Ps. Rossi Ty jestes z Lubelszczyzny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lip 2005, 11:09
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2005, 11:15
No jestem jestemserek408 pisze:No Szalachowski naprawde talent ma. Gdy bylem na swoim jedynym jak dotad pierwszoligowym meczu w Lecznej , Gornik podejmowal Amice. Bylo 1-0 , a gola strzelil wlasnie Sebastian. Jego rajdy takze utkwily mi w pamieci![]()
Ps. Rossi Ty jestes z Lubelszczyzny
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lip 2005, 11:18
Taka slaba to ona nie jest , ale ograc mozna kazdegoRossi pisze:No jestem jestemZ Szałachowskim gadalem kiedyś po sparingu z Hetmanem Zamość ale wtedy nie był tak zany w Polsce mial chyba 19 lat . W tamtym czasie gwiazdą był Paweł Bugała ( dał mi autograf
)
Licze że Górnik pokona słabą Wisłe
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2005, 11:33
A co tak sie wycfaniaczył???serek408 pisze:Taka slaba to ona nie jest , ale ograc mozna kazdegoRossi pisze:No jestem jestemZ Szałachowskim gadalem kiedyś po sparingu z Hetmanem Zamość ale wtedy nie był tak zany w Polsce mial chyba 19 lat . W tamtym czasie gwiazdą był Paweł Bugała ( dał mi autograf
)
Licze że Górnik pokona słabą Wisłe![]()
Wtedy jak wtedy Rossi , ale teraz sproboj go zagadac
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 lip 2005, 9:24
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 27 lip 2005, 10:00
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2005, 10:08
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 paź 2005, 16:13
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 paź 2005, 12:18
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 paź 2005, 12:23
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 paź 2005, 12:35
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 paź 2005, 13:25
90minut.pl pisze:Bogusław Kaczmarek zwolniony z Górnika Łęczna
Bogusław Kaczmarek nie jest już trenerem Górnika Łęczna. W najbliższym meczu z Zagłębiem Lubin na ławce trenerskiej zasiądzie Tadeusz Łapa.
Brak satysfakcjonujących wyników zarówno w rozgrywkach Orange Ekstraklasy jak i w Pucharze Polski, w którym Górnik Łęczna, po wtorkowej porażce 1-2 na własnym boisku wyeliminowany został przez drugoligową Jagiellonię Białystok sprawiły, iż kierownictwo klubu podjęło decyzję o rozwiązaniu umowy z trenerem Bogusławem Kaczmarkiem.
Od środy, 26 października, zajęcia z pierwszą drużyną prowadzić będzie Marek Kostrzewa, a w najbliższym, sobotnim ligowym meczu z Zagłębiem Lubin na ławce trenerskiej formalnie z racji posiadania stosownej licencji zasiądzie koordynator grup młodzieżowych w Górniku Tadeusz Łapa.
Po udanej rundzie wiosennej, w tym sezonie w jedenastu meczach jesiennych Orange Ekstraklasy piłkarze Górnika zdobyli dziesięć punktów i zajmują czternaste miejsce. Przed własną publicznością ani jednego meczu nie wygrali, cztery remisując i dwa przegrywając.
Bogusław Kaczmarek pracę w Łęcznej rozpoczął w połowie czerwca ubiegłego roku, zastępując na tym stanowisku Jacka Zielińskiego.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 paź 2005, 16:25
połowa z definicji nie moze byc, ani wieksza, ani mniejszawieksza polowa naszej ligi
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 paź 2005, 16:31
czy ty zawsze musisz sie czepiac jakis szczegolow??? ale wkoncu diabel tkwi w szczegolachcloner pisze:Cytat:
wieksza polowa naszej ligi
połowa z definicji nie moze byc, ani wieksza, ani mniejsza
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 paź 2005, 16:33
hehe, pracuje na miano najmniej lubianego uzytkownika forum pilka.plczeher pisze: czy ty zawsze musisz sie czepiac jakis szczegolow??? ale wkoncu diabel tkwi w szczegolach
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio