Polskie stadiony - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
cris10
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Stadionów Mało

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 05 sie 2005, 19:21

Stadionów klasy zachodnio europejskich jest mało.Dobre stadiony maja Legia Warszawa , Lech Poznań , Kszo Ostrowiec, Groclin i Wisły Kraków.Więc Polska ma mało fajnych stadionów.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 05 sie 2005, 19:32

nie wszystkie stadiony sa takie zle ;) tylko malo pojemne, np. stadio gornika leczna jest bardzo ladny ale malo pojemny! ladny, ciagle modernizowany stadion ma Gks belchatow! stadiony na razie sa takie jakie sa, lepiej zeby teraz PZPN wzielo sie za oczyszczanie i poprawe stanu i stylu polskiej pilki ;)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 06 sie 2005, 12:32

Kamerka na stadionie jest w nowym miejscy fajnie to wygląda :
http://193.19.124.10/index.cgi ( wystarczy kliknąć na login i poczekać chwilę )

Nowe foty z budowy stadionu w Kiecach http://www.stadionkorony.prv.pl

Stadionowy Szabrownik
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stadionowy Szabrownik » 06 sie 2005, 17:17

No ładnie sie juz zapowiada "Kolporter Arena" 8) .

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 06 sie 2005, 17:40

KORONA KIELCE
No tak patrzę na ten projekt stadionu w Kielcach i na postępy budowy to rzeczywiście prace idą pełną parą. Tak myślę, że za rok-dwa będzie kolejny ładny stadion (bo przyznam projekt mi się podoba).

CRACOVIA
Patrząc na stadion Cracovii, który jest w przebudowie to widać mniej więcej jak szybko to idzie. Budują podgrzewaną murawę czyli kolejny już klub będzie miał gdzie grać w zimie :P przebudowa

GKS BEŁCHATÓW
Cytat ze strony głównej:
Stadion GKS-u mozna bez watpienia uznac za obiekt najbardziej kameralny w woj. Łódzkim, prace nad stadionem trwaja do dnia dzisiejszego co sezon powstaje na nim cos nowego.
Na obiekcie znajduje sie ok 7 tys krzeselek, prawie połowa z nich w najblizszym czasie bedzie zadaszona.
Wiecej zdjec stadionu znajduje sie w galerii na naszej stronie
stadion

GÓRNIK ŁĘCZNA
No przyznam nawet, nawet ładny ten stadion. strona główna

GÓRNIK ZABRZE
Stadion trooochę taki przestarzały moim zdaniem do przebudowy(wystarczy chociaż ta jedna trybuna:P).
strona główna

GROCLIN
Ma być przebudowany, pożyjemy zobaczymy tu jest projekt

LECH POZNAŃ
Moim zdaniem jeden z najlepszych stadionów w Polsce(mają ładny projekt przebudowy)projekt

LEGIA WARSZAWA
Ze zedjęć wynika, że stadion jest na dzień dzisiejszy w przebudowie(tak mi się zdaje)zdjęcia

ODRA WODZISŁAW
Taki se nie chcę obrazić kibiców ale taki se jest ten stadion.zdjęcia

POLONIA WARSZAWA
No tu pokazany projekt stadionu raczej dużo mnie nie przekonuje :?
projekt

WISŁA KRAKÓW
Wisła ma nawet, nawet ładny projekt. Tym bardziej że oddali do użytku nową trybunę projekt

WISŁA PŁOCK
Mają ciekawy stadion
stadion
ZAGŁĘBIE LUBIN
Mają ładny projekt ale kiedy go zrealizują tego nie wiem :?
projekt
Ostatnio zmieniony 07 sie 2005, 11:52 przez alex90, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 06 sie 2005, 17:45

ehh to jest prawda co pisze na tej stronie Wisły na temat nowego stadionu? Chodzi mi o liczbę miejsc...tam pisze 10410 miejsc :roll: :roll: mało trochę...myślałem ze będzie ponad 20 tys.... :lol:

No ale to jest Polska...gdzie tam taki stadion w Polsce...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 sie 2005, 17:52

A gdzie tam "pisze" na temat nowego stadionu :roll:?

Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 06 sie 2005, 17:58

Trzeba przyznać że Wisła wydała trochę kasy i napewno był to opłacalny interes. Kraków będzie miał najładniejsze stadiony w Polsce, bo jak wiecie stadion przy ul. Kałuży za niedługo doczeka się przebudowy. :D

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 06 sie 2005, 18:44

-Co do stadionu Lecha to projekt ten jest juz nieaktualny ... nowy projekt widziałem w Kronice Lecha i kiedys był chyba w wyborczej .... jest, jak mi sie wydaje, najładniejszy z dotychczasowych.

-Co do stadionu Polonii to ogłoszony został przetarg na budowe tej nowej "głównej" http://www.poloniawarszawa.com ...z tego co napisali mozna wywnioskowac ze trybuna bedzie wypasiona, szkoda tylko ze są pewne kontrowersje z bieżnią, prezes chce stadionu typowo piłkarskiego a lekkoatleci Polonii chcą zeby bieżnia została :/

-O tym ze stadion Wisły Kraków ma miec około 16 000 po oddaniu tej nowej trybuny pisałem na poprzedniej stronie ale chyba ciezko jest przeczytac AŻ dwie strony ........ehhh pozatym niezłe jaja z tą nową trybuną, podobno dach przecieka a projektant mowi ze to dlatego zeby kibice mieli stały dostep powietrza hehehehhe ale sie usmiałem :lol:

PS. Alex90 pisze sie Cracovia, a nie Cracowia :wink: ...nie czepiam sie ortografii bo sam nie jestem w tym za dobry, ale to mnie zabolało. Pozdro dla fanów Cracovii :D

bartek21siwy
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek21siwy » 06 sie 2005, 19:43

R@f@ł pisze:myślałem ze będzie ponad 20 tys....
A może od razu 100 tysięcy?? Po dobudowaniu jednej trybuny chciałeś mieć stadion na ponad 20 tysięcy osób... fajnie... to by znaczyło, że dobudowana trybuna mieści więcej osób niż cały stadion bez tej trybuny :lol:

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 06 sie 2005, 20:17

No rzeczywiście... . Kibice Cracovii sorki za przedrzeźnienie nazwy.
Błąd został poprawiony.

A co do projektu stadionu Lecha Poznań to ten projekt znalazłam na stronie oficjalnej i przyznam, że przypadł mi do gustu. Ale skoro ma być inny to najwyżej zmienię później tą stronę.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 06 sie 2005, 21:11

no ten projekt Poznania jest rewelacyjny !! ;) bardzo bym chcial zeby we Wroclawiu byl jakis fajny stadion! co jest jakna razie mozliwe tylko przy ewentulanym organizowaniu przez Polske Euro 2012 ;)

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 07 sie 2005, 0:30

szukałem szukałem i znalazłem projekt stadionu Lecha który jest obecnie aktualny, ale zmienial sie on juz tyle razy ze nie wiadomo jak wkoncu bedzie wyglądał stadion przy Bułgarskiej ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 sie 2005, 0:42

No nowy stadion Lecha jest bardzo ladny i obiecujacy. Ale widac ze Polskie kluby zaczynaja cos robic aby stadiony wygladaly lepiej. Korona buduje nowoczesny stadion, Lech ma projekty nowego stadionu, slyszalem tez ze Pogon Szczecin ma miec tez nowy stadion. Obilo mi sie tez o uszy ze podobno Lechia Gdansk ma projekty swietnego stadionu ktory ma powstac wlasnie w Gdansku.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 sie 2005, 9:51

Miejmy nadzieję, że tak jak stadion Lecha będzie wyglądać wszystkie stadiony w Polsce. Korona buduje stadion nowowczesny, na 15 tys. miejsc. W Gdańsku też słyszałem, że ma powstać piekny i ogromny stadion "Arena auf Lechia" :lol: . Ciesze sie bo są projekty na nowe, nawoczesne stadiony i piłka w Polsce też będzie mogła ladnie wyglądać. A nie stare zardzewiałe ogrodzenia na pierwszoligowych stadionach. Jedyny problem-huligaństwo. Jak sie będą bili kibice Craxy i Wiselki, to z takiego stadionu niewiele zostanie :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”