Modelka jako dodatek do życia piłkarza - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Modelka jako dodatek do życia piłkarza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 mar 2011, 16:28

sbQ pisze:Swoją drogą, to ciekaw jestem, jak dużo tych wspomnianych wcześniej kobiet czyta nasze forum.
fieldy może po IP sprawdzisz, czy to siurek czy kreska? :haha:

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 01 mar 2011, 16:29

Dementuje pogłoski jakoby było to moje multikonto ...

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 mar 2011, 16:31

bartbuks pisze:
arek_ahig pisze:Moj "pilkarzyk" gra na tym samym "boisku" juz od 3 lat, takze wypraszam sobie formulowanie takich uogolnien!
To mówisz, że z Twojego "piłkarzyka" taki trochę Alex Del Piero? Bajeczna technika, perfekcyjne rzuty wolne i karne, nieszablonowy finishing! Mam nadzieję, że "boisko" masz podgrzewane, bo ostatnio w Polsce z tym problem :P

E: No i oczywiście przywiązanie do barw klubowych :wink:
Niestety boisko czesto zamykane w tygodniu. Takze z treningiem roznie bywa. Za to w weekendy otwarte na oscież!

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 mar 2011, 16:33

arek_ahig pisze:Niestety boisko czesto zamykane w tygodniu. Takze z treningiem roznie bywa. Za to w weekendy otwarte na oscież!
Trenuj na bocznym! A jeżeli chodzi o to otwarcie w weekendy, to nie śmiem spytać ilu kibiców wpuszczasz :P

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 mar 2011, 16:51

Kurka wodna :lol: Wracam z roboty, przeglądam forum a tu mnie taki temat ominął :lol: Towarzystwo jak widać ma sporo zabawy, a to poważna sprawa. Wstydźcie się :won: Chyba z ciekawości dam przeczytać mojej lubej początkujący ten wątek głęboki wywód i sprawdzę jej reakcję :P A teraz lecę na Milan "przywitać" się z Wilmore'm bo znów mu się niebiesko-czarna łatka odkleiła :twisted:

kamilos.w
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamilos.w » 26 kwie 2012, 13:13

emdżej pisze:Uwielbiam takie wrzucanie wszystkich do jednego worka. To tak jak samo jak przejechać Polskę od gór do morza i po obserwacjach przy drodze stwierdzić, że większość Polek to prostytutki, a reszta sprzedaje grzyby.
haha, no to było bardzo obrazowe. Ja się tylko zastanawiam, czy jeśli sexy honey pisze do kobiet, apeluje, przestrzega itd... to czy nie lepiej było napisać ten laboracik na jakimś forum dla kobiet? Tam by się na pewno rozwinęła dyskusja i tema by nie zginął. Także, no zły adres... :|

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”