Turniej na 100 lecie Wisły Kraków. - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Ronni
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ronni » 06 maja 2004, 22:49

Pisakk pisze:Nie bardzo jestem chętny do oglądania głębokich rezerw Realu czy Chelsea....Choc może gdyby to miała być Chelsea to przy ich zakupach, w tych rezerwach znalazła by się jakaś "gwiazda".

kolega ma racje, po co mamy oglądac rezerwy Chelsea czy realu Madryt.
NIech zagrają w podstawowych jedenastkach to było by 100 lecie na Reymonta

Pozdro . dla kibiców WISEŁKI

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 07 maja 2004, 15:27

Ronnie pisze:kolega ma racje, po co mamy oglądac rezerwy Chelsea czy realu Madryt.
NIech zagrają w podstawowych jedenastkach to było by 100 lecie na Reymonta
Nie zrozumiałeś, tracić czas, no może nie zupełnie, ale narażać się na chorobe lokomocyjną by zagrać nie całe 90" z... No właśnie, z kim? Cracovia Star? White Star? Kurcze... jak oni to mieli.. Acha, to tam gra ten Szurawski co w Polsce.. - Piłkarze Chelsea czy Realu Madryt wogóle nie wiedzą, że istnieje coś takiego jak Wisła Kraków, to tylko idiotyczna plotka. Pomyślcie: Sparta Praha dostaje nowy stadion i czy Realowi "się będzie chcieć" jechać tam zagrać.

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 01 cze 2004, 13:21

Lazio Parma i Schalke napewno by przyjechai ;) a czemu Real ma nie przyjechac? Bo sa za dobrzy NIE moga przyjechac zagrac i wygrac

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 01 cze 2004, 14:23

Królewscy nei przyjadą bo nie będą grali na polu od ziemniaków ze słabiakami [ chodzi mi ogólnie o PL ,a nie tylko o TS :P Żebyście mnie tu nie zjechali :P ] Po co mają grać w PL, pojadą sobie gdzieś zagrać na poziomie z drużyną z czołówki Europy :D Na dużym stadionie to jeszcze będzie kasa z biletów [ jak wiadomo Galacios to materialiści :P ]

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 cze 2004, 18:28

Chyba musieli by ci "Galaktyczni"(chyba tak sie nazywa te druzyne ktora przegrywa na swoim boisku z broniacymi sie przed spadkiem zespolami 1:3 :roll: ) dostac te 7 mln baksow, zeby przyjechali rozegrac meczyk tak jak sie to praktykuje w Azji. Dajesz kase? To przyjedziemy w pelnym skladzie i rozdamy pare autografow...Co bylo przeciez na turnieju Lecha jakis rok temu jak nawet jakies niemieckie sredniaki (juz nawet nie pamietam kto) przyjechaly rezerwami, dzieki temu Lech byl chyba na 2 miejscu....

Awatar użytkownika
adingh
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 05 cze 2004, 19:08

Pisakk ma racje :) Jak zapłacą to przyjedzie real. Dla mnie to głupota, zapłacić tyle kasy za jeden mecz. Przecież za taką kase można zrobić wiele pożytecznych inwestycji dla klubu. Mam nadzieje, że działacze nie zrobią głupoty i nie dadzą tyle kasy, żeby zagrać normalny mecz ;) Chociarz z drugiej strony to każdy kibic chciałby widzieć taką drużyne w Krakowie i na nowo wybudowany stadion przyszedłby komplet widzów. Wtedy część wydatku zwróciłaby się :) Decyzja należy do Wisełki :)

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 05 cze 2004, 19:25

Wisła na pewno nie popełni błędu, to wytarczy policzyć, ile będzie kosztował taki mecz i jakie mogą być ewentualne wpływy z biletów itd... :P

jeżeli wyjdzie na zysk dla klubu to dlaczego nie, a jeżeli miałaby być strata to naturalnie nie mam mowy o zapraszaniu realu

:twisted:

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 05 cze 2004, 22:11

Lech zajal wtedy ostatnie miejsce.....a nie 2......bez komentarza....

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 cze 2004, 22:35

Sergeboy pisze:Lech zajal wtedy ostatnie miejsce.....a nie 2......bez komentarza....
Przeciez napisalem "chyba" co znaczylo mniej wiecej "nie jestem pewny". Kazdy ma sie prawo pomylic a to byl zwykly blad....

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 06 cze 2004, 1:15

Moff pisze:Królewscy nei przyjadą bo nie będą grali na polu od ziemniaków ze słabiakami [ chodzi mi ogólnie o PL ,a nie tylko o TS :P Żebyście mnie tu nie zjechali :P ] Po co mają grać w PL, pojadą sobie gdzieś zagrać na poziomie z drużyną z czołówki Europy :D Na dużym stadionie to jeszcze będzie kasa z biletów [ jak wiadomo Galacios to materialiści :P ]
Po 1 na 100-lecie bedziemy miec stadion garantujacy nam mozliwosc gry na nim LM a po 2 Real ma przyjechac , ewentualnie inny kasowy zepsol typu Chelsea.

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 06 cze 2004, 9:54

Ale przecież Wisła wyda na zaproszenie Realu olbrzymie pieniądze, a jakie to korzyści przyniesie ?? Nie dadzą biletów po kolosalnych cenach, bo wtedy nikt nie przyjdzie. Ze sprzedaży pamiątek też raczej paru milionów nie zarobią...

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 06 cze 2004, 11:49

zarobia na samym fakcie ze Real Madryt przyjjedzie

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 06 cze 2004, 12:39

Mazurek pisze:Ale przecież Wisła wyda na zaproszenie Realu olbrzymie pieniądze, a jakie to korzyści przyniesie ?? Nie dadzą biletów po kolosalnych cenach, bo wtedy nikt nie przyjdzie. Ze sprzedaży pamiątek też raczej paru milionów nie zarobią...
w sumie masz racje..polacy to nie azjaci żeby się jakimś Realem jarać :lol: :roll:
tam to by się mało nie pozabijali by beckhsa zobaczyć :lol:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 cze 2004, 14:46

niezły całkiem pomysł z tym realem .
A żeby zaproić tak więcej deużyn i te turne byłoby troche długie .
:D fajnie by było . Ale niestety mało realne

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 06 cze 2004, 22:41

Moff pisze:Królewscy nei przyjadą bo nie będą grali na polu od ziemniaków ze słabiakami [ chodzi mi ogólnie o PL ,a nie tylko o TS
Wisła raczej na polu od ziemniaków nie gra :roll: Podgrzewana mórawka jest wiec to "Pole" napewno nie jest :roll: w innych wielkich klubach to owszem, pole jest...Groclin( chociaz mają zamontowac podgrzewaną) Amica, Legia, Lech....tam to Pole jest :roll: Pozdrawiam Kibiców Lecha 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”