Motor Lublin - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 04 paź 2005, 19:11

Niggaz pisze:Po ostatnich dymach Motor nie może rozgrywać spotkań na własnym stadionie
obiło mi sie o uczy że to kara jednego meczu bez kibiców... właśnie z Hutnikiem

Corinthians pisze:Nie lubię Avii, ale jakiś zespół z lubelszczyzny przydałby się w II lidze.
Napewno nie Avia... chociaz ciekawie wyglądałby mecz z nią (Śląska)

Cały czas sie łudze w przebudzenie Motorku i awans naszych braci z Lublina
'Miała matka syna, syna jedynego chciała go wychowac na fana wielkiego
Niech żyje Motor, Motor i Śląsk Wrocław ..."

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 09 paź 2005, 23:27

Motor Lublin przed sezonem byl w roli faworytów do awansu do 2 ligi,a tu kiepska postawa zespołu pozwala im dopiero na 9 pozycje,wysoko przed motorem jest Avia(vicelider po 10 kolejkach)Zaskoczyło mnie troche to że Motor jest tak nisko(nawet sie ucieszyłem,zawsze z Stalą),czy Avia z początkiem npowej rundy znowu zacznie grać na swoim poziomie tego nie wiem,ale życze im tego.3 liga grupa IV jest teraz ciekawa,o awans walcza Stal Stalowa Wola(lider)ma 4 punkty przewagi nad Svią i 5 nad Stalą Rzeszów.Wysoko jest też Tłoki jak na taki osłabienia

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 16 lis 2005, 18:56

Tabela po 15 kolejkach:
1. stalowa wola 32 pkt
2. avia 31 pkt
3. kmita 25
4. stal Rz. 24
5. wieliczka 23
6. Motorek 23
7. hutnik 23
Poza Stalą S.W. i Avią tabela jest bardzo, bardzo spłaszczona. Jesli Avia zacznie grac tak "jak na beniaminka przystało" , S.W. złapie spadek formy a Motorek zcznie grac zgodnie z oczekiwaniami to może, moze jeszcze awansujemy.
Pozdro dla braci z Lublina :!:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 16 lis 2005, 21:02

Avia Rulez ! Zaskoczyła mnie postawa mojej Aviunii :wink: Myślałem że będą walczyć o otrzymanie sie w 3 lidze a tu jak narazie na to wygląda że Panowie chcą zajać miejsce przynajmniej w pierwszej Trójce.Sadze że raczej na zwycięstwo w Lidze szans nie mamy ( nawet gdybysmy wygrali to nie wjedziemy bo niestety ale Avia nie ma funduszy na 2 Lige :lol: )

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 16 lis 2005, 22:48

Są przed stalą,a myślałem ze to motor będzie walczył o awans.Stalowa też dobrze gra i Stali Rzeszów będzie ciężko awansować

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 18 lis 2005, 17:42

Ultras-Sur pisze:Myślałem że będą walczyć o otrzymanie sie w 3 lidze
chyba kazdy tak myslał :roll:
Ja liczyłem ze o awans bedzie sie liczył Motor, Stal moze Stalowa czy Hutnik.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 01 gru 2005, 20:31

HAHAHA

Motor mial niby o wejscie walczyc :lol:
Jessli teraz ktos powie ze Motor ma wejsc do II ligi to naprawde go wysmieje
Druzyna z pierwszoligoiwym szkieletem i z AVIĄ przegrywa i to u siebie 6 miejsce Kompromitacja!!
W tej rundzie tez przegracie z Avia chyba ze Avii bedzie brakowalo funduszy...

AVIA ŚWIDNIK

oCZYWISCIE CHCE3 ZEBY MOTOR WSZEDL DO ii LIGI I ZYCZE MU TEGO ALE Z GOLA WYDAJE MI SIE TO NIE REALNE

Oczywiście nie chciałbym Cię upominać ani wlepiać WP tak więc na przyszłość nie pisz posta pod postem i zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz. // Niggaz

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 27 gru 2005, 0:01

Kendo pisze:oCZYWISCIE CHCE3 ZEBY MOTOR WSZEDL DO ii LIGI I ZYCZE MU TEGO ALE Z GOLA WYDAJE MI SIE TO NIE REALNE
jakos toz danie mi nie pasuje do całej reszty ;]
Kendo pisze:Druzyna z pierwszoligoiwym szkieletem
Bez przesady, co najwyzej drugoligowym ;)
Kendo pisze:i z AVIĄ przegrywa i to u siebie
Zdarzyc sie moze każdemu, szczególnie jeśli Avia miała niespodzianie wysoką forme. Niestety.

Awatar użytkownika
Gerd
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerd » 01 paź 2006, 14:11

21.
Teraz głos z Białej Podlaskiej. Jako do klubu Motor jako takiego, nie czuję żadnego sentymentu. Kiedyś w latach osiemdziesiątych przychodząc na stadion AZS-AWF Biała Podlaska i jego trzecioligowe zmagania, starsi kibice z uwagą śledzili grę pierwszoligowego wtedy Motoru. Co zaś się tyczy kibiców, to przyjechało ich ze dwudziestu kilka lat temu, kiedy AZS i Motor grali razem w III lidze. Lubelscy "kibice" będąc w Białej obrzucali kamieniami zza ogrodzenia starszych dziadków wchodzących na stadion. Sukces niesamowity! I tak wspominam lubelski klub, niezbyt miło.

Awatar użytkownika
SlaskWroclawFan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SlaskWroclawFan » 09 gru 2006, 23:26

Jestem pewien jednego,za rok sie spotkamy :D !

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 gru 2006, 23:37

Motor jest na jak najlepszej drodze do awansu. Niedawno przegrali mecz ze Spomlekiem w Radzyniu. Żałuję, że nie byłem na meczu, ale kłopoty techniczne, niestety... Na pożegnanie rundy jesiennej porażka z Brzeskiem, a szkoda, bo to sąsiad w tabeli i możnaby odskoczyć.
W każdym bądź w Radzyniu razie plan minimum zostanie wykonany, bo nikt chyba już nie wierzy w powrót do IV ligi :lol: Niektórzy mówili, że sukcesem będzie utrzymanie, inni, że środek tabeli. I niech tak zostanie. Za rok trzeba będzie walczyć o awans, bo z takimi funduszami, to aż wstyd siedzieć w III lidze ;)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 10 gru 2006, 11:43

Sprawdzałem tabelę i Motor ku mojemu zaskoczeniu jest liderem. Mam nadzieję, że Motor podobny jak my będzie awansować bo prawda jest taka, że tam nie jest nasze miejsce. Jest oczywiście więcej zespołów, które nie zasłużyły na 3 ligę ale niestety zawsze jedna bezpośrednio awansuje.

wojciuwl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojciuwl » 17 gru 2006, 21:16

ze Stala Sanok szans nie macie:P

Postaraj się bardziej następnym razem bo takie posty będą usuwane. Pozdrowienia z Lublina :* // Niggaz

Awatar użytkownika
McLaren
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McLaren » 17 gru 2006, 21:24

Witam. Motor ma za sobą udaną rundę, wreszcie wydaje się, że wszystko poukładano w klubie. Kadra jest silna, dobra była również w poprzednim sezonie, ale lublinianie grali poniżej oczekiwań i o ile się nie mylę zajęli na koniec siódmą pozycję. Mam nadzieję, że w tym roku się uda i w tym mieście zagości druga liga, upragniona druga liga.

Gwoli ścisłości, jestem ze Świdnika, cenię sobie jednak Motor. Na Avii nigd nie byłem, dochodziło tam do różnych scysji, może nawet bałbym się tam pójść, żeby przypadkiem nie dostać paru kopów? Zaś sympatia do Motoru zaczęła się od żużla (klub o nazwie TŻ Lublin, lecz kiedyś właśnie Motor). Przez zamiłowanie do "czarnego sportu" i tak jakoś się... porobiło. Wrogów w Świdniku nie szukam jak coś. :P

Można nawet powiedzieć, że jestem neutralny, bo nie szukam konfliktów. Liczy się żużel w tym wypadku. 8)

Avię jednak też nie jest mi jakoś obca, bo w końcu to rodzinne miasto moje, a brat ma wielu znajomych wśród graczy i na jego weselu mogłem np. zobaczyć Pawła Pranagala grającego wówczas dla Bełchatowa. ;)

wojciuwl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojciuwl » 20 gru 2006, 20:43

hmm miasto Lublin to fajne wpadam co jakis czas;d ale jednak wole Sanok;d chcialbym zobaczyc jak Motor dostaje od Stali 3:0 hehe

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”