Polskie stadiony - Strona 3

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 07 sie 2005, 11:39

alex90 pisze:No ładnie sie juz zapowiada "Kolporter Arena" .
Stadion nie jest własnością Kolportera tylko miasta Kielce , jak Kolporter zapłaci za nazwe to może i taka będzie ...
alex90 pisze:

KORONA KIELCE
No tak patrzę na ten projekt stadionu w Kielcach i na postępy budowy to rzeczywiście prace idą pełną parą. Tak myślę, że za rok-dwa będzie kolejny ładny stadion (bo przyznam projekt mi się podoba).

nie za rok nie za dwa tylko już na początku roku 2006 :)
ZAGŁĘBIE LUBLIN
Mają ładny projekt ale kiedy go zrealizują tego nie wiem
Alex90 nie Zagłębi Lublin tylko Zagłębie LUBIN !!!! Jak Lublin to chyba Motor :)

P.S był już temat o nowcyh stadionach ciekawe dlaczego ktoś go usunoł

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 07 sie 2005, 11:56

No ładnie sie juz zapowiada "Kolporter Arena" .

To nie ja napisałam :P ino taki gość: Stadionowy Szabrownik

A co do stadionu Korony to zgadywałam, że rok czy 2 lata:P ale skoro już w 2006 to suuper.

Co do Zagłębia to pisałam w pośpiechu jeśli uraziłam kibiców tej drużyny to przepraszam =]

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 07 sie 2005, 11:59

No jakby taki był stadion Lecha to by było fajnie. Spoko też będzie wyglądał stadion w Kielcach. Dobrze też, będzie jak powstaną stadiony w: Warszawie i Krakowie.

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 07 sie 2005, 12:18

stadion narodowy2

No bo w Warszawie są już 2 dobre kluby LEGIA I POLONIA. A na Śląsku?
No na Śląsku piłka jest obecnie taka se ino 2 kluby w extraklasie. A dawiej ze Śląska było 7 klubów w extraklasie.
No ale dobra jeśli będzie faajna atmosfera na tym nowym narodowym no to nic mi nie pozostaje jak ino się do niego przekonać.

P.S ja nic nie mam do Legii i Polonii.
A z resztą STADION NARODOWY to musi być najlepszy stadion w Polsce i największy.
Więc jeśli w Warszawie będzie super stadion to spoko.

piotrpio2
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrpio2 » 07 sie 2005, 13:08

W Polsce jest tylko 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! duży i nowoczesny stadion. TO STADION ŚLĄSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/b]

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 07 sie 2005, 13:15

Wiem ja też chcę aby stadion w Chorzowie miał nadal swoją nazwę NARODOWY. Ale to wszystko dzieje się w Warszawie. Oni(politycy, prezesi) o tym decydują. Właściwie większość stadionów na zachodzie rywalizuje ze sobą, który stadion ma być ten narodowy. Tak samo na zochodzie stadiony narodowe mają zadaszenie... obecnie słowa stadion Narodowy tłumaczy się tak: najlepiej położony, największy stadion, najlepiej zbudowany, i czasami z najlepszymi bajerami.

Znalazłam stronke od Pista Gliwice. Mają nieciekawy stadion szczerze...
Wejście GALERIA. piast[/url]

Awatar użytkownika
mokotowiec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mokotowiec » 09 sie 2005, 11:41

ja uwazam ze poziom stadionów w Polsce doruwna tym w Niemczech za jakies 7-10lat.Zobaczcie na nowy Stadion Bayernu Monachium Alianz Arena.Jest duży,pomieszcza dużo kibiców,kiedy taki w Polsce bedzie?

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 09 sie 2005, 11:56

mokotowiec pisze:ja uwazam ze poziom stadionów w Polsce doruwna tym w Niemczech za jakies 7-10lat.Zobaczcie na nowy Stadion Bayernu Monachium Alianz Arena.Jest duży,pomieszcza dużo kibiców,kiedy taki w Polsce bedzie?
za 7-10 lat ? ja bym powiedział 25-30 ..... patrząc na stadiony Schalke, Bayernu, HSV wątpie ze kiedys u nas takie bedą, nie tylko jesli chodzi o pojemność (w czym raczej nigdy im nie dorównamy, powiewaz nie ma takiego zapotrzebowania w Polsce :/ ) ale takze jesli chodzi o wszelkiego rodzaju bajery, pełne zadaszenie i wogole efekt wizualny. U nas moze pojawią sie 3-4 stadiony które bedzie mozna troche nieśmiało porównac do tych niemieckich (nowy Legii, Wisły, Korony i Lecha) ale poza stadionem Korony nie wiadomo kiedy skonczą pozostałe (albo wogóle zaczną -Legia) .... no wiec bedziemy mieli za te 4-5 lat 4 stadiony które mozemy pokazac w Europie a reszta ?? smich wiec nie sądze aby nasza liga pod tym wzgledem za 10 lat dorównała niemieckiej .....oczywiscie jezeli dostaniemy Euro 2012 moze sie to zmienic :wink:

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 09 sie 2005, 11:56

będzie wtedy, jak któryś z zespołów Polski będzie tak samo słynny jak Bayern. Czyli obecnie to marzenia... no chociaż kto wie może Wisła pokona Greków. Faaajnie by było.

Awatar użytkownika
mokotowiec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mokotowiec » 09 sie 2005, 12:04

tez fajnie by bylo

Stadionowy Szabrownik
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stadionowy Szabrownik » 10 sie 2005, 0:21

I zaś duzo wolnych miejsc na stadionie Wisły .... ale teraz jest usprawiedliwienie bo ceny biletow byly przesadzone. A ta nowa trybuna prezentuje sie bardzo ładnie lecz bylaby jeszcze ładniejsza jakby była zapełniona do ostatniego miejsca :roll:. Teraz ten stadion powoli zaczyna miec ręce i nogi. Juz sie niemoge doczekac az go skonczą :D

Awatar użytkownika
mokotowiec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mokotowiec » 10 sie 2005, 8:41

no gdy pozostale 3 trybuny dokończą bedzie super,wreszcie bedzie jakiś stadion w Polsce którym można bedzie sie pochwalić na Europejskich Arenach

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 10 sie 2005, 12:25

ej no bo bezprzesady zwykły bilet kosztował 120 zł. Ile to kasy!
jak przeciętna rodzina ma na życie 500 zł(nie to co politycy) albo jeszcze mniej. I naprawdę bez przesady, ceny powinny być niższe, i to o wiele niższe.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 sie 2005, 12:47

Nawet fajnie wygląda projekt stadionu w Gdańsku

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 10 sie 2005, 13:07

Andreyew możesz podać mi stronę z tym projektem?
Bo mi obrazki nie chcą się wyświetlić.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”