Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 11

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 23 sie 2005, 15:46

jesli będzie dobre to moze;] a jak juz napiszesz to ja wkleje pare vlepek:D

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sie 2005, 15:52

TwisT_ReD pisze:Chcialbym zaznaczyc ze moj avatar nie pochodzi z 1997 tylko z biezacego roku
Nie no co ty?? naprawde?? :shock: ale mnie zaskoczyles... no popatrz... :? co z Ciebie za kibic Legii jezeli nie wiesz o jakim meczu z 1997 roku mowilem... radze poszperac w necie, albo zapytaj kogos starszego, bo Ty rzeczywiscie mozesz nie pamietac...
TwisT_ReD pisze:Nikt nie ma wynikow meczu, ale ja w ten sposob sie wyrozniam i jestem oryginalny
Oryginalny jak wszyscy kibice Legii, ktorych argumentem na to, ze Legia jest "najlepsza" jest wlasnie wynik tego meczu... Daj sobie wynik meczu z Odra z ubieglego sezonu, dopiero wtedy bedziesz oryginalny!
TwisT_ReD pisze:Wybralem go bo mi sie podobal i nie jest fikcyjny tylko prawdziwy
A jake znaczenie ma tu fikcja?? ja mam wybitnie fikcujny, wiec tez zle?? ciekawe podejscie.
a poza tym, Twoj podpis tez jest fikcyjny...
TwisT_ReD pisze:a kolezanka napisala bzdury wiec to mozna nazwac zalosnym.
To sie nazywa satyra. taki przesmiewczy kawalek, wyolbrzymiajacy wady, ktore tu niewatpliwie zostaly wskazanie.
cloner pisze:no i masz racje, ale ..... wiekszosc kibicow pisze same glupoty, dlatego my wspominamy o kompleksach
Jezeli wiekszosc pisze glupoty, to w jakich kategoriach nalezy rozpatrywac to:
cloner pisze:MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA
LEGIA NAJLEPSZA JEST
LEGIA TO JEST POTEGA
LEGIA CWKS
Podpowiem - tez glupota.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 15:56

mistrzem polski jest legia?

tak?a w czym? w picipolo na 2 bramki? nie jest moj zielony ziomku,i jeszcze dlugo nie bedzie(miejmy wszyscy taka nadzieje jesli nie chcemy sie wstydzic w Europie)

Jarzyna:
Legia to klub, ktory (obok klubow slaskich) najwiecej zawdziecza PRL i chociaz nie wiem jak byscie sie starali nie zmienicie tego.

od klubow slaskich to ty sie jak najdalej trzymaj moja droga jarzynko,bo ktos Ci moze kiedys wypomniec komu zawdzieczaja najwiecej kibice klubu ktory masz na obrazku pod postem...

pozdro

T O R C I D A K S G

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sie 2005, 16:02

RzuR pisze:od klubow slaskich to ty sie jak najdalej trzymaj moja droga jarzynko,bo ktos Ci moze kiedys wypomniec komu zawdzieczaja najwiecej kibice klubu ktory masz na obrazku pod postem...
po pierwsze - nie pamietam, zebysmy byli na "ty" a tym bardziej na "moja ( :shock: ) droga ( :shock: )".
Po drugie: jezeli zaprzeczasz, ze dzieki PRL Slask byl ekonomiczna stolica Polski, a co za tym idzie i kluby slaskie mialy lepiej - to wybacz nie mamy o czym rozmawiac.

Bayer Fan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bayer Fan » 23 sie 2005, 16:36

Nie na temat,ale mysle,ze ktoś mi pomoze.Jak wiadomo 7 wrzesnia na Legii Polska zagra z Walią.Bilety beda w spozedazy od poniedziałku,ale mozna je nabywać tylko w kasach Legii,a ja mieszkam niedaleko Rzeszowa i nie ma sensu jechac i ustawiac sie w kolejce :( Wie ktos moze czy te bilety mozna zamawiac telefoniecznie za pośrednictwem poczty?Z góry dzięki :wink:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 16:44

nie widze potrzeby bysmy na ty byli,szczeglonie patrzac kogo masz na obrazku i z jakiego klubu...

nie przecze,jak widac to w ostatnich latach-PRL byl czasami lepszy,boje sie tylko bys sie nie zapedzil i nie utozszasmial swej opinii z tym ze na Slasku za tym peerelem tesknia,bo jesli siegniesz do pewnych grudniowych wydarzen to moze troche zrozumiesz...

teraz jest biedniej...nedza pilkarska udziela sie calej Polsce...ale jestesmy wolni,takze dzieki ludziom ze Slaska,o czym niektorzy niebardzo chca pamietac...

TORCIDA KSG

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2005, 16:45

Mazi pisze:jesli będzie dobre to moze;] a jak juz napiszesz to ja wkleje pare vlepek:D
a po cholere mi do szczescia Twoje vlepki :?:

K.J. pisze:co z Ciebie za kibic Legii jezeli nie wiesz o jakim meczu z 1997 roku mowilem...
ja nie jestem pewien, ale chyba to w tamtym czasie byl ten pamietny meczyk Legia-Widzew :(:(

K.J. pisze:Podpowiem - tez glupota.
i tu sie mylisz - jest to jedna z piesni Legionistow :!:

a spiewa sie ja po to, zeby dodac checi walki pilkarzom :)

Rzur pisze:w picipolo na 2 bramki?
a moglbys mi wytlumaczyc na czym polega ten 'sport' :?:

K.J. pisze:jezeli zaprzeczasz, ze dzieki PRL Slask byl ekonomiczna stolica Polski, a co za tym idzie i kluby slaskie mialy lepiej - to wybacz nie mamy o czym rozmawiac.
wiem, ze to do tego Rzur'a ale odpowiadam : Masz racje :)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 16:59

cloner
a moglbys mi wytlumaczyc na czym polega ten 'sport'
nie

mowiles ze macie mistrza polski,idz do sekcji to ci wytlumacza

wiem, ze to do tego Rzur'a ale odpowiadam : Masz racje
wiesz?to sie nie wcinaj

pozdro

T O R C I D A G O R N I K Z A B R Z E

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sie 2005, 17:11

RzuR pisze:nie widze potrzeby bysmy na ty byli,szczeglonie patrzac kogo masz na obrazku i z jakiego klubu...
To Ty zwrociles sie do mnie
RzuR pisze:moja droga jarzynko
wiec nie wiem o co Ci chodzi, chyba ze nie odpowiadasz za swoje slowa, to oka, rozumiem.
RzuR pisze:boje sie tylko bys sie nie zapedzil i nie utozszasmial swej opinii z tym ze na Slasku za tym peerelem tesknia
Nie boj sie o mnie.
Nie mowilem, czy tesknia czy nie, bo nie mieszkam tam wiec nie mam zadnych podstaw do oceniania. ale jak pewnie zauwazyles, wspominalem tylko o KLUBACH i to W TAMTYCH czasach - nie teraz, wiec nie wyjezdzaj z taka argumentacja, bo nie jest na temat (wiec jak dla mnie - bez sensu).
cloner pisze:i tu sie mylisz - jest to jedna z piesni Legionistow
a spiewa sie ja po to, zeby dodac checi walki pilkarzom
No oka, tylko ze jezeli uwazasz, ze ktos mowi o Legii glupoty (czyli rozumiem, ze rzeczy nieprawdziwe) to ta "piesn" tez nie jest prawdziwa, bo... masz Ci los... Legia nie jest MP...
ale mniejsza z tym, nie bede sie czepial slow, niech spiewaja nawet, ze Ziemia jest plaska, jezeli w to wierza.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 sie 2005, 17:22

jarzynka napisala:
chyba ze nie odpowiadasz za swoje slowa,
odpowiadam,kurcze,nie wiedzialem ze sie mozesz az tak napiac Jarzyno (bo widze ze jarzynka jest wyrazem podnoszacym znacznien Twoje cisnienie:> ) z powodu zbytniej poufalosci z toba...wybacz jasnie panie :D:D

Ty zwrociles sie do mnie
tak...a jak mialem sie zwrocic?Panie Jarzyna?czlowieku,nie rozsmieszaj mnie...

nie wiem jak mozna dostac takiej pieniawki na internetowym forum,ale bardzo mi sie podoba:)chociaz widze ze lekko sie dusisz..:)

jedzmy dalej...
(obok klubow slaskich) najwiecej zawdziecza PRL
to zdanie jest wlasnie koscia niezgody-troche za daleko wyjechales z tym "zawdziecza"na takiej samej zasadzie moglbys powiedziec ze w zasadzie cala Polska "zawdziecza" reżimowi wspaniala reprezentacje(oparta w wielkim stopniu na graczach ze Slaskich klubow) i sukcesy klubowe (final PZP 1970 Gornika)

swoja droga racje miales w jednym:sa kluby ktore za komuny maja lepiej a teraz gorzej (Gornik,Ruch,GieKSa)
sa takie ktore wtedy mialy przejebane a teraz maja lepiej (Cracovia)

a sa takie ktore mialy wtedy niezle i teraz tez (legia..gwardyjska Wisla tez narzekac nie mogla..)

takie zycie...moze cos sie odmieni...

pozdro

AVIVA KSG ! ! !

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 23 sie 2005, 17:28

cloner, no widzisz.. a na cholere mi twój tandetny tekst??;]

BayerFan>>> polukaj na stronie www.pzpn.pl tam powinny być stosowne info na ten temat

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sie 2005, 17:41

RzuR pisze:odpowiadam,kurcze,nie wiedzialem ze sie mozesz az tak napiac Jarzyno (bo widze ze jarzynka jest wyrazem podnoszacym znacznien Twoje cisnienie:> ) z powodu zbytniej poufalosci z toba...wybacz jasnie panie
Jezeli chcesz mnie sprowokowac, to probuj, chociaz watpie zeby Ci sie to udalo :lol: no ale zawsze warto :lol:
Poniewaz nadal nie rozumiesz wiec wytlumacze jak malemu dziecku:
Najpierw piszesz "moja droga jarzynko" a w nastepnym poscie piszesz "nie widze potrzeby bysmy na ty byli"... hmmm dostrzegam pewnien brak konsekwencji... no ale mi sie podnosi cisnienie, wiec pewnie sie myle :lol: :lol:
RzuR pisze:tak...a jak mialem sie zwrocic?Panie Jarzyna?czlowieku,nie rozsmieszaj mnie...
A gdzie ja napisalem, ze masz sie do mnie zwracac "Panie Jarzyna"?? jakies urojenia?? Jak pewnie zauwazyle, moj nick brzmi Krzysztof Jarzyna, a nie jarzyna (tym bardziej jarzynka) wiec jezeli ja nie pisze do Ciebie "uR" albo "R" tak samo Ty mozesz nie pisac "jarzynko". kapisz?
RzuR pisze:chociaz widze ze lekko sie dusisz..
Masz kamery w Moim Pokoju :shock: radze uwazac z urojeniami, podobno sa grozne :lol:

RzuR pisze:na takiej samej zasadzie moglbys powiedziec ze w zasadzie cala Polska "zawdziecza" reżimowi wspaniala reprezentacje(oparta w wielkim stopniu na graczach ze Slaskich klubow) i sukcesy klubowe (final PZP 1970 Gornika)
Co do reprezentacji, to ciezko powiedziec, ale co do sukcesow pucharowych, to po czesci mozna tak stwierdzic, bo jak zapewne wiesz, za PRLu (nie mowi o koncowych latach, tylko wlasnie lata 60-70) prawie w ogole nie puszczano pilkarzy do zagranicznych klubow. i sila rzeczy najlepsi grali w Polsce. dzisiaj gdybys pozbieral najlepszych polskich pilkarzy do jednej druzyny, to watpie czy mialaby ona problemy z zakwalifikowaniem sie do LM...
RzuR pisze:swoja droga racje miales w jednym:sa kluby ktore za komuny maja lepiej a teraz gorzej (Gornik,Ruch,GieKSa)
sa takie ktore wtedy mialy przejebane a teraz maja lepiej (Cracovia)

a sa takie ktore mialy wtedy niezle i teraz tez (legia..gwardyjska Wisla tez narzekac nie mogla..)

takie zycie...moze cos sie odmieni...
Chociaz w jednym sie zgadzamy :D

Pozdro

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 sie 2005, 18:35

Krzysztof Jarzyna pisze:
Poprostu taka jest prawda - zyjecie przeszloscia, jak ktos o was powie zle slowo to macie jeden argument pt. "kompleks", a w zasadzie nikt was nie lubi (na co zaraz odpowiesz, ze nikt was nie musi lubic...). Legia to klub, ktory (obok klubow slaskich) najwiecej zawdziecza PRL i chociaz nie wiem jak byscie sie starali nie zmienicie tego.
kompleks to maja ci co mowia jacy to warszawiacy sa zli i sa wogole be.
I 90% z tych ludzi nigdy nie bylo w stolicy a jak juz byli to nie potrafili sie odnalesc wiec mowienie o kompleksach zostaw na bok.
To ze nikt na nie lubi to nie prawda potwierdzasz tylko stereotyp bo warszawiakow zwykle z gory sie nie lubi a jak sie ich pozna to juz inna bajka.
Legia wiele zawdziecza Wojsku a co za tym idzie tez PRLowi ala przede wszystkim wspomnianemu wojsku.
PS: a z avatarem to niezle walnales :lol:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sie 2005, 20:17

Bienias pisze:kompleks to maja ci co mowia jacy to warszawiacy sa zli i sa wogole be.
Wlasnie potwierdziles moje slowa - jak ktos nie lubii Legii, to od razu musi miec jakis kompleks. ja nie lubie Legii i zapewniam Cie, ze nie mam kompleksu Legii. ale pewnie jestem inny...
Bienias pisze:I 90% z tych ludzi nigdy nie bylo w stolicy a jak juz byli to nie potrafili sie odnalesc wiec mowienie o kompleksach zostaw na bok.
To powiedz jeszcze ze polowa tych "rodowitych" warszawiakow to ludnosc naplywowa... i polecam wejsc na jakiekolwiek forum, gdzie ktos powiedzial cos zlego o Wawie albo Legii - jezeli nie znajdziesz przynajmniej jednej riposty Legionisty nawiazujacej do kompleksow - masz u mnie piwo.
Bienias pisze:To ze nikt na nie lubi to nie prawda potwierdzasz tylko stereotyp bo warszawiakow zwykle z gory sie nie lubi a jak sie ich pozna to juz inna bajka.
Ja nie mowie, ze nie lubie warszawiakow, tylko kibicow Legii, a to jest pewna roznica.
Bienias pisze:Legia wiele zawdziecza Wojsku a co za tym idzie tez PRLowi ala przede wszystkim wspomnianemu wojsku.
Jezeli glownie wojsku, to dlaczego teraz nie wysylaja uzdolnionych pilkarzy do Legii? bo PRL sie skonczyl... musicie wydawac pieniadze jak inni, ale niesprawiedliwosc...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 sie 2005, 20:28

Zostawmy dyskusje na temat <komplesow> na bok bo nic nie zrozumiales.
Co do transferow to nie ma zadnej niesprawiedliwosci bo za transfery Legia zawsze placila tyle ze w czasach prlu najlepsi mlodzi pilkarze ktorzy mieli przed saba sluzbe mogli ja zamienic na gre przy Lazienkowskiej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”