Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 06 wrz 2005, 18:35
Pawel18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AL » 06 wrz 2005, 18:48
AL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 06 wrz 2005, 20:28
To nie był pierwszy momęt. Nie raz kibice przecież śpiewali hymn na Legii ale i nie tylko. To zaczyna być coraz częściej spotykane na meczach reprezentacj Polskialex90 pisze:To był piękny moment chyba w 25 minucie jak 45000 ludzi śpiewało Mazurka Dąbrowskiego na każdym meczy tak powinno być .
To była pierwsza tak sytuacja(w Polsce i nie tylko) gdzie w czasie meczu ośpiewano hymnWtedy widać jak kibicom zależy na drużynie.
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 16 paź 2005, 13:18
gdb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 16 paź 2005, 16:18
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 16 paź 2005, 16:20
Może w sezonie 04/05 oni wygrali ale w tym sezonie wygra Lechia.MARCINNN pisze:Nie byłem na meczu w Gdańsku, ale jestem na każdym meczu Pogoni, byłem na (L)egii i w Poznaniu na tych meczach jest niesamowita atmosfera i właśnie ta trójka została wybrana w plebiscycie przez polskich dziennikarzy za najlepszych kibiców w Polsce sezonu 04/05.
![]()
![]()
gdb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 16 paź 2005, 16:21
Może w sezonie 04/05 oni wygrali ale w tym sezonie wygra Lechia.MARCINNN pisze:Nie byłem na meczu w Gdańsku, ale jestem na każdym meczu Pogoni, byłem na (L)egii i w Poznaniu na tych meczach jest niesamowita atmosfera i właśnie ta trójka została wybrana w plebiscycie przez polskich dziennikarzy za najlepszych kibiców w Polsce sezonu 04/05.
![]()
![]()
gdb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaka17 » 25 paź 2005, 21:49
kaka17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 paź 2005, 21:52
Nie zauważyłeś nic dziwnegokaka17 pisze:mOIM ZDANIEM KIBICE WIDZEWA NAJLEPIEJ WYWIAZUJA SIE ZE SWOICH OBOWIAZKOW KIBICA POTRAFIA STWORZYC WSPANIALA ATMOSFERE NAWET WTEDY GDY WIDZEW NIE GRA NJLEPIEJ BYLEM NA 10 MECZACH WIDZEWA I WIEM ZE ZAWSZE BEDE TAM JEZDZILTYLKO WIDZEW
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio