Puchar Polski (zbiorczy) - Strona 3

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
andrzej2
Junior
Junior
Reputacja: 0
Kontakt:

Też tak sądze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: andrzej2 » 01 cze 2004, 14:52

myślę że Lech przegra na Łazienkowskiej ale wygra Puchar wejdz na mój pierwszy post w katalogu hiszpania najnowszy

kostek
szara strefa pilka.pl

Re: Też tak sądze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 01 cze 2004, 14:55

andrzej2 pisze:myślę że Lech przegra na Łazienkowskiej ale wygra Puchar wejdz na mój pierwszy post w katalogu hiszpania najnowszy
juz go skasowałem .. o transferach Realu pisz w "Real- kto będzie kolejnym galaktikos?" :twisted:

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 01 cze 2004, 22:00

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Legia 1 : 0 Lech

W dwu meczu 1:2 dla Kolejorza :(

Tragiczny mecz sędziego :!: Boże powini go zawiesić :!: :evil: Tragedia sędzia, liniowy też :x :evil: Wkurw*c się idzie :!: :evil:

ŚWIERCZEWSKI DO 3 LIGI :!: PRZECZ CHAMSTWEM I BURACTWEM Z POLSKICH BOISK :!: ŚWIERCZEWSKI DRZWI SĄ TAM :!:
Ostatnio zmieniony 01 cze 2004, 22:04 przez Moff, łącznie zmieniany 3 razy.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 01 cze 2004, 22:02

no i Lech z pucharem...tak jak mówiłem

brawo LECH

co za idioci ... mać masz kibiców Legii to jest właśnie LEGIA BUUU ... im w ...
:? :? :? :? :? :? :? :?

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 01 cze 2004, 22:23

kostek pisze:co za idioci ... mać masz kibiców Legii to jest właśnie LEGIA BUUU ... im w ...
:? :? :? :? :? :? :? :?

To nie są kibice i C**j prędzej ci w d**e niz kibicą (L) :!: Chcesz tym zwierzętą przypisywać plakietke "kibic Legii" Pomyśl :!: Oni nie są w stanie zniszczyć dobrego imienia Legii, kibice którzy zawsze fantastycznie dopingują, robią niesamowite oprawy :!: Tworzą atmosfere której może się równać tylko ta z Poznania :!:

Ty chcesz mi mówić że, to cali kibice Legii... Odezwał się kibic TS :lol: Nożowcy, tylko wyzywają, zadymy w KrK robią po za stadionem, atakują Cracovię nożami, pamiętasz mecz Wisła - Parma i nóż lecący z trybun ??!!?? :evil: No więc o czym ty mówisz :!: Zastanów się :!:

PRECZ Z HOOLSAMI ZE STADIONÓW :!: PRECZ Z IDIOTAMI Z STADIONÓW :!: PRZECZ Z WAWY PRZECZ Z KrK PRZEZ Z CAŁEJ POLSKI :!:

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 01 cze 2004, 22:24

wielcY kibole Legii.............niech mi już nikt ich do kibiców Wisły nie porównuje!! bożeee.....strach pomyśleć co by było jak by lech zagrał ak jak w Poznaniu :roll:

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 01 cze 2004, 22:26

Jip pisze:wielcY kibole Legii.............niech mi już nikt ich do kibiców Wisły nie porównuje!! bożeee.....strach pomyśleć co by było jak by lech zagrał ak jak w Poznaniu :roll:

Kolejny cwaniak :!: Ja się z tobą policze JiP :evil: Bo mi już działasz na nerwy :roll: ZAZDROŚCICIE ULTRAS LEGII :!: BO NIE MACIE ICH W KrK , a co do Hools to są wszędzie, ale wy po jednym wybryku robicie afere na cały świat :!:

LEGIA WARSZAWA DUMA I SŁAWA

[ Kto edytuje moje posty ?!? :evil: / Moff Bardzo zły Moff ]
Ostatnio zmieniony 01 cze 2004, 22:37 przez Moff, łącznie zmieniany 1 raz.

Jip
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 01 cze 2004, 22:31

no ja mówie o Wislackich kibicach nie o Cracovi:> nie zazdroszcze niczego....Wisła ma lepszY team i murawke ma wspaniałą, pewne finanse i to co najwarzniejsze zawodnicy którzy chcą grać w piłke :!: :!:

a Legia to Legia....z Jagielonią też pokazali co potrafią ci najwierniejsci co na ich mecze na wyjazdech jeżdża :!: BraVo Legia :!: :!: :roll:

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 01 cze 2004, 22:34

JiP znowu zaczynasz :roll: Weż człowieku z Kostkiem przeżyj na oczy :!: Wisła ma gorszych Hools :!: Nie zrozumeisz tego pewnie :!: Oczywiście wiesz że, nie masz szans w kutni o kibicach to zjeżdżasz na temat zawodników i finansów :!: Uciekasz od tematów kibiców :!: Bo się boisz tego tematu :!: BO WISŁA NIE MA ULTRAS PORZĄDNYCH :!: POZNAŃ MA LEGIA MA :!: KRAKÓW NIE MA :!:

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 02 cze 2004, 0:06

No teraz przesadziliście ..... siedze troche w hools napewno oni z POLSKI NIE MAJĄ ZNKNĄĆ bo się stanie tak jak na stadionach Angielskich gdzie nawed teraz rac nie umieja odpalać !! Jak zabraknie Hools nie bedzie oprawy meczu nie bedzie takiego dopingu nie bedzie rywalizacji wśrud kibiców . Może zostana małe grupki ultras ale co one zrobia i dla kogo zrobia ?? Jak mało kto bedzie jeżdził na wyjazdy??

A co do tego kogo kibice są najlepsi !! Kiedys była prowadzona Liga Hooligans na dawnej sronie już chyba nieistniejącej www.chuligani.prv.pl. Był on prowadzony na podstawie wyjadów ,ustawek, Skrojenia Flag ,Zadym na meczach , Oprawy meczów itp. I zawsze na pierwszym miejscu był Lech Poznań potem była cracovia ,Legia co do wisły to niechce nic mówić ale jako hooligans to niezabardzo im idzie coś koło 8 miejsca stali !! Z tego wynika że Cracovia żadzi w Krakowie.

Jak wiecie kibicuje Sandecji i pomimo zgody z cracovia nie dla tego ustawiłem ją na 3 miejscu lecz Pisałem to z pamięci Ranking taki był umieszczany co kolejke, było to jakiś rok temu. Wiadomo ze przez rok dużo sie mogło zmienić ale moim zdaniem jest to dobry ranking hools !!

Wiec tym tematem moze zakonczymy różne posty typu Kibice legi są lepsi od Wisły i kibice Wisły sa lepsi od Cracovi ?? Albo tego typu jak Moff napisał że w Krakowie nie ma kibiców ty wogule słyszałeś o świetej Wojnie o JudeGang o AntyWiśle , Łowcach psów ??

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 02 cze 2004, 8:55

Chiken dobry post oczywiscie Krakow to specyficzne miasto :)) Moim zdaniem raz my lejemy craxe raz oni nas. Jedankw ostatnim czasie to my wiecej dzialamy: dym w katowicach, skrojenie akademickiej koroniarzy. dym w bialym ale nie mozna powiedziec ze to MY albo Cracovia rzadzi, . Jeśli chodzi o ULTRAS Moff nie badz smieszny ze Wisla ich nie ma!! opatrz na obecne preznetacje Widzewa[ale oczywiscie zaraz przywolasz ze druzyna gra kiiepsko to nie maja zapału-bezsnes], popatrz na liczby wyjazdowe lechitow wym sezonie. Nikt nie kwestionuje numeru 1 Legii pod wzgledem Ultars i wyjazdow ale to ze Widzew czy Lech jest obecnie wyzej od nas to wsadz miedzy bajki.

Chiken jeszze mala uwaga na koniec. W polsce jakos dziwnie przyjelo sie ze ULTRAS to wlasnie ten od rac, kartoniad i balonikow zapomniano o podstawowej zasadzie ULTRAS-to kibic ktory jexdzi na wyjazdy, dopinguje swoa druzyne musi dojechac na kazdy mecz bezwzgledu na przeszkody oraz wrazie jak trzeba potrafi "podymic". Gdzies w POlsce o tym zapomniano i robi sie jakies durnowate rankingi na podstawie samych opraw.

Wracajac do PP :)) LEch zdobył go zasłuzenie a skandal na krytej bez komentarza. Wielki minus dla Legii ktorzy w podzięce za Poznań nawet oddaj czesc swoich biletow by fani kolejorza wszyscy mogli przyjechac a po przegranej obruzcaja ich jakimis przedmiotami.

PS: a poza tym to jest temat o PP a nie o chuliganach wiec jak bedzie trzeba to go zamkne!!

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 cze 2004, 9:25

od począdku byłem za lachitami . :P :P :P

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 02 cze 2004, 13:55

Marco masz racje co do tego bo wiadomo są osiedla Wisły i cracovi. I wychodza rózne awantury niemapowiedziane dokładnie kto jest lepszy kto gorszy. Ja opierałem się tym rankingiem.
A co do ultras moim zdaniem są to grupy które nie wywołuja dymu ale w nim uczestniczą tylko jak zachodzi taka potrzeba. Skupiają się bardziej na oprawie a jak jest potrzeba to walczą.

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 02 cze 2004, 15:25

Lech zasluzenie wygral a w pierwszej ploowie Legia tylko na nogi polowala. Mialem wrazenie ze oni chca Lechitow pozabijac.....zenada...... :twisted: :evil:

Awatar użytkownika
chicken_ns
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chicken_ns » 02 cze 2004, 15:38

Ja miałem takie same wrazenie sędzia żle sędziował !! Moim zdaniem sedziował na strone Legii.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”