kto powinien być pewniakiem w kadrze Janasa??? - Strona 12

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 cze 2005, 17:34

DUDEK
BĄK
KŁOS
BASZCZYŃSKI
SZYMKOWIAK
KRZYNÓWEK
ŻURAWSKI
FRANKOWSKI

Ci zawodnicy nie schodzą poniżej jakiegoś poziomu i tworzą rozumiejący się kolektyw na boisku.Do nich w najbliższym czasie powinni dołaczyć Smolarek, Gorawski, Mila, Żewłakowie(obaj),Niedzielan, Głowacki, Boruc,Sobolewski.Powinno być dobrze z takim składem.

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 29 cze 2005, 16:19

Janas ma za dużo pewniaczków, którzy nic nie grają. Moim zdaniem skład powinien wyglądać tak :

---------------------------------Dudek---------------------------------------------

-------Baszczyński--------Bąk--------------Kłos------------------M. Żewłakow-

------Smolarek-----------Sobolewski-----------Szymkowiak------Krzynówek-

------------------------Żurawski----------------Frankowski----------------------

Ławka :

Bramkarze : Boruc, Kuszczak

Obrona: Rząsa, Jop, Stolarczyk, Głowacki, Dudka, Rzeźniczak , Lewandowski

Pomoc : Gorawski, Radomski, Mila, Zieńczuk, Kosowski

Atak: Olisadebe (jak zdecydowałby się dla nas grać), Rasiak, Brożek, Niedzielan

Byłaby to kadra, która mogłaby odnosic sukcesy nawet na Mistrzostwach Swiata.

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 29 cze 2005, 16:32

Pewniakami napewno powinni być Krzynówek,Frankowski,Żurawski,Kłos,Szymkowiak i jeszcze może Dudi :D

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 29 cze 2005, 16:38

marcin90 pisze:Janas ma za dużo pewniaczków, którzy nic nie grają. Moim zdaniem skład powinien wyglądać tak :

---------------------------------Dudek---------------------------------------------

-------Baszczyński--------Bąk--------------Kłos------------------M. Żewłakow-

------Smolarek-----------Sobolewski-----------Szymkowiak------Krzynówek-

------------------------Żurawski----------------Frankowski----------------------

Ławka :

Bramkarze : Boruc, Kuszczak

Obrona: Rząsa, Jop, Stolarczyk, Głowacki, Dudka, Rzeźniczak , Lewandowski

Pomoc : Gorawski, Radomski, Mila, Zieńczuk, Kosowski

Atak: Olisadebe (jak zdecydowałby się dla nas grać), Rasiak, Brożek, Niedzielan

Byłaby to kadra, która mogłaby odnosic sukcesy nawet na Mistrzostwach Swiata.

W zasadzie nie mam zastrzezen mozna by sie jednak zastanowic nad lewa obrona czy Żewłakow to dobry wybor. No i zdecydowanie bym Rzase wywalił bo on teraz juz nic nie gra :evil: no i Olisadebe bo teraz to on tylko narzeka a za niego jakiegos mlodego (Jelen) lub Saganowskiego

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 30 cze 2005, 12:13

prawdziwych pewniaków w tej kadrze którzy będą grać nawet w nienajlepszej dyspozycji jest tylko 4: dudek, krzynówek, szymkowiak i zurawski. reszta jest tak naprawdę dobierana w zależności od formy. no może jeszcze franek.pozdro

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 lip 2005, 13:08

zaczne moze od bramkarzy!
Napewno Dudek i Boruc mają dwa pierwsze miejsca zarezerwowane!! Rola trzeciego bramkarza moim zdaniem powinna należeć do Kuszczaka lub Kowalewskiego, ale to Janas decyduje - można by też wybieraż miedzy Przyrowskim, Cabajem i Majdanem!!

Jeśli chodzi o obrone...to wydaje mi sie ze czwórka: Baszczyński-Kłos-Bąk-Rząsa są narazie najlepsi na swoich pozycjach!! Oczywiście Głowacki i Hajto powinni też zawsze być powoływani!! Jeśli chodzi o zmiennika Baszczyńskiego to w Polsce nie widze w obecnej chwili kogoś dobrego na tę pozycje - w ostateczności może grać tam Kłos! A zmiennik Rząsy to napewno Dudka, Sznaucner lub Kiełbowicz !! Nienależy też zapominać o Rzeźniczaku, Szali, Bieniuku, Jopie i Wasilewskim!

Pomoc należeć powinna do czwórki: Smolarek-Szymkowiak-Mila-Krzynówek...ale równie dobrze mogliby grać Karwan, Radomski, Kosowski i Sobolewski! Trzeba mieć też na uwadze Gołosia(zobaczymy jak bedzie grał w Wiśle), Szałachowskiego(czy potwierdzi swoją klase w Legii), Lewandowskiego, Gorawskiego, Zienczuka, Gize!

Atak jest oczywisty - Żurawski(jako kapitan) i Frankowski !! Rezerwowych jest dużo: Rasiak, Niedzielan, Saganowski, Ślusarski....no i inni świetni gracze...ale jakoś tak pomijani - Łobodziński, Olisadebe, Mieciel, Sikora, Włodarczyk, Klatt czy Gregorek(objawienie nadchodzącego sezonu!!).

napewno o kimś zapomniałem!!

PS: Nie zapomniałem o obrońcy Żewłakowie...nie myślcie sobie - poprostu bardzo sie zraziłem do tego gracza jak w którymś meczu reprezentacji mało co sie nie popłakał i ze łazami w oczach prosi Janasa zeby go zmienił...mówił wtedy "ja już nie moge" - widać było w kamerze! Taki cienias nam niepotrzebny!!!

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 16 lip 2005, 13:18

Alkoholiko pisze:PS: Nie zapomniałem o obrońcy Żewłakowie...nie myślcie sobie - poprostu bardzo sie zraziłem do tego gracza jak w którymś meczu reprezentacji mało co sie nie popłakał i ze łazami w oczach prosi Janasa zeby go zmienił...mówił wtedy "ja już nie moge" - widać było w kamerze! Taki cienias nam niepotrzebny!!!
LOL ! Kiedy to było :lol: :lol: ??

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 16 lip 2005, 13:19

chyba nawet w tym roku...ale pamietam ze taki mecz był....chyba sparing!!

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 17 lip 2005, 17:39

Alkoholiko pisze:zaczne moze od bramkarzy!
Napewno Dudek i Boruc mają dwa pierwsze miejsca zarezerwowane!! Rola trzeciego bramkarza moim zdaniem powinna należeć do Kuszczaka lub Kowalewskiego, ale to Janas decyduje - można by też wybieraż miedzy Przyrowskim, Cabajem i Majdanem!!
kowalewski i majdan to pomylka w reprze
Jeśli chodzi o obrone...to wydaje mi sie ze czwórka: Baszczyński-Kłos-Bąk-Rząsa są narazie najlepsi na swoich pozycjach!! Oczywiście Głowacki i Hajto powinni też zawsze być powoływani!! Jeśli chodzi o zmiennika Baszczyńskiego to w Polsce nie widze w obecnej chwili kogoś dobrego na tę pozycje - w ostateczności może grać tam Kłos! A zmiennik Rząsy to napewno Dudka, Sznaucner lub Kiełbowicz !! Nienależy też zapominać o Rzeźniczaku, Szali, Bieniuku, Jopie i Wasilewskim!
hajto, sznaucner, jop i wasilewski tez sie nie nadaja do kadry
Pomoc należeć powinna do czwórki: Smolarek-Szymkowiak-Mila-Krzynówek...ale równie dobrze mogliby grać Karwan, Radomski, Kosowski i Sobolewski! Trzeba mieć też na uwadze Gołosia(zobaczymy jak bedzie grał w Wiśle), Szałachowskiego(czy potwierdzi swoją klase w Legii), Lewandowskiego, Gorawskiego, Zienczuka, Gize!
karwan ??? hahahaha
Atak jest oczywisty - Żurawski(jako kapitan) i Frankowski !! Rezerwowych jest dużo: Rasiak, Niedzielan, Saganowski, Ślusarski....no i inni świetni gracze...ale jakoś tak pomijani - Łobodziński, Olisadebe, Mieciel, Sikora, Włodarczyk, Klatt czy Gregorek(objawienie nadchodzącego sezonu!!).
janas powiedzial ze nie widzi olego w kadrze
klat - o czym ty mowisz?? dopiero co go legia kupila z belchatowa i juz do kadry??
gregorek objawieniem sezonu? - skad wiesz??
no i na koniec osoba mieciela - no comment,
byles pijany jak pisales tego posta czy co??

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 17:48

Jesli Reprezentacja Polski marzy o grze w MŚ 2006 to pewnieakiem w kadrze Janasa powinien byc Marek Citko :!: 8)

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 17 lip 2005, 19:49

Ibrahimović18 pisze:Jesli Reprezentacja Polski marzy o grze w MŚ 2006 to pewnieakiem w kadrze Janasa powinien byc Marek Citko :!: 8)
czemu miala sluzyc ta wypowiedz? bo niebardzo rozumiem
:lol:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 17 lip 2005, 20:09

Nie wszystko musisz rozumec...

Moim zdaniem pewniakiem powinien byc Dudek, Krzynowek i Bak. A do nich dobieraloby sie reszte skladu

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 17 lip 2005, 20:15

beckhs pisze:Nie wszystko musisz rozumec...

Moim zdaniem pewniakiem powinien byc Dudek, Krzynowek i Bak. A do nich dobieraloby sie reszte skladu
Zapomniałes o Szymku :) on powinien byc mozgiem druzyny i jej liderem. I z tej roli jak na razie wywiazuje sie znakomicie

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 17 lip 2005, 20:21

Tak, Szymek jest mozgiem druzyny i dobrze sie z tego wywiazuje, ja jednak nei ejstem fanem jego talentu. Moim zdaniem za malo w nim ducha walki. Mi marzy sie taki rozgrywajacy jak Keane :p Ale wole zeby Mila byl mozgiem naszej rep. Mimo, ze narazie nie wychodzily mu mecze w rep. to ja w niego wieze i w koncu wszystkich zadziwi

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 17 lip 2005, 20:25

Zazwyczaj ludzie mowia ze to Krzynowek jest najlepszym polskim pilkarzem, ja bym sie z tym nie zgodzil. Moim zdaniem to Szymkowiak jest prawdziwa polska perla, tak jak Beckhs ja tez jestem wielkim entuzjasta jego talentu.
Krzynowek, Szymkowiak, Dudek, Bak, Zurawski...to dla mnie pewniaki i to na nich trzeba dobierac pozostaly sklad.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”