bo jest jedynym czlowiekiem ktory tak potrafi prowadzic klub aby przynosil zyskiMazi pisze:a żeby było śmieszniej to Drzymała jest podobno jedynym człowiekiem który zainwestował w pilke i na tym zarabia:>
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mendels » 05 cze 2005, 12:49
bo jest jedynym czlowiekiem ktory tak potrafi prowadzic klub aby przynosil zyskiMazi pisze:a żeby było śmieszniej to Drzymała jest podobno jedynym człowiekiem który zainwestował w pilke i na tym zarabia:>
Mendels
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 06 cze 2005, 16:28
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mendels » 09 cze 2005, 13:14
Mendels
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 15 cze 2005, 20:26
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 15 cze 2005, 23:35
maciejdas26
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 15 cze 2005, 23:48
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 17 cze 2005, 20:11
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 17 cze 2005, 20:18
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mendels » 17 cze 2005, 21:04
Mendels
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 cze 2005, 22:45
Właśnie, odkąd zaczęłam kibicować Groclinowi [ze względu na mojego 'sąsiada', który tam grał], zawsze kojarzyłam, ze to Dyskobolia, słuszna więc uwagaMendels pisze:ludzie Dyskobolia nie Groclin blagam was:)
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Byczy » 18 cze 2005, 10:46
Byczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mendels » 18 cze 2005, 11:14
ehhh jak do scianyByczy pisze:Jestem z Wielkopolski więc lubie naszą Świętą Trójcę : Groclin, Lech i Amicę... Nie da sie ukryc ze najlepszym klubem z Wielkopolski jest Groclin... Który jest wice mistrzem... Serdecznie gratuluje... Ja jednak cały czas stoje za Lechem bo to moj ukochany klub
Mendels

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 11 sie 2005, 20:21
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 11 sie 2005, 20:34
Zgadzam się z tobą Herdek Groclin zagrał dobry mecz i raczej na 98% jest już w następnej rundzie.Ale popatrzmy na to realnie Groclin Grodzisk Wlkp. miał łatwiejszego przeciwnika od dwóch pozostałych drużyn reprezentujących Polskę w Pucharze Uefa. I nie jest powiedziane, że Legia nie wygrała by z nimi jeszcze więcej. Ale cieszmy się bo dzięki temu że Grodzisk przejdzie dalej (razem z pozostalymi dwoma klubami) to będziemy mogli wystawić dwa kluby do eliminacji Ligi Mistrzówherdek pisze:Groclin po dobrym meczu pokonał 4-1 Bańską Bystrzycę i tym samym zrobił duży krok do kolejnej rundy Pucharu Uefa. Bramki zobywali Piotr Rocki (46), Radim Vozniak (57-samobójcza), Andriej Porazik (68), Bartosz Ślusarski (82).
Dombroś
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio