Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaglebie Sosnowiec » 19 kwie 2006, 15:06
Zaglebie Sosnowiec
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Blaine » 19 kwie 2006, 16:20
Widziałeś kiedyś Kowalewskiego i Boruca w akcjii? Boruc potrafi grać fenomenalnie, ratować drużynę obecnie jest chyba najlepszym z Polskich bramkarzy a ty takie głupoty opowiadaszZaglebie Sosnowiec pisze:Kowalewskiego i Kuszczaka,a w razie ich kontuzji Fabiana i Boruca.
Jurek narazie nie gra i niewiem czy dobrym posunięciem było by stawiać go na bramce, on musiałby teraz grać w bramce Liverpool'u co jest raczej niemożliwe, to było by zbyt ryzykowne...Zaglebie Sosnowiec pisze:Moim zdaniem w bramce powinien stac Jurek Dudek i to nie 'za zaslugi"
Blaine

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Brescia1911 » 19 kwie 2006, 17:02
Brescia1911
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 19 kwie 2006, 18:06
Widziałeś oprócz występów w Legii Warszawa ( i 2 meczy w kadrze ) Wojciecha Kowalewskiego ? Nie, nie widziałeś, bo z pewnością fanatykiem ligi rosyjskiej nie jesteś . A jeżeli jesteś, powiedz gdzie mieszkasz, wybuduję Ci pomnik.Blaine pisze:[
Widziałeś kiedyś Kowalewskiego i Boruca w akcjii? Boruc potrafi grać fenomenalnie, ratować drużynę obecnie jest chyba najlepszym z Polskich bramkarzy a ty takie głupoty opowiadaszKowalewskiemu zdażają się kiksy i tego można się obawiać.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 21 kwie 2006, 15:33
Bastian16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2006, 15:42
czy mnie tez to dotyczyLoczek pisze:z pewnością fanatykiem ligi rosyjskiej nie jesteś . A jeżeli jesteś, powiedz gdzie mieszkasz, wybuduję Ci pomnik.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 kwie 2006, 15:44
Wg mnie na mundial powinni jechać: Boruc, Kowalewski i Dudek. Ja bym z chęcia na bramkę postawił Koowalewskiego bo jest z nich najlepszy a co wiecej najbardziej pewny. Dudek jest zbyt przereklamowany, a Borucowi zdarzaja sie katastrofalne błędy, zreszta tak samo jak temu pierwszemu. Także nasz rodak ze Spartaka jest najlepszym typem na mundial
wracajac do tematu - chyba jednak bylbym za Kowalewskim w bramce
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 21 kwie 2006, 16:01
No jeżeli jesteś ( w co osobiście wątpię ) fanatykiem Ligi Rosyjskiej, to udowodnij to w jakiś sposób.cloner pisze:czy mnie tez to dotyczyLoczek pisze:z pewnością fanatykiem ligi rosyjskiej nie jesteś . A jeżeli jesteś, powiedz gdzie mieszkasz, wybuduję Ci pomnik.![]()
mialbym wtedy juz drugi pomnik stawiany przez forumowiczow![]()
pierwszy mial mi wybudowac chyba fieldy![]()
Nie no Martinho, Twój post jest dziwnie podobny do mojego znajdującego się powyżej. Nawet te same pytania retoryczneMartinho pisze:Widziales wbramce Dudka. Widziales Boruca. A czy widziales Kowalewskiego jak gra w Spartaku Question Bo watpie zebys ogladal lige rosyjska...sugerujesz ze Kowalewski nie popelnia bledow Question Laughing Numerem jeden on raczej nie bedzie ale na mundial ma duza szanse pojechac. W tej chwili najlepszy jest Boruc mimo tych bledow. Kowalewski slabo gra na przedpolu i ogolnie jego mozliwosci bramkarskie sa slabsze od Boruca i nie grajacego w klubie Dudka. Artur i Jurek beda walczyc o pozycje nr 1 w bramce
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 21 kwie 2006, 16:12
Ja nie mówię że Kowalewski błędów nie popełnia, ale na pewno jets bardziej pewny od Dudka. Czy jest lepszy od Boruca??Myślę, obaj są bardzo dobrymi bramkarzami, którzy byliby pewniejsci od Dudka na bramce. A z występów Wojtka i Artura w kadrze jestem bardziej zadowolony z bramkarza, grającego w Spartaku i dlatego myślę, że byłby świetnym typem na mundial. A wiadomo i tak, że bronić bedzie Dudek:(:(Martinho pisze:Wg mnie na mundial powinni jechać: Boruc, Kowalewski i Dudek. Ja bym z chęcia na bramkę postawił Koowalewskiego bo jest z nich najlepszy a co wiecej najbardziej pewny. Dudek jest zbyt przereklamowany, a Borucowi zdarzaja sie katastrofalne błędy, zreszta tak samo jak temu pierwszemu. Także nasz rodak ze Spartaka jest najlepszym typem na mundial
Widziales wbramce Dudka. Widziales Boruca. A czy widziales Kowalewskiego jak gra w SpartakuBo watpie zebys ogladal lige rosyjska...sugerujesz ze Kowalewski nie popelnia bledow
![]()
Numerem jeden on raczej nie bedzie ale na mundial ma duza szanse pojechac. W tej chwili najlepszy jest Boruc mimo tych bledow. Kowalewski slabo gra na przedpolu i ogolnie jego mozliwosci bramkarskie sa slabsze od Boruca i nie grajacego w klubie Dudka. Artur i Jurek beda walczyc o pozycje nr 1 w bramce
EDIT
Cloner ty slyniesz z ciekawej koncepcji dotyczacej gry w kadrze poszczegolnych zawodnikow. Zagorzale bronisz miejsca w wyjsciowym skladzie Rasiaka a teraz dolaczasz Kowalewskiego, ktory lepszy od Boruca i Dudka nie jest...
Bastian16
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio