Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 22 lut 2008, 16:28
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 22 lut 2008, 18:05
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 lut 2008, 18:50
PowaznieKubańczyk pisze:widzę że tu wszyscy spisują Koronę na straty.........
guru pisze:Jutro Korona urwie punkty "Wisełce"
franz pisze:- Korona Kielce : Wisła Kraków. Wiadomo mecz pomiędzy "rywalem" (bo ta rywalizacja jest już raczej przegrana) do zdobycia MP i drużyną która może nam zagrozić w zdobyciu vice MP. Popieram zdanie Seby w tek kwestii.
Wilmore pisze:Według mnie w Kielcach padnie remis
Zico_FCI pisze:Ja przewiduje remisy w Kielcach,
czeher pisze:Wisla straci pkt bo w Kilecach zawsze ciezko jej sie gra
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 22 lut 2008, 19:01
Za to Wisła jedzie do Kielc zupełnie rozluźniona i pewna przegranej. Wiślacy na każdy mecz sie mobilizują, grają, walczą o mistrzostwo.Kubańczyk pisze:widzę że tu wszyscy spisują Koronę na straty..........a ja właśnie myslę (i mam taka nadzieję)że ta Wisła przegra dzisiaj ten mecz.W kKielcach jest wielka mobilizacja żeby ten mecz wygrać
Za to zagra Łobodziński, Matusiak, Paulista. Nie wiem czy to taka strata dla wasKubańczyk pisze: .U nas nie zagrają:
-Sasin
-Zganiacz(chyba)
-Drzymont
A w Wiśle:
-Pawełek
-Brożek(ten lepszy)
-i z tego co słyszałem to baszczyński.
A skąd masz taką pewność że Kowalewski jest w formie ? Podobnie jak Matusiak nie grali przez dłuższy czas i ich forma jest zagadką. Jednak forma bramkarza jest ważniejsza od napastnika, bo w wyjsciowej 11 jest dwóch, trzech napastników, a bramkarz tylko jedenKubańczyk pisze:Mamy szansę wygrać,gramy przed własna publicznością i możemy to wykorzystać.Teraz mamy przynajmniej pewnogo bramkarza,obawiam się tylko o grę Hernaniego,który obniżył loty od statniego roku.W ataku wystąpnia Edi i Robaczek,skrzydła to Bonin i Kaczmarek,niewiadomo jak z kolei śrdoek pomocy,Hermes z Wilkiem czy Zganiaczem.
Szanse Korony upatruję w niezgraniu zespołu Wisły,chciaż wiem z kolei że tacy zawodnicy jak Łobodziński czy Matusiak robią swoje.Będzie ciężko ale mecz jest do wygrania.
Chore wymysły waszych działaczy do których przychylił się jeszcze bardziej chory PZPNKubańczyk pisze:Całe Kielce elektryzują się tym meczem,szkoda że nie będzie przyjezdnych
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 22 lut 2008, 23:10
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lut 2008, 23:24
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lut 2008, 23:26
Tak to jest, jak chcą zmylić rywala - Łobodziński dziś średnio na jeża, Matusiak koszmarnie zagrał - ale oczywiście informacje z obozu Wisły były jednoznaczne, "to największe wzmocnienia Białej Gwiazdy od ściągnięcia Żurawskiego"Wilmore pisze:Matusiak mogą ciężko "wchodzić" w zespół (podobno Radek ładnie się zgrał z zespołem, ale Gibon od razu czarować nie będzie - i raczej nie czaruje, z tego, co się dowiedziałem, to jeszcze nie osiągnął pełni formy.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 22 lut 2008, 23:31
Nie było spalonego przy bramce dla Korony. Zawalił najpierw Kokoszka, a później Juszczyk który powinien dużo lepiej zareagować.Wilmore pisze: Zaskoczył mnie Kokoszka - najpierw koszmarnie zawalając bramkę (spalony! SPALONY), a później strzelając ślicznego gola.
Może mieć z niego Wisła wielką pociechę.
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lut 2008, 0:00
Wilmore pisze:Matusiak koszmarnie zagrał
Nie tylko Wisła- także reprezentacja Polski.Wilmore pisze:Może mieć z niego Wisła wielką pociechę.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lut 2008, 0:09
Swoje potrafi, jak się rozegra, to będzie dużym wzmocnieniem. O ile się rozegraguru pisze: Standard. Ja na tym kolesiu postawiłem krzyżyk i nie za bardzo mnie interesuje jego dalsza kariera.
Obaj zawalili, owszem.paku pisze: Nie było spalonego przy bramce dla Korony.
Pierwsza połowa dobra, ale druga...guru pisze: Łobodziński zagrał nieźle. Nawet bym powiedział, że się wyróżniał na tle innych zawodników.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 23 lut 2008, 0:14
Chyba kpisz. W perspektywy boiska wogóle nikt nawet nie pomyślał, że mógl być spalony (a sam w drugiej połowie siedziałem niemal naprzeciwko całej tej sytuacji), więc zdziwiły mnie te wypowiedzi tutaj, to też ściągnąłem bramkę i co? Sobolek jak nic w linii z Kokoszką, który ewidentnie zaspał.. Mecz niezły, ale w Kielcach było już dużo lepszych spotkań, trochę byłem zawiedziony nasą postawą, w moim odczuciu wogóle nie wypalił pomysł z Wilkiem w środku pola, Edi dużo słabiej niż zwykle. Podobała mi się gra Robaka, szkoda że nic mu nie wpadło.Wilmore pisze:Ale co do spalonego nie ma miejsca na dyskusję - był po prostu.
PiotRoo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 23 lut 2008, 0:15
Ty w ogóle masz pojęcie o co chodzi ? Czy tylko robisz z siebie pajaca. Pytam serio, bo widzę że próbujesz być na siłe zabawny.paku pisze:Boicie się nas i tyle w tym temacie
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 23 lut 2008, 0:26
fieldy pisze: Mecz całkiem niezły, sedzia nie podyktował kilku wolnych, a mógł. Mnie osobiście jednak podobało się, ze pozwalał grać [to chyba takie zboczenie od ligi angielskiej].
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lut 2008, 0:31
Faulu na Matusiaku w ostatnich 20 minutach nie odgwizdał.Kubańczyk pisze:nie no jak wiślacy się przewracali to sędzia odrazu dyktował wolne,ale jak wiślak faulował,to puszczał dalej grę,doprowadzał do szału.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 lut 2008, 0:31
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio