raczej nie zostanie trenerem Lecznej gdyz prawdopodobnie bedzie prowadzil kadre Olimpijskacloner pisze:ja proponuje ... Janusza Wojcika
Stawiam na Kurasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 paź 2005, 16:35
raczej nie zostanie trenerem Lecznej gdyz prawdopodobnie bedzie prowadzil kadre Olimpijskacloner pisze:ja proponuje ... Janusza Wojcika
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 paź 2005, 16:37
oooo, to nie wiedzialemczeher pisze:raczej nie zostanie trenerem Lecznej gdyz prawdopodobnie bedzie prowadzil kadre Olimpijskacloner pisze:ja proponuje ... Janusza Wojcika
Stawiam na Kurasa
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 26 paź 2005, 16:53
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 26 paź 2005, 18:50
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 paź 2005, 20:26
Mylisz sie i to bardzo!!! bylo wrecz odwrotnieCorinthians pisze:W tamtym sezonie Łęczna miała dobrą jesień, słabą wiosnę. Oby w tym sezonie było na odwrót.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 28 paź 2005, 17:05
cloner pisze:no, Pietrzak tez nie bedzie zly
tam maja w Lecznej sporo kasy, moze ... Radolsky
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2005, 20:39
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 lis 2005, 20:45
Zgadzam się na całej linii. Ta liga to kpina. Okazuje się, że zwolnienia służą tylko wzrostowi motywacji u piłkarzy na parę meczy, bo wiemy, że za nowego trenera pojawia się obawa o pierwszy skład... Kto trenuje chyba nie ma znaczenia.cloner pisze:no i jaja jak berety Lol
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2005, 20:53
tutaj musialby zajrzec czeher i fieldy, ktorzy uwazaja, ze mam poglady calkowicie inne od reszty uzytkownikowpiwus pisze:Zgadzam się na całej linii.cloner pisze:no i jaja jak berety Lol
i tak, i niepiwus pisze:Ta liga to kpina. Okazuje się, że zwolnienia służą tylko wzrostowi motywacji u piłkarzy na parę meczy, bo wiemy, że za nowego trenera pojawia się obawa o pierwszy skład... Kto trenuje chyba nie ma znaczenia.
no, a tu to sie smialem przez dobra minutepiwus pisze:Z kolei w Górniku rozważa się zwolnienie Wleciałowskiego. Ciekawe kogo by chcieli sprowadzić? Engel przecież na Cyprze
![]()
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 lis 2005, 20:59
No co TY wydaj Ci siępiwus pisze:Ta liga to kpina.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lis 2005, 21:03
cloner pisze:tutaj musialby zajrzec czeher i fieldy, ktorzy uwazaja, ze mam poglady calkowicie inne od reszty uzytkownikow Lol
nawet mu się odwdzięczyłeś - jakie słodkiecloner pisze:bardzo trafne stwierdzenie Piwus Smile
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 lis 2005, 21:03
cloner pisze:Z kolei w Górniku rozważa się zwolnienie Wleciałowskiego. Ciekawe kogo by chcieli sprowadzić ? Engel przecież na Cyprze
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2005, 21:37
a Ty po co napisales te 3pytaniafieldy pisze:chciałes coś tym wnieść do tematu ? po co prowokujesz? po co to napisałeś ?
raczej smieszyfieldy pisze:boli cię to, że ktoś ma o tobie nienajlepsze zdanie ?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 lis 2005, 21:56
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 lis 2005, 13:43
Dokladnie. Jablonski wolny, a oprocz Drazena jest jescze Kuras i niedlugo... Ferguson*_For_zaza_Milan_* pisze:Jabłoński wylot jest jeszcze wolny pan "Przyjeżdzata, grata, kopiata, kiwata, sztrelata i wygrywata" czyli Drażen Beżek Wiecej takich bo liga traci jak ich nie ma
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio