Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 13

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 11 sty 2005, 14:19

A ja calkiem z innej strony ... Panie Wiggles napisales posta pod postem w odstepie 4 minut !! ..co to ma byc ? za takie cos normalny user dostalby ostrzezenie ...... rozumiem jeden dzien .... pare godzin...ale nie 4 minuty ...... szkoda gadac ..... Tak tylko napomknolem .. zeby mi potem zaden moderator nie napisal ze "moderatorzy nie łamia regulaminu" bo łamia...i to nagminnie... ( ale tylko pewne osoby ... ) ale wszystkiego nie chce mi sie doszukiwac i wyjawiac na swiatlo dzienne.

To by bylo na tyle.

ps. a do wigglesa nie wiem edytuj to sobie .. albo daj sobie pw ;p :lol:

pozdro (peace) 8)

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 11 sty 2005, 14:35

Sam sobie dalem zadowolony??

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 15:07

Wiggles pisze:Sam sobie dalem zadowolony??

hehehe a moze jeszcze jedna za pisanie nie na temat :P ?? 8)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 11 sty 2005, 15:08

Wiggles pisze:Sam sobie dalem zadowolony??
a czemu mam byc zadowolony ? JA mam byc zadowolony ze MODERATOR PRZESTRZEGA regulaminu ? zenujace...... :?

po prostu potraktowales siebie na rowni z userami .. to chyba nie jest zbyt wielki problem zeby go rozdrabniac i klocic sie na ten temat . Dla mnie to koniec tematu. Gadajcie dalej o Wisle bo ciekawie sie to czyta ;]

pozdro

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 11 sty 2005, 16:09

Wiggles>>> nie ma się co denerwować... ;] axel nie kibicuje nikomu to skąd może wiedziec takie rzeczy;]

Axel>>> weź chłopie idź stad bo sie gasisz tylko... nic niewiesz o klubie a sie wtrącasz..zebyś jeszcze prawde mówił...wierz sobie PN a zobaczymy jak na tym wyjdziesz....nie twierdze ze jest całe złe bo sam czasem czytam, ale kilkakrotnie pisza głupoty zeby tylko miec temat.

pewnie Basałajowi czy Cupiałowi też byc mówił ze ma Wisła 12 mln dziure i nawet jak oni by cie mowili inaczej to ty w zaparte bo głupio sie przyznac do błędu....lol jestes i tyle...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 16:21

mam teraz do wszystkich znawcow wisly pytania ?!?!?

1 czy cupial nadal jest w klubie i co sie stanie jak nie uda sie sprzedac udzialow jakiemus konkretnemu kontrahentowi ??

2 co bedzie dalej z kasperem ??

3 kto odejdzie, kto przyjdzie ??

4 ile bedzie trwala budowa nowego stadionu ??

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 sty 2005, 18:10

AD1.

Cupiał nadal jest w klubie, klub jest wciąż finansowany na tych samych warunkach co miesiąc, rok... temu.

- Naszym celem jest znalezienie wiarygodnego inwestora, który zagwarantuje Wiśle dalszy rozwój i stabilizację. Prace w tym kierunku rozpoczniemy już na początku roku. Będą to poważne rozmowy biznesowe, które wymagają zaangażowania menedżerów Tele-Foniki i czasu. Będziemy szukać propozycji, negocjować warunki - powiedział Jurczyński. - Jeśli ten plan się nie powiedzie, poważnie rozważymy możliwość przekazania udziałów w spółce stowarzyszeniu kibiców. Udzielimy wtedy pomocy w stworzeniu profesjonalnego zespołu do zarządzania klubem. Jeśli te dwa rozwiązania się nie powiodą, wtedy spółka podejmie inne działania, które będą zmierzały do wycofania naszych udziałów w Wiśle Kraków. (27. grudnia 2004)

AD4.

8. października 2004 (ale wciąż dużym stopniu aktualne)

Przetarg, który dziś został sfinalizowany dotyczy trybuny za bramką do al. 3 Maja. Pomieści ona 5690 kibiców, a do użytku zostanie oddana do końca lipca przyszłego roku. - Po tym etapie na trybunie będą mogli zasiąść kibice, natomiast do końca marca 2006 roku będziemy pracować nad zapleczem - informował dziś przedstawiciel wykonawcy Alojzy Malczak. Pod trybuną znajdzie się zaplecze sportowe, a więc szatnie, pomieszczenia dla trenerów i sędziów, siłownia, sauna, gabinet lekarski oraz dwa baseny. Pełny koszt operacji wyceniono na blisko 35 mln złotych brutto. - Na tą trybunę miasto daje 21 mln złotych - poinformował Majchrowski. - Reszta pochodzi z kontraktu wojewódzkiego, środków konfederacji sportu... To szerszy montaż finansowy. Gdy go sfinalizujemy, środki z niego zostaną przeznaczone także na kolejne trybuny.

Prezydent zapowiedział, że przetargi na budowę kolejnych trybun zostaną rozpisane być może już na początku następnego roku. - Aby został rozpisany przetarg musimy zapewnić konieczne środki finansowe - poinformował Majchrowski. - Jeśli w miarę szybko uda się uzyskać zapewnienie, że otrzymamy pieniądze z Unii Europejskiej, kolejny przetarg będzie dotyczył wszystkich pozostałych trybun. Prezydent dodał, że z jego informacji wynika, że sprawa środków z UE jest na najlepszej drodze. - Jeśli miasto znajdzie pieniądze, z pewnością przystąpimy do kolejnych przetargów - zapewnił przedstawiciel Budimeksu.

AD. 2 i AD. 3 - tego nie potrafię Ci powiedzieć...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 18:16

co do Ad 1 nie wiem czy to calkowicie rozwiazuje sprawe :P wedlug mnie nie do konca :(

ale ogolnie dzieki za odp :P

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 11 sty 2005, 18:46

ad. 2 Kasper ma propozycje poprowadzenia Egiptu i byc moze za porozumieniem stron rozwiaze kontrakt z WIsłą

ad.3 każdy moze odejśc i wielu moze przyjsc...

ad. 1 i ad. 4 dal kostek;]

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 18:56

Mazi pisze:ad. 2 Kasper ma propozycje poprowadzenia Egiptu i byc moze za porozumieniem stron rozwiaze kontrakt z WIsłą

jezeli chodzi o porozumienie na lini cupial - kasper to juz chyba nie ma szans :( bo kasper wyslal list z zazalezeniem do pzpn

kazdy odejsc kazdy przyjsc chyba niezbyt ??

wiem ze przyszedl sobolewski, ma przyjsc jaksi pitbull albo jakis maciel, odszedl gora, moze odejdzie stolarczyk, ktos ma moze jeszcze jakies info ??

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 11 sty 2005, 20:05

:/ pokaż mi miejsce w ktorym napisalem ze KAŻDY moze przyjsc..

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 11 sty 2005, 20:23

smitu pisze:
Mazi pisze:ad. 2 Kasper ma propozycje poprowadzenia Egiptu i byc moze za porozumieniem stron rozwiaze kontrakt z WIsłą

jezeli chodzi o porozumienie na lini cupial - kasper to juz chyba nie ma szans :( bo kasper wyslal list z zazalezeniem do pzpn

kazdy odejsc kazdy przyjsc chyba niezbyt ??

wiem ze przyszedl sobolewski, ma przyjsc jaksi pitbull albo jakis maciel, odszedl gora, moze odejdzie stolarczyk, ktos ma moze jeszcze jakies info ??
a PZPN juz odpowiedzial z enie ma dla nich sprawy skoro Wisla wywiazuje sie w calosci finansowo wobec szkoleniowca :)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 20:25

Mazi pisze::/ pokaż mi miejsce w ktorym napisalem ze KAŻDY moze przyjsc..

ups sorry moje przeoczenie, wybacz :P 8)
Wiggles pisze: a PZPN juz odpowiedzial z enie ma dla nich sprawy skoro Wisla wywiazuje sie w calosci finansowo wobec szkoleniowca :)

no od ciebie to sie przynajmniej mozna duzo dowiedziec :P a nie :D a wierz moze czy wisla planuje kupic kogos oprocz tych co wymienilem, wiem jeszcze o jakims pilkarzu z gks ale to tyle, jest ktos jeszcze na celowniku ??

Narazie upomnienie za pisanie posta pod postem. Złączyłem je//Tomusmc

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 12 sty 2005, 16:08

z GKSto przyszedł Brożek;]

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 14:45

no to ladnie wlasnie w necie pojawila sie wiadomosc ze Szymek i Zuraw wyjada do Turcji :( i nawet Bednarz sie oburzyl tym ze taka informacja wyplynela, wiec bardzo mozliwe ze juz niedlugo Wisla sprzeda dwoch pilkarzy ???

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”