Skąd. Przyjrzyj się dobrze.Zico_FCI pisze:Z tym spalono mym to chyba żarcik ze strony kolegi Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lut 2008, 0:34
Skąd. Przyjrzyj się dobrze.Zico_FCI pisze:Z tym spalono mym to chyba żarcik ze strony kolegi Wilmore
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 lut 2008, 1:01
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 23 lut 2008, 1:36
Próbuje być na siłe zabawnyMarco_Van_Basten pisze:Ty w ogóle masz pojęcie o co chodzi ? Czy tylko robisz z siebie pajaca. Pytam serio, bo widzę że próbujesz być na siłe zabawny.paku pisze:Boicie się nas i tyle w tym temacie
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 23 lut 2008, 2:05
No tak. Zapomniałem, że to My jesteśmy ci źli, a wy jesteście przykładem dla innych kibiców. Parę miesięcy temu przekonaliśmy się o klasie waszych sympatyków. Pozdrawiam serdecznie.paku pisze:Co 10 minut "Wisła to stara k..."
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 23 lut 2008, 2:57
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lut 2008, 2:59
Swoją drogą ładny anty doping prowadziliście Wink Co 10 minut "Wisła to stara k..."
Wilmore pisze:Skąd. Przyjrzyj się dobrze.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lut 2008, 11:26
Ok.guru pisze: Na 100% nie było spalonego. Widziałem powtórki.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 23 lut 2008, 12:44
Kubańczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czesta » 23 lut 2008, 14:14
Kubańczyk pisze: .nie no jak wiślacy się przewracali to sędzia odrazu dyktował wolne,ale jak wiślak faulował,to puszczał dalej grę,doprowadzał do szału.
Czesta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lut 2008, 14:15
Nie do końca tak było. Z tego co pamiętam, to Fulham zaproponowało Matusiakowi testy. I wówczas powiedział, że na testy jeździł nie będzie, bo zna swoją wartość. Teraz Fulham na pewno nie powinno żałowaćguru pisze:Wilmore pisze:Matusiak koszmarnie zagrał
Standard. Ja na tym kolesiu postawiłem krzyżyk i nie za bardzo mnie interesuje jego dalsza kariera.Do Fulham nie przeszedł, bo jak sam powiedział "zna swoją wartość".
![]()
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 23 lut 2008, 14:39
Spalony to Ty zaraz możesz być w oczach użytkowników tego forum pisząc takie głupotyWilmore pisze:Nawet na powtórce C+ widać, że spalony był. Minimalny, ale był.
Dziękiguru pisze: Bardzo mi się to podobało. Sam przed telewizorem śpiewałem razem z kibicami Korony.
PiotRoo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 lut 2008, 18:25
Wiecie chłopacy... to trochę żałosnePiotRoo pisze:Dziękiguru pisze:Bardzo mi się to podobało. Sam przed telewizorem śpiewałem razem z kibicami Korony.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lut 2008, 19:03
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lut 2008, 19:05
Wilmore pisze:czy do zmiany jest trener czy zawodnicy? Bo coś szwankuje, i to poważnie.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 lut 2008, 19:42
Lisek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio