Górnik Łęczna (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lip 2005, 11:09

No Szalachowski naprawde talent ma. Gdy bylem na swoim jedynym jak dotad pierwszoligowym meczu w Lecznej , Gornik podejmowal Amice. Bylo 1-0 , a gola strzelil wlasnie Sebastian. Jego rajdy takze utkwily mi w pamieci :twisted:

Ps. Rossi Ty jestes z Lubelszczyzny :?:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2005, 11:15

serek408 pisze:No Szalachowski naprawde talent ma. Gdy bylem na swoim jedynym jak dotad pierwszoligowym meczu w Lecznej , Gornik podejmowal Amice. Bylo 1-0 , a gola strzelil wlasnie Sebastian. Jego rajdy takze utkwily mi w pamieci :twisted:

Ps. Rossi Ty jestes z Lubelszczyzny :?:
No jestem jestem :D Z Szałachowskim gadalem kiedyś po sparingu z Hetmanem Zamość ale wtedy nie był tak zany w Polsce mial chyba 19 lat . W tamtym czasie gwiazdą był Paweł Bugała ( dał mi autograf :D )
Licze że Górnik pokona słabą Wisłe :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lip 2005, 11:18

Rossi pisze:No jestem jestem :D Z Szałachowskim gadalem kiedyś po sparingu z Hetmanem Zamość ale wtedy nie był tak zany w Polsce mial chyba 19 lat . W tamtym czasie gwiazdą był Paweł Bugała ( dał mi autograf :D )
Taka slaba to ona nie jest , ale ograc mozna kazdego :!: :twisted: Wtedy jak wtedy Rossi , ale teraz sproboj go zagadac :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2005, 11:33

serek408 pisze:
Rossi pisze:No jestem jestem :D Z Szałachowskim gadalem kiedyś po sparingu z Hetmanem Zamość ale wtedy nie był tak zany w Polsce mial chyba 19 lat . W tamtym czasie gwiazdą był Paweł Bugała ( dał mi autograf :D )
Taka slaba to ona nie jest , ale ograc mozna kazdego :!: :twisted: Wtedy jak wtedy Rossi , ale teraz sproboj go zagadac :D
A co tak sie wycfaniaczył???
Pamiętam w tamtym roku łeczna u mnie w mieście grała sparing z 5 ligowcem to Szałachowski ze 2 sita dostał to ładnie kibice się z niego śmieli i chłopak poszedł na drugą strone speszony :D Ale rajdy ma super niedługo pewnie do kadry pójdzie.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 lip 2005, 9:24

Ha! 1-1! Brawo dla Łęcznej. Szkoda, że nie wygrali, ale remis z mistrzem Polski to dobry reultat.
Myśle, że w następnej kolejce Legie uda się pokonać. :pray: Mają młody niedoświadczony zespół, który jest w zasięgu Górnika.
Narazie Górnik jest na trzecim miejscu! :lol1:

PS. (Do fanów Górnika) kupcie 'Dziennik Wschodni' jest bezpłatny dodatek o Górniku z plakatem :smoke:

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 27 lip 2005, 10:00

PAWEŁ BROŻEK !!!!!!!!!!!!

gdyby trafił w piłke to byłby GOllllll sezonu :lol: ależ pech

Franek sam na sam :(

Łęczna ma dobry skład nawet samo Nazwisko Madej który sie niemiesci w 1 11 mówi samo za siebie

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2005, 10:08

No i dobrze że Łęczna utarał nosa mistrzowi ale to było do przewidzenia 8) Już widze co się dzialo na stadionie jak bramke strzelił Kubica :king:
Szkoda że odszedł Szałochowski bo to był jeden z najlpeszych w ofensywie drużyny z Łęcznej , Madej odkąd przeszedł do Górnika jakoś nie może sobie znaleśc miejsca w pierwszym składzie.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 paź 2005, 16:13

Wczoraj doczekaliśmy się pierwszego zwycięstwa Łęcznej w tym sezonie :brawo: :brawo: :brawo: Co prawda z Polonią, ale 3-0 przy Konwiktorskiej budzi respect :king: Teraz zacząłem wierzyć w utrzymanie, a nawet w miejsce w środku tabeli.
Jednak należy się też cieszyć, bo górnik ma tylko 2 porażki :D Tyle co drugi Lech :boruta:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 paź 2005, 12:18

Wczoraj ładne szoł :wink: dał Bobo Kaczmerek. Mecz w mleku ale to szczegóły i teksty był najlepsze.

Scooter !!! nie podpalaj się !! - do Bronowickiego młodszego Pawła (?)

Ale i tak najlepsze było to:

89 minuta piłka dla Łecznaj wybija Lechita i sędzie gwiżdze aut. A Bobo na maxa przy mikrofonie "Przeciesz faul był buraku jeden !! nie widzisz ....!!!" :lol:

Ale go podsumował :twisted:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 paź 2005, 12:23

No teksty niezle byly!!! Trzeba dodac jeszcze hasla komentatorow :arrow: skuter dzisiaj niezle jezdzi, pewnie po zakonczeniu spotkanie nie zostanie mu wiele paliwa (czy co takiego)

W drugiej polowie prawdziwa "zaslona dymna" przykryla boisko - szkoda ale nawet przy tak nie sprzyjajacych warunkach sedzia nie dal nabrac sie na karniaka !!
Widownia za to cieszyla sie z karnego bo nie widziala co pokazuje siedzia ale radosc nie trwala dlugo :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 paź 2005, 12:35

No o paliwie też było dobre :D Tak samo jak PAPA DANCE :D Papa Samba Ba :wink:

Mecz w mleku. Ale jak słyszałeś za pewne oni na boisku widzieli jeszcze gorzej :? Także pytanie po co grali ? W drugiej połowie to była rzeźnia. Oni siebie nie widzieli a co dopiero piłka :lol: Bykowski ma opinie swoją wyrobioną i za nim jak za Inzaghim będzie sie ciagła długoo :wink: Choć i tak chyba chciał wymusić jak nic :roll: już bardzie w pierwszej połowie na Zakrzewskim może by sie karnego dopartywać :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 paź 2005, 13:25

No widze ze jakas plaga nawiedzila poslka lige pod wzgledem zwolnien trenerow!!!
Wyglada to jak ukladnie wezyka z klockow do domino, jeden zaczal a za nim wszyscy
Przypomne prace stracili juz w tej rundzie trenerzy: Arki, Groclin, Zaglebia, Belchatowa,Pogoni, Wisly, Legii(w jakis sposob) a teraz Lecznej, czyli wieksza czesc naszej ligi :!: :!: dopatrzec mozna sie kolejnych zwolnien :arrow: Wisla Plock, moze Craxa,
Widac niektorym cierpliwosc sie skonczyla lub dobiega konca
90minut.pl pisze:Bogusław Kaczmarek zwolniony z Górnika Łęczna
Bogusław Kaczmarek nie jest już trenerem Górnika Łęczna. W najbliższym meczu z Zagłębiem Lubin na ławce trenerskiej zasiądzie Tadeusz Łapa.

Brak satysfakcjonujących wyników zarówno w rozgrywkach Orange Ekstraklasy jak i w Pucharze Polski, w którym Górnik Łęczna, po wtorkowej porażce 1-2 na własnym boisku wyeliminowany został przez drugoligową Jagiellonię Białystok sprawiły, iż kierownictwo klubu podjęło decyzję o rozwiązaniu umowy z trenerem Bogusławem Kaczmarkiem.

Od środy, 26 października, zajęcia z pierwszą drużyną prowadzić będzie Marek Kostrzewa, a w najbliższym, sobotnim ligowym meczu z Zagłębiem Lubin na ławce trenerskiej formalnie z racji posiadania stosownej licencji zasiądzie koordynator grup młodzieżowych w Górniku Tadeusz Łapa.

Po udanej rundzie wiosennej, w tym sezonie w jedenastu meczach jesiennych Orange Ekstraklasy piłkarze Górnika zdobyli dziesięć punktów i zajmują czternaste miejsce. Przed własną publicznością ani jednego meczu nie wygrali, cztery remisując i dwa przegrywając.

Bogusław Kaczmarek pracę w Łęcznej rozpoczął w połowie czerwca ubiegłego roku, zastępując na tym stanowisku Jacka Zielińskiego.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2005, 16:32 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 paź 2005, 16:25

wieksza polowa naszej ligi
połowa z definicji nie moze byc, ani wieksza, ani mniejsza :lol:

wracajac do tematu - nie zdziwilem sie, ze Bobo juz nie bedzie trenerem zespolu z Lecznej, kompletnie nie potrafil ich poukladac, wg mnie bylby idealnym kandydatem na trenera .... Wisly K. :!:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 paź 2005, 16:31

cloner pisze:Cytat:
wieksza polowa naszej ligi

połowa z definicji nie moze byc, ani wieksza, ani mniejsza
czy ty zawsze musisz sie czepiac jakis szczegolow??? ale wkoncu diabel tkwi w szczegolach

jezeli tak to poprawie, tak jak powinno byc - na :arrow: czesc
Ostatnio zmieniony 26 paź 2005, 16:33 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 paź 2005, 16:33

czeher pisze: czy ty zawsze musisz sie czepiac jakis szczegolow??? ale wkoncu diabel tkwi w szczegolach
hehe, pracuje na miano najmniej lubianego uzytkownika forum pilka.pl :)

jak myslisz - mam szanse :?:

zeby nie bylo OT - ciekaw jestem kto zastapi Kaczmarka ;)
moze ktos zwolniony z jakiegos innego klubu :lol:

ja proponuje ... Janusza Wojcika :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”