Atmosfera na stadionach - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 06 wrz 2005, 18:35

Co do atmosfery na meczu Polska Austria to naprawde naleza sie wielki brawa dla kibicow za doping ale moim marzeniem jest aby w polsce byla atmosfera na meczach jak na Angielskich boiskach tam kibice zyja kazda akcja w meczu i to mnie naprawde elektryzuje kiedy ogladam mecze angielskich druzyn w TV.

AL
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AL » 06 wrz 2005, 18:48

Nie da się ukryć, że atmosferę napędzała ekipa z sektorów 33-39 czyli ogólnie łuk i trybuny za bramką. Niewiarygodne jak ludzie potrafia się bawić. A odśpiewanie hymnu w trakcie meczu było piękną wzruszającą sprawą.
Co do wygwizdania hymnu rywali, to znając poprzednie zachowania, zdziwiłem się trochę gdy słyszałem gwizdy i ten charakterytyszny ryk.
Ale zostaliśmy sprowokowani przez Kuhbauera...
Czadowe byo skandowanie: "Do widzenia!" i "Na kolana!".
A fala, zajebista sprawa, jak raz się rozbujała to krążyła po trybunach z osiem razy.

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 06 wrz 2005, 20:28

alex90 pisze:
To był piękny moment chyba w 25 minucie jak 45000 ludzi śpiewało Mazurka Dąbrowskiego na każdym meczy tak powinno być .

To była pierwsza tak sytuacja(w Polsce i nie tylko) gdzie w czasie meczu ośpiewano hymn :wink: Wtedy widać jak kibicom zależy na drużynie.
To nie był pierwszy momęt. Nie raz kibice przecież śpiewali hymn na Legii ale i nie tylko. To zaczyna być coraz częściej spotykane na meczach reprezentacj Polski :) :wink:

Awatar użytkownika
gdb
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 16 paź 2005, 13:18

Najlepsza atmosferka jest na Lechii :lol: tam dopinguje cały stadion a nie tylko młyn :D

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 16 paź 2005, 16:18

Nie byłem na meczu w Gdańsku, ale jestem na każdym meczu Pogoni, byłem na (L)egii i w Poznaniu na tych meczach jest niesamowita atmosfera i właśnie ta trójka została wybrana w plebiscycie przez polskich dziennikarzy za najlepszych kibiców w Polsce sezonu 04/05.

:wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
gdb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 16 paź 2005, 16:20

MARCINNN pisze:Nie byłem na meczu w Gdańsku, ale jestem na każdym meczu Pogoni, byłem na (L)egii i w Poznaniu na tych meczach jest niesamowita atmosfera i właśnie ta trójka została wybrana w plebiscycie przez polskich dziennikarzy za najlepszych kibiców w Polsce sezonu 04/05.

Może w sezonie 04/05 oni wygrali ale w tym sezonie wygra Lechia.

Awatar użytkownika
gdb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 16 paź 2005, 16:21

MARCINNN pisze:Nie byłem na meczu w Gdańsku, ale jestem na każdym meczu Pogoni, byłem na (L)egii i w Poznaniu na tych meczach jest niesamowita atmosfera i właśnie ta trójka została wybrana w plebiscycie przez polskich dziennikarzy za najlepszych kibiców w Polsce sezonu 04/05.

Może w sezonie 04/05 oni wygrali ale w tym sezonie wygra Lechia.

kaka17
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaka17 » 25 paź 2005, 21:49

mOIM ZDANIEM KIBICE WIDZEWA NAJLEPIEJ WYWIAZUJA SIE ZE SWOICH OBOWIAZKOW KIBICA POTRAFIA STWORZYC WSPANIALA ATMOSFERE NAWET WTEDY GDY WIDZEW NIE GRA NJLEPIEJ BYLEM NA 10 MECZACH WIDZEWA I WIEM ZE ZAWSZE BEDE TAM JEZDZIL :lol: TYLKO WIDZEW

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 paź 2005, 21:52

kaka17 pisze:mOIM ZDANIEM KIBICE WIDZEWA NAJLEPIEJ WYWIAZUJA SIE ZE SWOICH OBOWIAZKOW KIBICA POTRAFIA STWORZYC WSPANIALA ATMOSFERE NAWET WTEDY GDY WIDZEW NIE GRA NJLEPIEJ BYLEM NA 10 MECZACH WIDZEWA I WIEM ZE ZAWSZE BEDE TAM JEZDZIL :lol: TYLKO WIDZEW
Nie zauważyłeś nic dziwnego :?:

I jeszcze jedno:
Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja Interpunkcja

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”