czeher, ja wcale go nie chce w reprezentacji. Gdyby Został powołany w miejsce Zahorskiego Brożek, który jest w tym sezonie skuteczny, a co ważniejsze regularniejszy, to nawet nie poruszałbym tego tematu. Tyle, że Zahorski gra w tym samym klubie co Jarka i w ostatnim meczu też grał przeciwko Zagłębiu. Strzelił chociaż jedną bramkę? Nie.czeher pisze:Meritum to to ze wg mnie do kadry na tym etapie sie nie nadaje i lepiej go zostawic w spokoju Exclamation
Ta, Piechna jest niezwykle skuteczny w tym sezonie. Wychwalasz tu instynkt Piechny, a potem piszesz coś takiego->czeher pisze:Dla mnie to taki Piechna nie baczac na wiek, technicznie neizbyt dobry ale nadrabiajacy to niesamowitym instyktem i skutecznoscia
Wielu napastników w tych akcjach nie znalazłoby się w tym właśnie miejscu, by dołożyć tylko nogę, głowę czy tam piszczel.czeher pisze:Uwazam ze obecnie zbyt wielki szum wokol niego po strzeleniu tych goli, tylko na dobra sprawe albo dostawal takie podania ze grzechem byloby tego nie wykorzysac, przez co dokladal noge czy glowe albo na boisku byl pilkarz pokroju Hosicia(?)