Kto w bramce Polski? - Strona 13

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Zaglebie Sosnowiec
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaglebie Sosnowiec » 19 kwie 2006, 15:06

Moim zdaniem w bramce powinien stac Jurek Dudek i to nie 'za zaslugi".Nadal uwazam ze to najlepszy bramkarz w historii polskiej pilki.Powolalbym jeszcze Kowalewskiego i Kuszczaka,a w razie ich kontuzji Fabiana i Boruca.

Awatar użytkownika
Blaine
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Blaine » 19 kwie 2006, 16:20

Zaglebie Sosnowiec pisze:Kowalewskiego i Kuszczaka,a w razie ich kontuzji Fabiana i Boruca.
Widziałeś kiedyś Kowalewskiego i Boruca w akcjii? Boruc potrafi grać fenomenalnie, ratować drużynę obecnie jest chyba najlepszym z Polskich bramkarzy a ty takie głupoty opowiadasz :roll: Kowalewskiemu zdażają się kiksy i tego można się obawiać.

Zaglebie Sosnowiec pisze:Moim zdaniem w bramce powinien stac Jurek Dudek i to nie 'za zaslugi"
Jurek narazie nie gra i niewiem czy dobrym posunięciem było by stawiać go na bramce, on musiałby teraz grać w bramce Liverpool'u co jest raczej niemożliwe, to było by zbyt ryzykowne...

Moim zdaniem pierwszy bramkarz na MŚ
Boruc
Na rezerwie
Kuszczak z Dudkiem

Awatar użytkownika
Brescia1911
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Brescia1911 » 19 kwie 2006, 17:02

W bramce Boruc. Gra regularnie, a limit błędów już raczej wyczerpał. Dudek grzeje ławę. Trzeba być konsekwentnym. Janas zapowiadał, że żeby grać w reprezentacji trzeba grać przede wszystkim w klubie. Oczywiście w rezerwie Fabiański. Wyjazd nawet w roli rezerwowego będzie dla Niego ogromnym doświadczeniem.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 19 kwie 2006, 18:06

Blaine pisze:[
Widziałeś kiedyś Kowalewskiego i Boruca w akcjii? Boruc potrafi grać fenomenalnie, ratować drużynę obecnie jest chyba najlepszym z Polskich bramkarzy a ty takie głupoty opowiadasz :roll: Kowalewskiemu zdażają się kiksy i tego można się obawiać.
Widziałeś oprócz występów w Legii Warszawa ( i 2 meczy w kadrze ) Wojciecha Kowalewskiego ? Nie, nie widziałeś, bo z pewnością fanatykiem ligi rosyjskiej nie jesteś . A jeżeli jesteś, powiedz gdzie mieszkasz, wybuduję Ci pomnik.

Widziałeś ostatnie mecze Boruca ? Począwszy od kuriozalnego występu z U.S.A a kończywszy na całkiem niedawnych meczach w lidze Boruc popełnia tak katastrofalne błędy, że z wrażenia można puścić coś brzydkiego .

A zatem Twoja ewangelia jest tyle warta co zurzyta prezerwatywa .

Bastian16
Skład B
Skład B

Bramkarze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 21 kwie 2006, 15:33

Wg mnie na mundial powinni jechać: Boruc, Kowalewski i Dudek. Ja bym z chęcia na bramkę postawił Koowalewskiego bo jest z nich najlepszy a co wiecej najbardziej pewny. Dudek jest zbyt przereklamowany, a Borucowi zdarzaja sie katastrofalne błędy, zreszta tak samo jak temu pierwszemu. Także nasz rodak ze Spartaka jest najlepszym typem na mundial

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2006, 15:42

Loczek pisze:z pewnością fanatykiem ligi rosyjskiej nie jesteś . A jeżeli jesteś, powiedz gdzie mieszkasz, wybuduję Ci pomnik.
czy mnie tez to dotyczy :?:
mialbym wtedy juz drugi pomnik stawiany przez forumowiczow :lol:
pierwszy mial mi wybudowac chyba fieldy :P

wracajac do tematu - chyba jednak bylbym za Kowalewskim w bramce 8)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 kwie 2006, 15:44

Wg mnie na mundial powinni jechać: Boruc, Kowalewski i Dudek. Ja bym z chęcia na bramkę postawił Koowalewskiego bo jest z nich najlepszy a co wiecej najbardziej pewny. Dudek jest zbyt przereklamowany, a Borucowi zdarzaja sie katastrofalne błędy, zreszta tak samo jak temu pierwszemu. Także nasz rodak ze Spartaka jest najlepszym typem na mundial

Widziales wbramce Dudka. Widziales Boruca. A czy widziales Kowalewskiego jak gra w Spartaku :?: Bo watpie zebys ogladal lige rosyjska...sugerujesz ze Kowalewski nie popelnia bledow :?: :lol: Numerem jeden on raczej nie bedzie ale na mundial ma duza szanse pojechac. W tej chwili najlepszy jest Boruc mimo tych bledow. Kowalewski slabo gra na przedpolu i ogolnie jego mozliwosci bramkarskie sa slabsze od Boruca i nie grajacego w klubie Dudka. Artur i Jurek beda walczyc o pozycje nr 1 w bramce

EDIT

wracajac do tematu - chyba jednak bylbym za Kowalewskim w bramce

Cloner ty slyniesz z ciekawej koncepcji dotyczacej gry w kadrze poszczegolnych zawodnikow. Zagorzale bronisz miejsca w wyjsciowym skladzie Rasiaka a teraz dolaczasz Kowalewskiego, ktory lepszy od Boruca i Dudka nie jest...

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 21 kwie 2006, 16:01

cloner pisze:
Loczek pisze:z pewnością fanatykiem ligi rosyjskiej nie jesteś . A jeżeli jesteś, powiedz gdzie mieszkasz, wybuduję Ci pomnik.
czy mnie tez to dotyczy :?:
mialbym wtedy juz drugi pomnik stawiany przez forumowiczow :lol:
pierwszy mial mi wybudowac chyba fieldy :P

wracajac do tematu - chyba jednak bylbym za Kowalewskim w bramce 8)
No jeżeli jesteś ( w co osobiście wątpię ) fanatykiem Ligi Rosyjskiej, to udowodnij to w jakiś sposób.
A jak tak bardzo chcesz, podaj adres, wyślę Ci papierowego ludzika z napisem Cloner :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:
Martinho pisze:Widziales wbramce Dudka. Widziales Boruca. A czy widziales Kowalewskiego jak gra w Spartaku Question Bo watpie zebys ogladal lige rosyjska...sugerujesz ze Kowalewski nie popelnia bledow Question Laughing Numerem jeden on raczej nie bedzie ale na mundial ma duza szanse pojechac. W tej chwili najlepszy jest Boruc mimo tych bledow. Kowalewski slabo gra na przedpolu i ogolnie jego mozliwosci bramkarskie sa slabsze od Boruca i nie grajacego w klubie Dudka. Artur i Jurek beda walczyc o pozycje nr 1 w bramce
Nie no Martinho, Twój post jest dziwnie podobny do mojego znajdującego się powyżej. Nawet te same pytania retoryczne :rotfl2: :naughty:

Bastian16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 21 kwie 2006, 16:12

Martinho pisze:

Widziales wbramce Dudka. Widziales Boruca. A czy widziales Kowalewskiego jak gra w Spartaku :?: Bo watpie zebys ogladal lige rosyjska...sugerujesz ze Kowalewski nie popelnia bledow :?: :lol: Numerem jeden on raczej nie bedzie ale na mundial ma duza szanse pojechac. W tej chwili najlepszy jest Boruc mimo tych bledow. Kowalewski slabo gra na przedpolu i ogolnie jego mozliwosci bramkarskie sa slabsze od Boruca i nie grajacego w klubie Dudka. Artur i Jurek beda walczyc o pozycje nr 1 w bramce

EDIT

wracajac do tematu - chyba jednak bylbym za Kowalewskim w bramce

Cloner ty slyniesz z ciekawej koncepcji dotyczacej gry w kadrze poszczegolnych zawodnikow. Zagorzale bronisz miejsca w wyjsciowym skladzie Rasiaka a teraz dolaczasz Kowalewskiego, ktory lepszy od Boruca i Dudka nie jest...
Ja nie mówię że Kowalewski błędów nie popełnia, ale na pewno jets bardziej pewny od Dudka. Czy jest lepszy od Boruca??Myślę, obaj są bardzo dobrymi bramkarzami, którzy byliby pewniejsci od Dudka na bramce. A z występów Wojtka i Artura w kadrze jestem bardziej zadowolony z bramkarza, grającego w Spartaku i dlatego myślę, że byłby świetnym typem na mundial. A wiadomo i tak, że bronić bedzie Dudek:(:(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”