Jednak:
to nie prawda. Wilką imprezą jest np olimpiada. W katalonii mówi się, że zarobili tyle na olimpiadzie ze sami nie mogą się doliczyć....MLSoccer pisze:Wielka sportowa impreza niestety nie zwraca sie nigdy.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 26 sty 2005, 20:06
to nie prawda. Wilką imprezą jest np olimpiada. W katalonii mówi się, że zarobili tyle na olimpiadzie ze sami nie mogą się doliczyć....MLSoccer pisze:Wielka sportowa impreza niestety nie zwraca sie nigdy.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 sty 2005, 20:07
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 27 mar 2005, 1:02
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 mar 2005, 1:15
Pamiętaj, że takowe stadiony już są w planach, a gdybyśmy wygrali walkę o organizowanie mistrzostw to i pieniądze na budowe by się znalazły bo w końcu zwróciłoby się to parkokrotnie. Poczekamy zobaczymy.maq23 pisze:RacjaInfrastruktura - jeszcze trzeba ją mieć.
Na jakich stadionach niby mieli by grać?
Do poszczególnych etapów mistrzostw są potrzebne stadiony, które mogą pomieścić 30000 (grupy) 40000 i 50000(półfinał i finał).
Gdzie są takie w Polsce![]()
![]()
Buhahahahaha![]()
Przy takiej polityce PZPN to możemy o tym zapomnieć.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 27 mar 2005, 1:22
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 27 mar 2005, 1:30
Po pierwsze:Tomusmc pisze:p.s. przejdz sobie do tematu o stadionach i tam pisze ile miejsc mają mieć poszczególne stadiony w Polsce
Chyba bym nie mógł spać, żeby to przejrzeć. A i tak by mi życia brakło.W celu zachowania czystości na forum prosi się o upewnienie się przed założeniem tematu czy nie istnieje już podobny na forum. Jeżeli istnieje prosi się o nie zakładanie nowego tematu tylko o pisanie w już istniejącym.
Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 mar 2005, 1:43
Okej to chociaż nie mam o sprawie pojęcia, to jush ci mogę rozwiać wątpliwości. Zero.maestro_ pisze:http://www.stadiony.boo.pl/stadiony.php?cmd=top
Panowie tu jest ranking polskich stadionów, można głosować... słyszałem, że zwycięzca ma szanse zostać odremontowany...nie wiem ile w tym prawdy...
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 27 mar 2005, 1:54
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 27 mar 2005, 3:08
hehe no tak... do niedawna nasz Hetman był 2. bo mi to kumpel podesłał i mowił, że ktoś tam remont szykuje czy, że wspomoże... nie wiem... dawno było i nie prawdapiwus pisze:Okej to chociaż nie mam o sprawie pojęcia, to jush ci mogę rozwiać wątpliwości. Zero.maestro_ pisze:http://www.stadiony.boo.pl/stadiony.php?cmd=top
Panowie tu jest ranking polskich stadionów, można głosować... słyszałem, że zwycięzca ma szanse zostać odremontowany...nie wiem ile w tym prawdy...
ROW Rybnik nie ma większych szans niż Legia tylko dlatego, że znajduje się wyżej w rankingu.
A Wisła nie będzie obecnego stadionu remontować, raczej burzyć. Powód? Buduje się nowy, jedna trybuna jest jush w trakcie roboty.
A tak poza wszyskim, to temat o ME 2012, a one raczej się nie odbędą na odremontowanym stadionie Górnika Zabrz, który jest pierwszy w rankingu.
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 mar 2005, 12:27
Nie było pytania bo nie było znaku , ale z moją nieprzeciętną inteligencją domyśliłem się, że chodzi Ci o temat ze stadionami. Nie jestem typem człowieka, który robi wszystko o co go poproszą więc sam sobie poszukaj tego tematu. Gwarantuje, że takowy istnieje.Anonymous pisze:Tomusmc doczekam się odpowiedzi?
Czy może sam się zagubiłeś w tym gąszczu?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2005, 12:37
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 27 mar 2005, 13:01
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 27 mar 2005, 13:51
LAZIO
patryk89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 27 mar 2005, 19:47
magus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl