala ODRA WODZISLAW , nie zabardzo lubie ten zespol.Bardziej lubie LECH i POGON takze jakby ODRA spadla z ligi nie bedzie mi smutno. :)
odra nie sapdnie. wyczyn z Legia (chyba) jest poczatkiem lepszej gry wodzisłowian :D:D:D ale jesli spadna to bede bardzo zalowal i oczywiscie bede mial nadzieje ze wroca w przyszlym sezonie :D:D:D

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 23 kwie 2005, 19:49

Niemożliwe, by spadła z ekstraklasy taka drużyna jak Kolejorz! To moja ulubiona drużyna z polskiej ligi! Spadnie GKS, a w barażach zagrają Odra, bądź Górnik Zabrze. Co do Łęcznej, to zachwycają formą i zobaczymy ich wyżej w tabeli!

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 23 kwie 2005, 20:35

Wszystko jest mozliwe :wink: a ja myśle że spadnie GKS KATOWICE !! taka słaba drużyna nie da rady wyjśc z takiej dużej dziury finansowej i ligowej

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2005, 20:59

GKS to taka bezpłciowa drużyna. Zero jakiegoś ogrania. Ja rozumiem, że dużo młodych zawodników tam gra itd., ale mimo iż jest to drużyna z niedaleka [że tak powiem ;)] nie będę żałować, że spadną...
Najbardziej brakowałoby mi Lecha Poznań, bo pomimo lekkiego kryzysu [który mam nadzieję minął] jest to bardzo dobra drużyna z fantastyczną publicznością ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”