Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 10 cze 2025, 23:44
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 10 cze 2025, 23:45
dias
Bassu
Sh00t

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 cze 2025, 23:47
jeśli ma instynkt samozachowawczy - to tak. Nie ma nikogo, absolutnie nikogo, kto by dziś bronił Probierza. Nie spotkałem się do tej pory, żeby dziennikarze w studiu tak otwarcie domagali się zwolnienia, nawet Szpakowski mówi o zwolnieniu, kibice skandują "Probierz wy*********!". Takiej atmosfery przeciwko tej drużynie i przede wszystkim trenerowi to ja jeszcze nie widziałem. Ale nie zdziwię się, jak Kulesza będzie chciał na przekór zrobić i Probierza zostawi, ale tak czy siak to długo nie uciągnie - tam nie ma żadnej atmosfery, a kibice są przeciwko tej kadrze. I to "zasługa" Probierza i Kuleszy. Piłkarzy również, ale władze dolały oliwy do ognia.
piotrcies
Sh00t
dias
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 10 cze 2025, 23:57
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 11 cze 2025, 0:01
Nie wiem jak wy, ale ja nigdy nie miałem tak wyjebane w wyniki kadry jak ostatnimi czasy. Spływa po mnie wynik i to czy awansujemy na MŚ. Blisko tego uczucia była kadra Michniewicza, bo tego typa nie dało się strawić, ale kadra Probierz to level wyżej. Piłkarzyki też mogą wypierdalać, połowa z nich się nadaje do tarcia chrzanu na fabryce w UK (patrz Puchacz).piotrcies pisze: ↑10 cze 2025, 23:47jeśli ma instynkt samozachowawczy - to tak. Nie ma nikogo, absolutnie nikogo, kto by dziś bronił Probierza. Nie spotkałem się do tej pory, żeby dziennikarze w studiu tak otwarcie domagali się zwolnienia, nawet Szpakowski mówi o zwolnieniu, kibice skandują "Probierz wy*********!". Takiej atmosfery przeciwko tej drużynie i przede wszystkim trenerowi to ja jeszcze nie widziałem. Ale nie zdziwię się, jak Kulesza będzie chciał na przekór zrobić i Probierza zostawi, ale tak czy siak to długo nie uciągnie - tam nie ma żadnej atmosfery, a kibice są przeciwko tej kadrze. I to "zasługa" Probierza i Kuleszy. Piłkarzy również, ale władze dolały oliwy do ognia.
Sh00t

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 11 cze 2025, 0:01
No i jednego na trybunach prawie wykończył.
Że niby Sebalduś?
Bo nie jest.

yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 11 cze 2025, 0:03
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 11 cze 2025, 0:06
Zgłaszam o rasizm, proszę zbanować tę panią xD (żartuję, choć tacy trzaskowscy pewnie już by się napalili na cenzurę i bili brawo)
Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 11 cze 2025, 0:09
Jesteśmy zgubieni.Jestem profesjonalnym trenerem, robię swoją robotę najlepiej jak potrafię.
dias
dias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio