Talenty w nizszych ligach - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Talenty w nizszych ligach

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 wrz 2012, 22:26

doktor - kumam, a robisz to charytatywnie czy zgarniasz z tego hajsik? i na jakiej podstawie określasz statystyki tych grajków?
Nieee, zadnego hajsu z tego nie mam. Satysfakcja i nic poza tym, no i lubie to. Odpalam transfermarkt, soccerway i 90minut i czesze baze jak tylko sie da. Apdejcil mozna za free pobrac na tej stronie http://www.champman0102.co.uk/forum.php (pod koniec wrzesnia wychodzi nowy).

Ja jestem odpowiedzialny za Polske, Hiszpanie oraz kraje z Europy B i C (Slowenia, Macedonia, Serbia, Ukraina, Czechy itp.). Nie jest latwo dlatego czasami zwracam sie z prosba o pomoc na forach. Dla przykladu w FMie kazdy klub z ES i I ligi ma swojego wlasnego researchera, ktory jest z klubem na biezaco, a ja musze wszystkiego dowiadywac sie sam :)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 wrz 2012, 22:29

Tak ciężko nawiązać współpracę z cmrev albo cmforum?

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2058
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 17 wrz 2012, 22:31

Wyslij cv do FMa i moze cos trafisz.Przyjemne z pzytecznym.

Zastanawialem sie czemu Ty do Anderlechtu czy tam FC Bruxelles sie nie zapytasz o prace,znajac Ciebie to czyszczenie trawy sprawialoby Ci frajde bo to zwiazanr z futbolem :P.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 wrz 2012, 22:52

Pozwolę sobie na offtop - to jest jeden z lepszych tematów jakie Doktor założył na tym forum, zdecydowanie lepszy od tego kto ile nabił postów i tego o narkotykach. Ja nie jestem w stanie żadnego zawodnika polecić, ale jeśli ten temat pójdzie w dobrym kierunku (linki do bramek z niższych lig, jakieś statystyki) to powinien być bardzo ciekawy.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5055
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 17 wrz 2012, 22:54

maciek_88 pisze: Ale Doktorowi nie chodzi o haxballa.
w haxie to wszyscy prezentujemy poziom ekstraklasy :)

Doktor, to za rok jak znajde swoje miejsce w jakimś klubie A-klasowym to się odezwę :D W przedziale się mieszcze, więc jeszcze moze być ze mnie taki polski Henry :rotfl:

A co do postu Snippa to mi sie przypomniał ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=JcRcH6zfWlE
Jak znajde w historii jeszcze jakieś podobne z niższych lig to wrzuce, to się Doktorze będziesz mógł pobawić w scouting ;)

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 17 wrz 2012, 22:59

http://amspn.futbolowo.pl/menu,23,24,kadra.html

Masz tam fajne opisy młodych z Hetmana(szkoda, że strona nieaktualizowana).W pierwszym składzie grywają z tego składu Wurszt,Mazur,Czady czy Stopa.Jeśli któryś Cię zainteresuje pytaj o więcej info.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 wrz 2012, 23:21

Tak ciężko nawiązać współpracę z cmrev albo cmforum?
Nawiazalem z cmrev. Napisali, ze o CM0102 juz wszystko zostalo napisane i tyle.
Wyslij cv do FMa i moze cos trafisz.Przyjemne z pzytecznym.

Zastanawialem sie czemu Ty do Anderlechtu czy tam FC Bruxelles sie nie zapytasz o prace,znajac Ciebie to czyszczenie trawy sprawialoby Ci frajde bo to zwiazanr z futbolem
W FMie researcherzy tez chyba robia to za friko, a ja wole CMka ;) Do RSC czy FCB bede sie musial przejsc ktoregos dnia, ale watpie, zeby potraktowali mnie serio ;)
Masz tam fajne opisy młodych z Hetmana(szkoda, że strona nieaktualizowana).W pierwszym składzie grywają z tego składu Wurszt,Mazur,Czady czy Stopa.Jeśli któryś Cię zainteresuje pytaj o więcej info.
Ktorzy z nich sa najlepsi ? Ktorzy maja szanse na wieksza kariere ? Na jakich pozycjach graja ? Mocne strony ? :)

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 17 wrz 2012, 23:26

Dr.Football1 pisze:Ktorzy z nich sa najlepsi ? Ktorzy maja szanse na wieksza kariere ? Na jakich pozycjach graja ? Mocne strony ?
No przecież jak klikniesz w któregoś z zawodników, to masz mocne strony, dla przykładu zawodnik Stopka Kamil w zaletach i wadach ma :
motywator
- ma kopa
- szybki
- za dużo dryblingu
- jak strzeli ze 2 bramki to robi się z niego popierdalacz
- Gorzelnia, Elektrownia, Domówki i inne imprezy – zawsze chętny
- poprawił skuteczność, a czasami kopnie piłke, że szuka 10 godzin
- lubi uderzać z dystansu
:roftl3:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 wrz 2012, 23:28

na mecze przychodzi na galowo
:lol:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 wrz 2012, 14:51

Dr.Football1 pisze:Nawiazalem z cmrev. Napisali, ze o CM0102 juz wszystko zostalo napisane i tyle.
Chodziło mi bardziej o nawiązanie współpracy z ludźmi, którzy odpowiadają za poszczególne kluby. Na pewno będą chętni do współpracy. Ewentualnie kopiuj bazę danych z FM-a :wink: Zresztą dziwnie Ci napisali, skoro jeszcze rok temu na stronie wychodziły uaktualnienia do tej wersji.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 18 wrz 2012, 17:00

Chodziło mi bardziej o nawiązanie współpracy z ludźmi, którzy odpowiadają za poszczególne kluby. Na pewno będą chętni do współpracy. Ewentualnie kopiuj bazę danych z FM-a Zresztą dziwnie Ci napisali, skoro jeszcze rok temu na stronie wychodziły uaktualnienia do tej wersji.
Researcherzy FMa sa znani chyba jedynie dla SI. Mam nadzieje, ze na cmrev bedzie chociaz mala notka o tym, ze wydalismy kolejny update...

Na forum IFQ jest gosc z Nowego Sacza, ktory bardzo mi pomogl z Sandecja. U nas cloner z Polonia Bytom,a MarcinGol z Zawisza. Pokazali mi, ze na 90minut jest naprawde sporo bledow i najlepiej miec informacje z pierwszej reki, od kogos kto z klubem jest na biezaco.

Jezeli jest ktos na forum, ktory rzucilby okiem na sklad zespolu ze swojego miasta, to byloby super. Najbardziej poszukiwani sa ludzie z Tychow, Legnicy, Strozy, Niecieczy, Olsztyna itd.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 wrz 2012, 19:53

Wróbel dzisiaj kolejne dwie brameczki ukuł :D

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor