fieldy może po IP sprawdzisz, czy to siurek czy kreska?sbQ pisze:Swoją drogą, to ciekaw jestem, jak dużo tych wspomnianych wcześniej kobiet czyta nasze forum.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 mar 2011, 16:28
fieldy może po IP sprawdzisz, czy to siurek czy kreska?sbQ pisze:Swoją drogą, to ciekaw jestem, jak dużo tych wspomnianych wcześniej kobiet czyta nasze forum.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 01 mar 2011, 16:29
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 mar 2011, 16:31
Niestety boisko czesto zamykane w tygodniu. Takze z treningiem roznie bywa. Za to w weekendy otwarte na oscież!bartbuks pisze:To mówisz, że z Twojego "piłkarzyka" taki trochę Alex Del Piero? Bajeczna technika, perfekcyjne rzuty wolne i karne, nieszablonowy finishing! Mam nadzieję, że "boisko" masz podgrzewane, bo ostatnio w Polsce z tym problemarek_ahig pisze:Moj "pilkarzyk" gra na tym samym "boisku" juz od 3 lat, takze wypraszam sobie formulowanie takich uogolnien!
E: No i oczywiście przywiązanie do barw klubowych
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 mar 2011, 16:33
Trenuj na bocznym! A jeżeli chodzi o to otwarcie w weekendy, to nie śmiem spytać ilu kibiców wpuszczaszarek_ahig pisze:Niestety boisko czesto zamykane w tygodniu. Takze z treningiem roznie bywa. Za to w weekendy otwarte na oscież!
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 mar 2011, 16:51
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamilos.w » 26 kwie 2012, 13:13
haha, no to było bardzo obrazowe. Ja się tylko zastanawiam, czy jeśli sexy honey pisze do kobiet, apeluje, przestrzega itd... to czy nie lepiej było napisać ten laboracik na jakimś forum dla kobiet? Tam by się na pewno rozwinęła dyskusja i tema by nie zginął. Także, no zły adres...emdżej pisze:Uwielbiam takie wrzucanie wszystkich do jednego worka. To tak jak samo jak przejechać Polskę od gór do morza i po obserwacjach przy drodze stwierdzić, że większość Polek to prostytutki, a reszta sprzedaje grzyby.
kamilos.w
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio