Kto do spadku??? - Strona 3

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 23 kwie 2005, 21:05

futbolowa pisze:GKS to taka bezpłciowa drużyna. Zero jakiegoś ogrania. Ja rozumiem, że dużo młodych zawodników tam gra itd., ale mimo iż jest to drużyna z niedaleka [że tak powiem ;)] nie będę żałować, że spadną...
Najbardziej brakowałoby mi Lecha Poznań, bo pomimo lekkiego kryzysu [który mam nadzieję minął] jest to bardzo dobra drużyna z fantastyczną publicznością ;)
moze gks gra slabo ale mi szkoda troche tez tych mlodych chlopakow walcza staraja sie robia co moga zostawiaja duzo zdrowia na boisku ale na idea ekstraklase to niewystarcza szkoda mi ich :cry:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2005, 21:15

Wiem, że szkoda, ale właśnie tym młodym przyda się zimny prysznic na 'dzień dobry' - niech wiedzą, że futbol to ciężki kawałek chleba i trzeba się wysilić i starać żeby być najlepszym ;)
Nie wiem czy jest to mądre z psychologicznego punktu widzenia, ale jak dla mnie tak.
Jak ktoś prezentuje się dobrze to nawet z takiego GKSu wyciągną go włodarze najlepszych klubów [i tu mam bliski mi przykład - przejście Kuby Błaszczykowskiego z IV-ligowego Włodaru Częstochowa do Wisły Kraków ;)].

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 27 kwie 2005, 20:44

W dzisiejszym meczu Lech Poznań zremisował z Pogonią Szczecin, i raczej nie oddalił się od widma baraży.Był to trochę mecz właśnie pomiędzy drużynami walczącymi o uratowanie się z baraży, i podział punktów w Poznaniu nikogo nie zadowala.

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 05 maja 2005, 6:07

coraz blizej 2 ligi Katowicki Gks i nizej w tabeli z meczu na mecz Odra

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 05 maja 2005, 8:31

całe szczęście Ze Lech Poznań oddala się od strefy spadku,według mnie do 2 ligi spadnie GKS oraz Odra Wodzisław chociaż wiem że Franek Smuda coś wymyśli żeby się utrzymać.Będzie jeszcze ciekawie

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 10:21

maciejdas26 pisze:całe szczęście Ze Lech Poznań oddala się od strefy spadku,według mnie do 2 ligi spadnie GKS oraz Odra Wodzisław chociaż wiem że Franek Smuda coś wymyśli żeby się utrzymać.Będzie jeszcze ciekawie
Gieksa to spadnie prawie na 100 ale Odra bedzie walczyc w barazach ... Cale szczescie ze nie Lech :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 maja 2005, 10:32

GKSie juz nic nie pomoze wiec ostatnie miejsce przypadnie im. Nie bede plakal za Odra Wodzislaw bo jesli ktos z druzyn : Odra , Lech , Pogon , Zaglebie ma zagrac w barazach to stawiam na Wodzislawian.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”