Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 12

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sie 2005, 20:40

Bienias pisze:Zostawmy dyskusje na temat <komplesow> na bok bo nic nie zrozumiales.
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, wiec nie rozsadzaj kto nie zrozumial :wink:
Bienias pisze:Co do transferow to nie ma zadnej niesprawiedliwosci bo za transfery Legia zawsze placila tyle ze w czasach prlu najlepsi mlodzi pilkarze ktorzy mieli przed saba sluzbe mogli ja zamienic na gre przy Lazienkowskiej.
No to faktycznie, sprawiedliwie bylo :lol: ciekawe jak Ty bys sie odniosl do sytuacji, gdy w Twojej druzynie pojawia sie talent i natychmiast, zupelnie przypadkowo, dostaje powolanie do wojska... wiec nie dziw sie, ze nie wszyscy lubia Legie...

Awatar użytkownika
TwisT_ReD
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 23 sie 2005, 23:44

Krzysiu albo mi sie wydaje albo Ty za bardzo ufasz stereotypom i za wszelka cene chcesz wszystkich udowodnic ze czarne jest biale. Jesli mozesz to skoncz to robic bo sie tylko osmieszasz a to chyba nie ma to najmniejszego sensu.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sie 2005, 23:53

TwisT_ReD pisze:Krzysiu albo mi sie wydaje albo Ty za bardzo ufasz stereotypom i za wszelka cene chcesz wszystkich udowodnic ze czarne jest biale. Jesli mozesz to skoncz to robic bo sie tylko osmieszasz a to chyba nie ma to najmniejszego sensu.
To czy sie osmieszam, to jest Twoje subiektywne zdanie do ktorego masz prawo. Wg mnie to kibice Legii sie osmieszaja powtarzajac co chwila jak mantra argument w stylu "MP jest Legia", czy tez "5-1 w ostatnim meczu z Wisla"...

Ps. sprwdziles juz Wileki Legionisto o jaki mecz mi chodzilo??
Ps2. popatrz - wygraliscie z Wisla 5-1 a PAO tylko 4-1!! TO WY powinniscie grac w LM, a przeciez graliscie kiedys, tak samo jak kiedys byliscie mistrzami polski... swoja droga - o tym tez spiewacie piosenki??

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 24 sie 2005, 0:20

ej,to jest niesprawiedliwe Jarzyn:) -->on do Ciebie moze pisac Krzysiu a ja nie moge Jarzynko...badzze chopie konsekwentny...

a w Atenach...przegralismy wszyscy...

TORCIDA

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 sie 2005, 0:24

RzuR pisze:ej,to jest niesprawiedliwe Jarzyn:) -->on do Ciebie moze pisac Krzysiu a ja nie moge Jarzynko...badzze chopie konsekwentny...
Gdybys byl fajna laska to moglbys mi pisac nawet "kochana Jarzynko" :wink: . ale watpie zeby tak bylo :lol: chociaz jezeli bardzo chcesz pisac "Jarzynko" to ja bede do Ciebie pisal "Rzurus" :lol: :P
pozdro

Ps.
RzuR pisze:a w Atenach...przegralismy wszyscy...
100% racji...

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 24 sie 2005, 0:30

znowu to pultanie sie po pucharze uefa,ktore na bankowo nie zapewni nam nic wiecej w rankingu UEFA...znow bedzie tak ze Mistrz Polski bedzie startowal od 2.rundy i szanse znow beda minimalne...koniec z klubowa pilka,przynajmniej na jakies 2 sezony...chyba ze cos nieprzewidzianego
zdarzy sie w pucharze UEFA,w co szczerze watpie..

juz drugi raz sie zgadzamy Jarzyna! a jesli do tego dodasz to ze oboje nie lubimy legii to moze byc poczatek pieknej sztamy...

tylko ten real;) ale coz-nobody's perfect no nie?

pozdrawiam i dobrej nocy zycze...

TORCIDA ! ! ! SZACUNEK *14* SIĘ NALEZY !

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 sie 2005, 1:00

Biorac pod uwage, ze bardziej niz Real lubie tylko Widzew, to nie wiem czy to tez przezyjesz :wink: :lol:

rowniez pozdrawiam...

Awatar użytkownika
TwisT_ReD
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TwisT_ReD » 24 sie 2005, 11:59

Krzysztof Jarzyna pisze:
TwisT_ReD pisze:Krzysiu albo mi sie wydaje albo Ty za bardzo ufasz stereotypom i za wszelka cene chcesz wszystkich udowodnic ze czarne jest biale. Jesli mozesz to skoncz to robic bo sie tylko osmieszasz a to chyba nie ma to najmniejszego sensu.
To czy sie osmieszam, to jest Twoje subiektywne zdanie do ktorego masz prawo. Wg mnie to kibice Legii sie osmieszaja powtarzajac co chwila jak mantra argument w stylu "MP jest Legia", czy tez "5-1 w ostatnim meczu z Wisla"...

Ps. sprwdziles juz Wileki Legionisto o jaki mecz mi chodzilo??
Ps2. popatrz - wygraliscie z Wisla 5-1 a PAO tylko 4-1!! TO WY powinniscie grac w LM, a przeciez graliscie kiedys, tak samo jak kiedys byliscie mistrzami polski... swoja droga - o tym tez spiewacie piosenki??
Mowiac ze sie osmieszasz to bylo moje obiektywne zdanie. Jezeli chodzi Ci o przyspiewki legijne, to odpowiedz mi na pytanie w jaki sposob kibice Widzewa zagrzewaja druzyne do walki.

Jesli chodzi o mecz z 1997 to raczej nie warto go w moim przypadku pamietac. Legia zagrala tak samo frajersko jak wczoraj Wisla z PAO. Mowiac o nim sam siegasz do kart historii, dawnej historii Widzewa. W tym przypadku jesli moje zachowanie nazywasz nieodpowiednim(avatar etc.) to sam taki blad popelniasz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 sie 2005, 12:35

TwisT_ReD pisze:Mowiac ze sie osmieszasz to bylo moje obiektywne zdanie.
:lol: :lol: :lol:
TwisT_ReD pisze:Jezeli chodzi Ci o przyspiewki legijne, to odpowiedz mi na pytanie w jaki sposob kibice Widzewa zagrzewaja druzyne do walki.
No raczej nie spiewaja, ze "Mistrzem Polski jest Widzew", a podpowiem Ci ze tez byl, wiec mieliby prawo (jezeli idziemy tym tropem myslenia) :lol:
TwisT_ReD pisze:Mowiac o nim sam siegasz do kart historii, dawnej historii Widzewa. W tym przypadku jesli moje zachowanie nazywasz nieodpowiednim(avatar etc.) to sam taki blad popelniasz.
Popatrz kilka postow wyzej i zobaczysz w jakim kontekscie przytoczylem przyklad tego meczu. Jezeli nie zrozumiesz, to przykro mi. pozdro

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 25 sie 2005, 20:39

No, na razie ładnie wam idzie ]:->. 2-1 dla Zurychu... Szałachowski bramke strzelił. Ciekawe jak grają :think:, pooglądałbym sobie ich gre, ale ... :lol:. Moge na livescorze ich gre analizować :lol: ]:-> Ciekawe jakim wynikiem sie zakończy mecz. Pewnie w UEFA zostanie tylko Groclin i Wisełka...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 sie 2005, 20:46

FC Zurich jest lepsze ale wszystko sie moze zdarzyc

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 sie 2005, 21:09

eee jest jeszcze sporo czasu:) ale jesli to jest prawda ze bodajze 11 piłkarzy niemoglo brac udzialu w meczu to sytuacja lipna.. działacza Legii trochę zaspali niezgłaszając choćby Burkhardta do uefa.. moim zdnaiem spora strata..

editos:

szkodas ale Legios straciłos trzecios bramkos i odpadlos z puchros uefos..

cos naprawde jest z nimi źle ze z taką drużyną przegrywają już 3-1.. pasqdnie sie dzieje.. tylko Wisla i Groclin w 1 rundzie wystąpią

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 25 sie 2005, 21:33

3:1 --->jest teraz gdzies 75 minuta.......

moglbym napisac ze jestescie najwieksza zakałą polskiego futbolu ale oszczędze wam i napisze krótko:

...wstyd.....

KA$A nie kupi wam stylu....warszafko.....

T O R C I D A

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 sie 2005, 21:36

Już nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac.

No ale w sumie tego sie spodziewałem.... :cry:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2005, 21:36

Panu Zygo, panu Bednarzowi i panu Zielińskiemu już dziękujemy. Jest koło 80 min. i Legia przegrywa 1-3 :( . Klęska, gra Legi jest żałosna, Zielu jak już mówilem na trenera sie nie nadaje, zarząd jest do dupy...Legia potrzebuje zmian...wielkich zmian....niestety :(

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce !! !! !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”