Mistrz Polski 2006 / 2007 - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.

Kto mistrzem?

Legia Warszawa
31
38%
Wisła Kraków
21
26%
Lech Poznań
8
10%
Korona Kielce
1
1%
Zagłębie Lubin
5
6%
Wisła Płock
1
1%
Odra Wodzisław
1
1%
Widzew Łódź
9
11%
ŁKS Łódź
2
2%
Górnik Zabrze
2
2%
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 lip 2006, 13:28

Zajmij sie lepiej swoja martwa krowa, a nie obrazaniem Legii i pokazywaniem jaka to Wisla slaba a Petrescu nieporadny. Dan wie co robi. Ja mu ufam ;) Warto dodac ze nikogo nie kupili, tylko pozyskiwali pilkarzy z wolnych transferow. Wisla ma jeszcze 3mln euro na transfery. Dan stwierdzil ze w tym tygodniu ma sie wiele wyjasnic co do sprowadzenia nowego pilkarza/y. Legia natomiast mobilizuje sie na silnych rywali, a na mecze z polskimi zespolami wychodzi sobie jak na mecz z przedszkolakami. Dobrze ze nie zdobyli Superpucharu, przynajmniej zostaly ostudzone ich zapedy. A warto dodac ze Wisla Plock mogla ten mecz wygrac wyzej.

Kto mistrzem :?: Sprawa sie rozstrzygnie pomiedzy Wisla a Legia. Mial dojsc Lech i Korona ale to malo realne. Dobrze jest ze to my (Wisla) gonimy, a nie jestesmy gonieni ;) Bo to na Legii jest wieksza presja niz na Wisle ;) Przynajmniej tak mi sie wydaje. Sadze ze jednak WIsla zdobecie majstra, tym bardziej jak sie Legia dostanie do LM. Jak to Zaza napisal, w razie awansu do rozgrywek grupowych beda tlumaczenia: mistrz? Skupialismy sie na LM.

PS: Fajna ankieta pokazujaca ilu jest kibicow Legii na forum a ilu innych klubow ;) Proponuje zmienic nazwe na 'Twoj ulubiony klub OE' ;)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 lip 2006, 14:07

VOORHEES pisze:I znowu insynuujjesz jakis spisek - na dzien dobry rodem z gazet. Coz - w tym sezonie juz nie mozesz plakac na terminarz wiec sie przerzucasz na prase Shocked ale to jest takie wlasnie krakowskie gadanie.
Pomijam już ośmieszanie tego co piszę przez słowo "spisek". Nie węszę żadnego spisku, po prostu faktem jest, że gazety z Warszawy typu Życie Warszawy, Gazeta Wyborcza i Przegląd Sportowy są nastawione życzliwie do jakiego zespołu? Do Wisły? Dodać do tego onet, czy dużą część Canal+ (jeden z pracowników fajnie się na ten temat wypowiadał "Z Warszawy jesteśmy, zajmujemy się zawodowo sportem, to chyba musimy mieć jakieś sympatie"). Obecnie (nie tyle obecnie, co od ponad dwóch lat) na topie jest krytykowanie, a przez ostatnie pół roku nawet wykpiwanie Wisły. Zresztą widać to u Ciebie, również. Nie przypominam sobie, by ktoś kpił z wzmocnień Legii, tymczasem:
VOORHEES pisze:Dajcie spokoj piwusowi-=wedlug niego chicau, cleber, malecki to sa mistrzowie swiata
z takim deprecjonowaniem nie da się rzeczowo dyskutować.

A już na pewno na nic się nie przerzucam, o stronniczości mediów piszę odkąd zacząłem się udzielać na forum. Co do terminarzu nie wyolbrzymiaj, wielokrotnie podkreślalem, że nie przez niego Wisła utraciła mistrzostwo, lecz na własne życzenie.

deltinho pisze: Taka taktyka oblężonej twierdzy jest często skuteczna. Lubuje się w tym Mourinho - nie lubi nas cały świat, wszyscy nam życzą źle, ale my im pokarzemy!!! Ale przenoszenie tego na Wisłę i Polskę jest dość zabawne i prowadzi do tak komicznych sytuacji, jak ta, gdy Petrescu zarzucał staremu Wiślakowi Motyce, ze jego zawodnicy (Górnika) specjalnie kartkują się na Wiśle, żeby w nastepnym meczu Legia miała łatwiej. Dlatego radze przystopować z tymi antywiślackimi fobiami, bo zrobi się jeszcze weselej.
Żal, że nie wszyscy widzą logikę w tym co mówi Petrescu. Żal, że powtarzają sformułowania z gazet, zamiast produkowac własne przemyślenia. Zal, że Petrescu dał przez pomyłkę jedyny argument. Jestem ciekaw, czy gdybyś szanowny Deltinho pojechał trenować na Wyspach Owczych wiedziałbyś, kto przed Tobą trenował albo grał x lat temu w zespole. Na pewno, po pół roku znałbyś wszystkie układy w owczej pilce na wylot.

Inna sprawa, że nie będę ciągnął takiego napinania się. Żyjcie w idealnym świecie i czystej polskiej lidze.

Awatar użytkownika
jarcow
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarcow » 24 lip 2006, 17:59

Ja stawiam na Widzew Łódź. Często tak bywa, że nowa drużyna w lidze sięga po najwyższe laury. Tego życzę sobie i wszyskim kibicom Widzewa. Jak będzie zobaczymy. Najważniejsze, aby mistrzostwo wywalczyła drużyna, która godnie reprezentować będzie polską piłkę w europejskich pucharach. Mam nadzieję, że taka wyłoni się w przyszłym sezonie.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 lip 2006, 18:03

mylisz sie :)

jeszcze nigdy w histori ligi polskiej nie bylo sytuacji ze beniaminek zdobyl mistrzostwo w 1 sezonie po awansie .... faktycznie bardzo czesto w wielu ligach jest sytuacja ze 'nowicjusze' zajmuja pucharowa pozycje na koniec sezonu , ale mistrzostwa to nawet w zagranicznych ligach nie pamietam .

Awatar użytkownika
jarcow
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarcow » 24 lip 2006, 18:11

kaczy pisze:mylisz sie :) jeszcze nigdy w histori ligi polskiej nie bylo sytuacji ze beniaminek zdobyl mistrzostwo w 1 sezonie po awansie
Może faktycznie się mylę, ale zdaje się, że Ruch Chorzów dokonał tego. Czy ktoś może to potwierdzić?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lip 2006, 19:19

Martinho pisze:Fajna ankieta pokazujaca ilu jest kibicow Legii na forum a ilu innych klubow
to fajnie bo wlasnie sie dowiedzialem ze jestem kibicem Legii :lol: :shock:
Martinho pisze:Wisla ma jeszcze 3mln euro na transfery.
to fajne ze ma :lol: szkoda tylko ze raczej nie wykorzytsa ich na transfery :!: - bo ja akurat watpie zeby przeprowadzili jakis transfer opiewajacy na konktrenta kwote - raczej juz koneic nowych nabytkow
jarcow pisze:Ja stawiam na Widzew Łódź.
z taka kadra bardzo watpie aby odegrali jakams glowna role najstarszy pilkarz ma 28lat, wiekszosc graczy na dorobku, trener rowniez - dla mnie oprocz Gornika (szkoda Piast wejdzie do 1ligi :D a Gornik spadnie :cry: ) jest to glowny kandydat do spadku
Co innego LKS - ktory powinien bez problemu uplasowac sie w srodku tabeli -

Awatar użytkownika
Adek_17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 24 lip 2006, 19:29

Ja mimo niepowodzenia w ostatnim sezonie wierzę w sukces Wisły Kraków. To może (ale nie musi) być ich ostatnia szansa na odzyskanie prymatu w kraju, bo już kilka lat temu mówino o zakręceniu kurka z forsą przez pana Cupiała, choć wydaje mi się to mało prawdopodobne. Po raz pierwszy od kilku lat z zespołu nie odeszly najwiękze gwiazdy. Może i okno transferowe trwa i będzie trwać jeszcze przez ponad miesiąc to wątpię w to że Petrescu pozwoli na sprzedanie Sobola czy Baszcza lub Brożka. Zawodnicy też nie biegną z płaczem do gazet na skargę jaki to prezes Cupiał jest zły bo nie chce ich puścić na zachód. W Wiśle od pewnego czasu jest naprawdę dobrze i działacze powinni dokładać wszelkich starań aby tak pozostało.
Oczywiście że niektórym kibicom może nie spodobać się bałkański zaciąg ale w Wiśle jest trener takiej a nie innej narodowości i można był soę spodziewać że będzie pod Wawel sprowadzał rodaków. Pośród tylu plusów jest też i minus w poczynaniach działaczy. Mianowicie potraktowanie Radka Majdana. Mogę zrozumieć to że Majdan najlepsze lata ma już za sobą i więcej Wisła już z niego raczej nie wyciśnie, ale tak nie postępuje profesionalny klub! Niesmak w tej sprawie pozostanie jeszcze na długo ale nie wydaję mi się że może to wpłynąć na formę całej drużyny. A więc w moim odczuciu Wisła Kraków - Mistrz Polski 2006/2007.

Lokalna sympatia nie pozwala mi nie napisać kilku zdań o Koronie Kielce. Drużyna będzie na ten sezon bardzo ciekawa, ale bardziej osłabiona niż wzmocniona. Chodzi mi tutaj szczególnie o sprzedanie Piechny. Oczywiście Korona to jeszcze jest za mały klub aby utrzymać króla strzelców naszej ligi, tym bardziej że sam Piechna wyraził chęć opuszczenia Kielc, ale trzeba był pomyśleć o właściwym następcy dla Kiełbasy. Klatt to nie jest napastnik co strzeli w sezonie około 20 goli, wydaje mi się że nie jest w stanie stzelić nawet 10. Przy kontuzji Gajtka może się okazać że na początku sezonu nie będzie miał kto w tym ataku straszyć i falstart z popszedniego sezonu może się powtórzyć.
Jednak przyszłość prędzej czy później będzie należeć do Korony, a nawet w tym sezonie napędzimy strachu najlepszym, ale na mistrzostwo nie liczę. Najwyżej puchary.

I na koniec nie może zabraknąć kilku słów o obecnym mistrzu Polski - warszawskiej Legii. Jak wszyscy mistrzowie kraju przed eliminacjami do Ligi Mistrzów raczej się osłabiają niż wzmacniają tak stało się i z Legią. Może nie na taką skalę jak dotyczyło to przed rokiem Wisły, i może nie do końca Legia miała na to wszystko wpływ (patrz kulisy odejścia Moussy Ouattary) ale na pewno nie można nam napisać że Legia się wzmocniła. Odejścia Ouattary to ogromna strata dla bloku defensywnego, która pewnie odbije się w trzeciej rundzie eliminacyjnel LM, bo w to że wyeliminują Legię Islandczycy nie wierzę. Odejście Karwana, czy Klatta takim dużym osłabieniem nie jest, ale mimo wszystko zmniejszyło wyraźnie pole manewru Wdowczykowi. Szkoda Rzeźniczaka, który po odejściu Ouattay mógł powalczyć o miejsce w wyjściowym składzie.

Czarny koń rozgrywek - Widzew Łódź. Dlaczego? Nie wiem. Po prostu tak czuję i uzasadnienia innego nie wymyślę :)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lip 2006, 20:16

Martinho pisze:PS: Fajna ankieta pokazujaca ilu jest kibicow Legii na forum a ilu innych klubow Wink Proponuje zmienic nazwe na 'Twoj ulubiony klub OE' Wink
w głowę się puknij, tylko porządnie.
nie obchodzi mnie w tym momencie, czy pisałeś pół żartem, czy na serio.
Powiem ci tylko jendo, czasem trzeba umieć chłodno ocenić sytuacje, nawet jak nie rysuje się za różowo.
Ale ty o tym nie wiesz .... Niemcy uber alles.

Martinho pisze:Zawsze sie doczepic musisz do czegos
owaszem, jak coś głupiego widze

Martinho pisze: Deutschland uber alles
no przecież, że tak
Ostatnio zmieniony 24 lip 2006, 20:38 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 lip 2006, 20:37

fieldy
O co ci chodzi :?: Zawsze sie doczepic musisz do czegos. Pisalem pol zartem, a ty jak piszesz zartem to nikt ci nie karze sie pukac w glowe. Wiec stonuj troche nie musisz pokazywac jaki z ciebie jest mother fucker.
pzdr
fieldy pisze:Niemcy uber alles.
Deutschland uber alles

EOT
czeher pisze:szkoda tylko ze raczej nie wykorzytsa ich na transfery
http://www.wislakrakow.com/www/showarti ... leid=11403

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 lip 2006, 21:36

czeher pisze:Co innego LKS - ktory powinien bez problemu uplasowac sie w srodku tabeli

Czeher czyżbyś Ty też w tym momencie żartował :> O polskiej piłce mam baaardzo małe pojęcie, ale akurat o Łódzkich klubach swoje wiem i jedeyne co powiem w tym momencie to to, że ŁKS na pewno nie będzie wyżej w końcowej klasyfikacji niż Widzew. Już poprzedni sezon pokazał, że 'Robotnicy' słabym sespołem nie są :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lip 2006, 22:24

Martinho pisze:
czeher pisze: szkoda tylko ze raczej nie wykorzytsa ich na transfery

http://www.wislakrakow.com/www/showarti ... leid=11403
no zobaczymy, narqazie zadne nowum - byli nim zainteresowani juz wczesniej ale Ajax (?) sie wlaczyl do wlaki o tego zawodnika - czyzyby zrezygnowal :?:
Jak narazie nic pewnego - pogadamy jak jakis transfer stanie sie faktem a nie "pogloska" - poza tym pisze o tym PS, ktory moze kpi soebie z Wisly :lol:

RóżA pisze:Czeher czyżbyś Ty też w tym momencie żartował Łypiący O polskiej piłce mam baaardzo małe pojęcie, ale akurat o Łódzkich klubach swoje wiem i jedeyne co powiem w tym momencie to to, że ŁKS na pewno nie będzie wyżej w końcowej klasyfikacji niż Widzew. Już poprzedni sezon pokazał, że 'Robotnicy' słabym sespołem nie są Wink
Kazdy ma swoje zdanie, ja sadze iz LKS bedzie wyzej niz Widzew - a ubieglego sezonu nie ma co przypominac - 2liga to jednak troche inne realia - Widzew moim zdaniem ma jednak za duzo na pokladzie zoltodziubow, z drugiej strony mozna powiedziec ze LKS ma za duzo starych wyjadaczy typu Mamia, Niznik, Hajto, Wyparlo, Leszczynski ale jednak jest tam miesznaka rutyny (ktora moze byc nieoceniona) z mlodoscia Magiera, Kmiecik, Madej , Keska

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 lip 2006, 22:44

czeher pisze: no zobaczymy, narqazie zadne nowum - byli nim zainteresowani juz wczesniej ale Ajax (?) sie wlaczyl do wlaki o tego zawodnika - czyzyby zrezygnowal
Skoro zdegradowano Sportul, to rozmowy nie zaczynają się zapewne od 2 mln. Więc pewnie Rosjanie zrezygnowali z niego wczesniej.
czeher pisze:Jak narazie nic pewnego - pogadamy jak jakis transfer stanie sie faktem a nie "pogloska" - poza tym pisze o tym PS, ktory moze kpi soebie z Wisly
To jest jakaś aluzja? Niestety transfery nie są Pawłem Kryszałowiczem, więc nie ma w nich za dużo do śmichu :(. Ale widzę, że jeszcze trochę starań i będę kontrowersyjny prawie jak cloner :)
PS: Petrescu nadal chce Mazilu?!
Wisła Kraków nie rezygnuje z transferu Ionuţa Costinela Mazilu - informuje w artykule na łamach "Przeglądu Sportowego" Mateusz Borek. Jak wiadomo klub króla strzelców ligi rumuńskiej Sportul Studenţesc Bukareszt został karnie zdegradowany do drugiej ligi, co powinno ułatwić negocjacje w sprawie jego pozyskania - twierdzi "PS".

Mazilu to napastnik‚ którego wymarzył sobie trener wicemistrzów Polski Dan Petrescu. 24-letni snajper w 107. meczach pierwszej ligi rumuńskiej strzelił 42 gole. W ostatnim sezonie piłkarz‚ który 7 razy zagrał w reprezentacji Rumunii‚ spisywał się znakomicie. W barwach swojego klubu Sportul Studenţesc Bukareszt w 28 meczach uzyskał 22 bramki, co dało mu koronę króla strzelców ligi rumuńskiej.

Wisła chciała pozyskać go już zimą, także po zakończeniu sezonu próbowała go sprowadzić. Do tej pory władze rumuńskiego klubu nie podejmowały rozmów‚ jeśli potencjalny kontrahent proponował mniej niż dwa miliony euro. Ale teraz cena powinna się zmienić‚ bo wszystko wskazuje na to‚ że Sportul‚ który w sportowej rywalizacji zajął w rozgrywkach rumuńskiej ekstraklasy czwarte miejsce‚ w przyszłym sezonie grał będzie w drugiej lidze. Powód? Niezapłacone podatki. Te dwa miliony odstępnego to też zresztą zagadka‚ bo na niemieckim rynku Mazilu był oferowany za 1‚5 miliona euro. Ktoś chyba po drodze chce dobrze zarobić.

Tymczasem Dan Petrescu otwarcie mówi‚ że jak najszybciej potrzebuje klasowego napastnika. – Liczę, że w tym tygodniu klub sprawi mi miły prezent – ma nadzieję rumuński szkoleniowiec.

W jego zespole zdrowi snajperzy to tylko Paweł Kryszałowicz i Jean Paulista oraz młodziutki Patryk Małecki. Branko Radovanović i bracia Paweł i Piotr Brożkowie leczą urazy. Do gry wrócą dopiero za kilka tygodni. Kontuzje leczą też Tomasz Dawidowski i Marcin Kuźba‚ ale trudno wyrokować‚ kiedy pojawią się na boisku. Raczej nieprędko.

Sprawy Mazilu pilotuje dobry znajomy Petrescu Ioan Becali. To największy menedżer na rynku rumuńskim‚ który zatrudnia m.in. Gheorge Popescu i prowadzi interesy najlepszych rumuńskich piłkarzy, takich jak: Christian Chivu (Roma)‚ Cosmin Contra (Getafe)‚ Flavius Stoican (Szachtar)‚ Bogdan Lobonţ (Fiorentina)‚ Gabriel Tamaş (Spartak)‚ Nicolae Mitea (Ajax)‚ Florin Cernat‚ Tiberiu Ghioane (Dynamo Kijów)‚ Daniel Pancu (Bursaspor).

Becali od dawna jest w dobrych relacjach z Petrescu. To wielka i nietuzinkowa postać rumuńskiego biznesu piłkarskiego. Działa zresztą nie tylko w futbolu, jest choćby właścicielem ekskluzywnego klubu nocnego w Bukareszcie. Czy do grona klientów Becaliego dołączy Bogusław Cupiał, okaże się w najbliższych dniach. Na razie właściciel Tele-Foniki nie chciał wydawać pieniędzy, ale Petrescu wywiera coraz większą presję...
Jeśli kogoś interesuje moja opinia, fobie i węszenie spiku. Moim zdaniem artykuł mętny, same przypuszczenia. Kiedy wszyscy pisza o degradacji Sportulu i łatwiejszym pozyskaniu gracza, którym Wisła się interesowała, PS znowu musiał być na przedzie i napisać o ponowieniu starań bez wiedzy o jakichkolwiek działaniach ze strony Wisły. Oczywiście pewnie nie mijają się z prawdą, bo Wisła pewnie dalej chce Mazilu, tylko nie chce za niego płacić :). Równie dobrze PS mógł napisać po wyrzuceniu Greków z pucharów "Wisła zapewne będzie chciała gracza yxz, bo po karze dla greckiej federacji jego pozyskanie powinno być łatwiejsze niż przedtem".

Niestety Borku, to, że Petrescu zna menadżera piłkarza, nie znaczy, że Sportul odstąpi go Wiśle za darmo :).

Petrescu zapowiada, że będzie się starał o pozyskanie napastnika z pierwszej ligi. Bardziej na to liczę. Choć zapewne nie będzie powalał nazwiskiem, to gracza niepotrzebnego teraz nie sprowadzą.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 lip 2006, 1:19

Jak na mój gust to w ankiecie do tego tematu w zupełności wystarczyłyby tylko dwie pozycję. Oczywiście mówię o Legii i … Widzewie :P A tak poważnie pisząc to chyba nikt obiektywnie patrzący na sprawę nie powie, że mistrzem w sezonie 2006/07 będzie ktoś spoza pierwszej dójki poprzedniego sezonu. Oczywiście zawsze istnieje szansa na pojawienie się sensacyjnego zwycięscy ale naprawdę jest to bardzo mało realne.

Ja osobiście jest prawie pewny , że mistrzostwo po zakończeniu sezonu pozostanie w Warszawie. A dlaczego tak się stanie ? hmm … najprościej jest chyba powiedzieć, że Legia ma silniejszy skład na starcie tego sezonu niż ta Legia miała podczas rundy rewanżowej poprzedniego. A podczas tej rundy warszawska drużyna wygrała wszycie mecze remisując tylko jeden ( jedna porażka ale nie mająca już żadnego wpływu na kształt tabeli końcowej). Ktoś tu, upatrując w tym szansy Wisły napisał, że Legionistom będzie brakowało motywacji. Nie jestem pewien ale wydaje mi się że dla znacznej większości zawodników Legii wygranie polskiej pomarańczówki nie jest szczytem ambicji sportowych. Duża cześć z nich mówi, że teraz gra dla Legii ale oczywiście myśli o tym aby w bliżej nieokreślonej przyszłości wyjechać na zachód. Na pewno nie pomoże im w tym strata tytułu.

Ważnym też będzie z pewnością to jak obie ekipy będą się prezentowały w Europucharach. W tym przypadku jednak nie wydaje mi się aby były jakieś znaczne dysproporcje pomiędzy oboma klubami. W przypadku obydwu drużyn przewiduje fazę grupową pucharu UEFA i być może, przy dobrych wiatrach, wyjście z niej. Oczywiście i w tym przypadku możliwe są niespodzianki, takie jak na przykład awans Legi do Ligi Mistrzów, czy nie zakwalifikowanie się którejś (lub obu) z drużyn do grupy UEFA ( ale po ostatnich sezonach to raczej nie była by to aż tak wielka niespodzianka :? ).

O pozostałych miejscach nie piszę bo temat jest o mistrzu :P

Awatar użytkownika
VOORHEES
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VOORHEES » 25 lip 2006, 23:01

Aj piwus - nawet nie chce mi sie kopiowac Twoich wypowiedzi i je dementowac, czy wrecz osmieszac wiec.. napisze tyle- proponuje abys nie czytal gazet, nie zagladal do netu a tylko... stal pod klubowym klubem i wszystko na zywo widzial 8) albo lepiej= patrzyl na oficjalna, albo nieoficjalna, strone wisly, gdzie wszystko jest prawdziwe i oficjalne.. Jak to ze goloś się z brożkami posprzeczał w ferworze walki, ale w druzynie panuje wspaniala atmosfera i nie ma i nigdy nie bylo zadnych niesnasek miedzy nimi 8)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 lip 2006, 23:18

VOORHEES pisze:albo lepiej= patrzyl na oficjalna, albo nieoficjalna, strone wisly, gdzie wszystko jest prawdziwe i oficjalne.. Jak to ze goloś się z brożkami posprzeczał w ferworze walki, ale w druzynie panuje wspaniala atmosfera i nie ma i nigdy nie bylo zadnych niesnasek miedzy nimi Cool
Problemem jest, to, że te wszystkie informacje są dostępne na stronach nieoficjalnych Wisły, nie są ułagadzane, jak Ty to chcesz pokazać. Nie chcesz ośmieszać, ale wmawiasz ludziom, że w sferze informacyjnej strony robione przez fanów Wisły są na poziomie mediów białoruskich :roll:.

Nie będę nawet pytał po czym takie wnioski... Czy jesteś w stanie to jakoś udowodnić.... Ale ja przykłady stronniczości mediów warszawskich pokazuje dość często. A Ty wskakujesz, wyśmiewasz, rzucasz jakieś oskarżenie bez pokrycia i tyle Cię widzieli :roll:.

Drogi VOORHEESIE. Tyś legijny Jacek Kurski jest :lol2: ;).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”