Motor Lublin - Strona 3

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 29 kwie 2007, 12:28

a Motorek wygrał wczoraj z Sanokiem aż 4:1 niesamowity doping było słychać prawie w całym Lublinie naprawde bylo to cos niesamowitego ! kibice my Lubelscy kibice znani przeważnie bujek potrafilśmy świetnie dopingować naszą druzyne gralismy niesamowity mecz i to kolejny krok do wymarzonego awansu do 2 ligi piękna 3 bramka ze skraju pola karnego, wolej w okienko
Przed nami cięzki mecz ze Stalą Rzeszów i nie moze mnie tam zabraknac :wink:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 29 kwie 2007, 18:03

kon2r pisze:Przed nami cięzki mecz ze Stalą Rzeszów i nie moze mnie tam zabraknac
W sensie ze do Rzeszowa na wyjazd przyjedziesz? O mamo. Nie wychodze z domu w srode...
Co do Motoru to moze wreszcie Ryskowi Kuzmie sie uda awansowac do drugiej ligi. Ze Stala probowal kilka lat i nie dalo rady, to moze w Lublinie da ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 kwie 2007, 23:00

Krzysztof Jarzyna pisze:W sensie ze do Rzeszowa na wyjazd przyjedziesz? O mamo. Nie wychodze z domu w srode...
Ale jak ja przyjadę to wyjdziesz? :lol:

Nie no nie będę straszył :wink: Stosunek do Motoru mam bardzo obojętny. Z jednej strony życzę klubowi awansu a z drugiej nóż mi się w kieszeni otwiera kiedy pomyślę, że od następnego sezonu 3/4 ludzi w Lublinie będzie kibicować Motorowi ['] Wystarczy, że spora część obecnych kibiców pracuje na złą markę dając regularnie przykłady idiotyzmu, prymitywizmu i generalnych braków cywilizacyjnych. Czasem aż mi szkoda klubu, że ma takich kibiców :roll:

Nie mniej jednak życzę awansu i wszystko wskazuje na to, że awans będzie :] Wreszcie :]

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 30 kwie 2007, 9:22

Krzysztof Jarzyna pisze:O mamo. Nie wychodze z domu w srode...
spoko Krzysziu dla Ciebie zrobie wyjatek ! :P
Mentor pisze:Wystarczy, że spora część obecnych kibiców pracuje na złą markę dając regularnie przykłady idiotyzmu, prymitywizmu i generalnych braków cywilizacyjnych.
to prawda to co dzialo sie jakies pol roku temu to lekka przesada ze strony naszych kibicow ale ten element od pewnego czasu sie poprawia

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 kwie 2007, 11:46

Mi tam akurat nie chodzi o konkretne wydarzenia nawet, ale o całokształt postawy kibiców i to postawy nie tyle na meczach co ogólnie. Oczywiście trochę tutaj generalizuję, ale Motorowców, którzy swoim zachowaniem nie pokazują więcej niż typowy, stereotypowy dres jest od groma. Po awansie będzie ich jeszcze więcej.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 kwie 2007, 14:25

Avia Świdnik - Orlęta Radzyń Podlaski 2 maja, 17:00
Motor Lublin - Avia Świdnik 19 maja, 11:00
Motor Lublin - Orlęta Radzyń Podlaski 10 czerwca, 17:00

Będzie się działo na lubelszczyźnie :P Szczególnie 10 czerwca. Ciekaw jestem ilu Radzyniaków pojedzie do Lublina. Mnie na pewno nie będzie :lol: Chyba, że to będzie mecz o awans :twisted:
Świdnik jak to Świdnik - dupy da, ale może dymu narobić :P
Mecz Motoru z Avią o 11 - to chyba nie pomyłka :D

Aaaaa, zapomniałem. Przecież Swidnik nie wpuści zorganizowanych grup kibicowskich :evil: Dymu nie będzie.

rado_kibol_10
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rado_kibol_10 » 08 cze 2007, 12:06

No i Motor po kilku sezonach walki ma w końcu II lige!!! Myśle ze się to im należało bo od kilku sezonów zawsze byli w czołówce i zawsze niewiele brakowało. Szczere gratulacje z Podkarpacia :D

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 14 cze 2007, 9:17

Nowe twarze Motoru

Beniaminek II ligi, Motor Lublin szuka wzmocnień przed nowym sezonem. W tym tygodniu decyzję ma podjąć bramkarz Jakub Wierzchowski.

Wychowanek Lublinianki odszedł zimą z Zagłębia Sosnowiec i wiosną nigdzie nie grał. Z Motorem trenował przez kilka dni, ale jeszcze nie podjął decyzji odnośnie swojej przyszłości.

Trener Ryszard Kuźma widziałby w swoim zespole obrońcę świdnickiej Avii Łukasza Misztala. Do rozmów jednak jeszcze nie doszło. Przypomnijmy, że Motor chciał pozyskać Misztala już pół roku temu, ale wówczas miał on ważny kontrakt z Avią.

Motor interesuje się również napastnikiem Stali Rzeszów Łukaszem Szczoczarzem. Sęk w tym, że wychowanek Stali jest do Rzeszowa jedynie wypożyczony z pierwszoligowej Cracovii. Po sezonie ma pojechać do Krakowa, gdzie ostateczną decyzję o jego przynależności podejmie Stefan Majewski, trener Cracovii.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 lip 2007, 14:26

http://www.sport.pl/pilka/1,65063,4288663.html

najlepiej grać u przyjaciół :P to byłoby chyba precedensowe wydarzenie. Jeszcze chyba czegoś takiego nie było. Grać mecze 'u siebie' 500 km od domu :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lip 2007, 14:47

W końcu wyjdzie na to, że albo będą spędzać pół dnia w podróży albo nie będą grać wcale bo wizja II ligi na Zygmuntowskich to obecnie jakiś groteskowy żart.
Tak w ogóle to jest tak jak można się było tego spodziewać. Są piłkarze, są chęci, nie ma pieniędzy.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 lip 2007, 14:50

Mentor pisze:Są piłkarze, są chęci, nie ma pieniędzy.
potrzebny sponsor. Ale z tym stadionem to piszą, że to z winy miasta, podobno to do nich nalezy stadion. Nie popisały się chłopaki. Ale spoko, Mentor wpadniesz na mecz do Wrocka i pójdziemy razem na browara :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2007, 16:08

Zgodnie z przewidywaniami "kibice" Motoru robią wszystko, aby wrócić do III ligi albo i niżej. 2 liga to za wysokie progi. Nie tyle może dla piłkarzy co dla tego bydła kibicującego Motorowi.

[']

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 wrz 2007, 16:31

:o Niezły dym zrobił Motor. Mój znajomy jeździ na mecze Motoru.
Teraz jestem ciekaw co będzie się działo na spotkaniach ze Stalówką. :lol:

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 02 wrz 2007, 17:04

Dym to zrobiła Lechia. Motor wszystko zaczął bo jakiś debil chciał racą flage Lecii podpalić. Wstyd dla obu drużyn. A policja po lu interweniowala 5 minutach? :roll:

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1693
Kibicuję: Manchester United

Motor Lublin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 14 sie 2022, 3:33

O w kij był nawet tutaj taki temat :D

Na Motor chodziłem i trochę jeździłem na bliskie wyjazdy około 15 lat temu w czasach LO/studia, ale mam odświeżenie Winampa, a ta nuta jest zacna i naprawdę fajny kawałek rapu:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”