Piłkarska Gala 2005 - Strona 3

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2005, 18:14

Hmm, tygodnik pilka nozna podal ciekawe nominacje ;)
ja na niektorych pozycjach podalbym calkiem inne nazwiska
;)

PILKARZ ROKU :
- Artur Boruc - transfer do dobrego klubu, swietne mecze w klubie jak i w reprezentacji :) przyszlosc polskiej bramki :)

TRENER ROKU :
- Pawel Janas - za awans :!: za piekna gre naszej reprezentacji :)

ODKRYCIE ROKU :
- Grzegorz Piechna - krol strzelcow rundy jesiennej, debiut w kadrze A, i gol :!: kazdy kto go widzial w akcji - wie, ze Kielbasa zasluzyl na nagrode :)

DRUZYNA ROKU :
- Reprezentacja Polski - za awans :) za emocje :) za piekne mecze :)

LIGOWIEC ROKU :
- Grzegorz Piechna - tak jak przy odkryciu ;)
- Mauro Cantoro [spoza listy] - najlepszy zawodnik na polskich boiskach :!:

DZIALACZ ROKU :
- Antoni Ptak - ma niewiele pieniedzy, ale ma koncept, i na nasza szara lige to wystarcza
:brawo: za pomyslowosc :) [sprowadzanie darmowych Brazylijczykow]
Ci Brazylijczycy w wiekszosci sprowadzeni byli za darmo, graja za mniejsze pieniadze niz Polacy, a nie sa wcale gorsi [Tavares, Julcimar, Edi, czy Milar [ale to chyba Argentynczyk]] ;)

ORANGE FAIR PLAY :
- LEGIA WARSZAWA - specjalnie dla prezesa :lol2:

a tak serio - to nie mam pojecia ;)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 gru 2005, 18:19

cloner pisze:za pomyslowosc
Co za pomysłowość, szantazować miasto o tereny pod inwestycje, co za pomysłowość nękać nieoficjalna stronę za to, że napisała, że któryś z nabytków Ptaka pochodzi z ligi regionalnej. No i jakże pomyslowo wycyckał ŁKS :!: Cudowny człowiek.

Dobrze, że tacy ludzie jak cloner mają głos tylko przed kompem, nie na stadionach :shock:.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2005, 18:28

piwus pisze:
cloner pisze:za pomyslowosc
Co za pomysłowość, szantazować miasto o tereny pod inwestycje, co za pomysłowość nękać nieoficjalna stronę za to, że napisała, że któryś z nabytków Ptaka pochodzi z ligi regionalnej. No i jakże pomyslowo wycyckał ŁKS :!: Cudowny człowiek.

Dobrze, że tacy ludzie jak cloner mają głos tylko przed kompem, nie na stadionach :shock:.
a kogo mialem nagrodzic :?:
moze Drzymale :?: za to, ze zwolnil Radolskiego i zatrudnil najgorszego czeskiego trenera jakiego widzialem w Polsce :lol:
Ptak ma czasem glupie pomysly, ale gdyby nie on, Pogon moglaby byc w podobnej sytuacji do Zawiszy Bydgoszcz, Stomilu Olsztyn czy GKS K. :!:

z ligi regionalej, ale u nas bramki zdobywa :lol:
w sumie ja tez bym nie chcial, zeby na jaw wyszla informacja, ze do nas sprowadza sie zawodnikow z czwartej ligi brazylijskiej, ale pozniej okazalo sie, ze Milar jest naprawde wartosciowym pilkarzem :) i na polskie boiska to wystarczy :!:

a LKS wycyckal dawno temu

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 11 gru 2005, 18:38

cloner pisze:z ligi regionalej, ale u nas bramki zdobywa :lol:
w sumie ja tez bym nie chcial, zeby na jaw wyszla informacja, ze do nas sprowadza sie zawodnikow z czwartej ligi brazylijskiej, ale pozniej okazalo sie, ze Milar jest naprawde wartosciowym pilkarzem :) i na polskie boiska to wystarczy :!:

Tylko że to chodziło o to, że Ptak podawał informacje, że Milar został sprowadzony bodajże z drugiej ligi brazylijskiej, ale jak się dowiedziała nieoficjalna strona Pogoni to chodziło rzeczywiście o drugą ligę, ale regionalną.

Wtedy Ptak wystosował ultimatum, że albo strona zakończy swoją działalność albo on odejdzie z Pogoni. Rzeczywiście - tytuł "Działacza Roku" mu się należy! Iście honorowa postawa Pana Ptaka.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 gru 2005, 18:39

piwus pisze:nękać nieoficjalna stronę za to, że napisała, że któryś z nabytków Ptaka pochodzi z ligi regionalnej.
z ligi regionalej, ale u nas bramki zdobywa Laughing
w sumie ja tez bym nie chcial, zeby na jaw wyszla informacja, ze do nas sprowadza sie zawodnikow z czwartej ligi brazylijskiej, ale pozniej okazalo sie, ze Milar jest naprawde wartosciowym pilkarzem Smile i na polskie boiska to wystarczy Exclamation
Na pewno wszysto w porządku z czytaniem? Przeczytaj pogrubiony tekst i swoją odpowiedz :roll:.

Ptak zagroził, że jeśli strona nie zostanie zamknięta, on odejdzie z Pogonii. Na stronie oficjalnej w tym czasie dziwnie gineły komentarze przeciw i pojawiały się laurki dla pana Ptaka.
Oprócz tego gratulacje za niezrównoważonego syna, którego zatrudnił w klubie (sprawa była dwa lata temu, zachowywał się jak po psychotropach), sam ojciec tez nie gorzej świrował. Gratulacje za wieczne groźby o odejściu, jeśli nie nie dostanie terenów; nie chcialbym być na miejscu szczecińskich kibiców. Ktoś powiedział złe słowo na Ptaka, Ptak na walizkach. Gratulacje za Panika-Pietrzaka-Panika, numer roku.
cloner pisze:a LKS wycyckal dawno temu
Co było a nie jest nie pisze się w rejestr, nie cloner :lol2:? Dojrzałe i dorosłe te Twoje uwagi.

Tacy ludzie jak Ptak toczą polską piłke jak rak. Stawianie na starych Brazylijczyków, zamiast na równie dobrych młodych graczy, podpisywanie takich kontraktów, by móc bez żadnego wyjaśnienia wyrzucić piłkarza z klubu (vide Moskalewicz).

Rozumiem, że napisałeś o Ptaku, bo ja wyśmiałem tą nominację. To również nie jest infantylne działanie na przekór :lol2:.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2005, 18:45 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2005, 18:45

piwus pisze:Na pewno wszysto w porządku z czytaniem? Przeczytaj pogrubiony tekst i swoją odpowiedz
oto moja odpowiedz :
cloner pisze:w sumie ja tez bym nie chcial, zeby na jaw wyszla informacja, ze do nas sprowadza sie zawodnikow z czwartej ligi brazylijskiej, ale pozniej okazalo sie, ze Milar jest naprawde wartosciowym pilkarzem i na polskie boiska to wystarczy
rozumiem, ze nie czytasz postow, a na nie odpowiadasz - ciekawy sposob :lol:
Co było a nie jest nie pisze się w rejestr, nie cloner ? Dojrzałe i dorosłe te Twoje uwagi.
nagrode sie wrecza za ten rok, a nie za to co zrobil w poprzednich latach :!:
Rozumiem, że napisałeś o Ptaku, bo ja wyśmiałem tą nominację. To również nie jest infantylne działanie na przekór
i tu sie zdziwisz - nie czytalem innych postow ;) [wlacznie z Twoim]

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 gru 2005, 18:50

W sumie nie ma tutaj na co odpowiadać. Ja białoruskich metodach Ptaka, ty o tym, ze Milar to dobry piłkarz. Ja tym, że Ptak nadaje się do wariatkowa, ty o tym, ze nagroda jest tylko za ten rok. Żałosne. Równie dobrze mogłeś mi to na priva wysłać. Ale pracuj, w końcu pokonasz kogoś natężeniem głupoty, bo argumentów przecież nie używasz. Styknie.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2005, 18:57 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 11 gru 2005, 18:53

Cloner ja mam tylko takie pytanie czy wybrałeś Ptaka tylkń dlatego że to prezes Pogoni , aty powiedzmy szczerze lubisz Pogoń :) ja nie widze nic za co Ptak miałby dostać nagrode .

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2005, 18:53

piwus pisze:W sumie nie ma tutaj na co odpowiadać. Równie dobrze mogłeś mi to na priva wysłać. Ale pracuj, w końcu pokonasz kogoś natężeniem głupoty, bo argumentów przecież nie używasz. Styknie.
ano braklo Ci argumentow, tez bym zrezygnowal na Twoim miejscu z odpowiadania - bo szans nie masz :lol:
w koncu to moje zdanie kogo ja nagrodzilbym za rok 2005, i nikt, ani nic mnie nie przekona bym zdanie zmienil - proste :)

b.t.w. - ktos wie kiedy PN te nagrody wreczy :?:

edit :
Scyzoryk : miedzy innymi dlatego ;) wahalem sie pomiedzy Ptakiem, a Klickim ;)
kogos wybrac musialem ;)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 gru 2005, 18:59

wiedzialem ze cloner wymysli cos w swoim sty;u :!:
buahahhahahaah Ptak
cloner pisze:ale gdyby nie on, Pogon moglaby byc w podobnej sytuacji do Zawiszy Bydgoszcz, Stomilu Olsztyn czy GKS K.
ale to chyba nie bylo w tym sezonie, a niby za co w tym zrobil takiego :?:
teraz rozprzedaje caly zespol a w brazylii ma oboz przygotowujacy na ktorym jest juz brazyliski trener oraz okolo 25zawodnikow ponad 30letnich oraz mlodzieniaszkow -jak nic spuci Pogon do 2 ligi

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2005, 19:04

czeher pisze:wiedzialem ze cloner wymysli cos w swoim sty;u :!:
buahahhahahaah Ptak
cloner pisze:ale gdyby nie on, Pogon moglaby byc w podobnej sytuacji do Zawiszy Bydgoszcz, Stomilu Olsztyn czy GKS K.
ale to chyba nie bylo w tym sezonie, a niby za co w tym zrobil takiego :?:
teraz rozprzedaje caly zespol a w brazylii ma oboz przygotowujacy na ktorym jest juz brazyliski trener oraz okolo 25zawodnikow ponad 30letnich oraz mlodzieniaszkow -jak nic spuci Pogon do 2 ligi
a ja wiedzialem, ze jak napisze cos nie po Waszej mysli - to zaraz wszyscy zaczna na mnie najezdzac :lol:

p.s. - a niech sobie Ptak robi co chce, wazne zeby klub gral jak najlepiej, i przy tym on sam wydal jak najmniej pieniedzy - na tym polega biznes ;)

mozliwe, ze Antoni teraz nie ma komu sprzedawac meczow - i przez to, ma problemy finansowe, i chce sprzedac pilkarzy [np. zlozyl oferte Legii : Kazmierczak & Grzelak - 1mln euro]

Pozdrawiam i zycze sukcesow Waszym ulubionym druzynom w naszej szarej lidze

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 gru 2005, 19:12

cloner pisze:mozliwe, ze Antoni teraz nie ma komu sprzedawac meczow - i przez to, ma problemy finansowe, i chce sprzedac pilkarzy [np. zlozyl oferte Legii : Kazmierczak & Grzelak - 1mln euro]
i za to niby ma byc ta nagroda tak :?:
cloner pisze:p.s. - a niech sobie Ptak robi co chce, wazne zeby klub gral jak najlepiej, i przy tym on sam wydal jak najmniej pieniedzy - na tym polega biznes
sorry ale jemu chyba tylko wychodza biznesy ktore pasuja jego kieszeni zas gre Pogoni ma gdzies - licza sie tylko grunty w Szczecinie - tak nalezy mu sie za to nagroda dla dzialacza pilkarskiego jak nic
cloner pisze: ja wiedzialem, ze jak napisze cos nie po Waszej mysli - to zaraz wszyscy zaczna na mnie najezdzac
bo ty chyba tylko po to piszesz zeby wzbudzic jakies komtrowersje

Nie ma co z Toba dyskutowac, moze czlowiekiem roku w Polsce ma zostac Peczak albo ks. Rydzyk czy moze ktos inny :?:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2005, 19:17

bo ty chyba tylko po to piszesz zeby wzbudzic jakies komtrowersje
to Wy tak uwazacie :!:
ja tylko wyrazam swoje opinie, na jakikolwiek temat - to w ciagu kilkunastu minut - kilka osob [najczesciej te same osoby] - pisza, ze ja podaje bezsensowne argumenty, ze ze mna nie mozna dyskutowac, ze moje teorie sa wyssane z palca, itp.

ale co poradzic - ludzie z odmiennym zdaniem, najczesciej sa nielubiani w spoleczenstwie :evil:
ale posluze sie cytatem z Liroya :
robie to co chce [...] zdanie Twoje na moj temat **** obchodzi mnie
moze czlowiekiem roku w Polsce ma zostac Peczak albo ks. Rydzyk czy moze ktos inny
raczej ktos inny :lol:
oby nie Kaczor :lol2:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 gru 2005, 19:20

Dla Ciebie on jest dobry, bo pamiętasz, jak grał z jakieś trzy - cztery lata temu. Niestety, to już nie jest ten błyskotliwy, egzotyczny i żądny gry piłkarz, tylko schorowany tandeciarz, który grać w piłeczkę nie potrafi.
Nie, nie :P Widziałam go w PAO :)
cloner pisze:a ja wiedzialem, ze jak napisze cos nie po Waszej mysli - to zaraz wszyscy zaczna na mnie najezdzac
Eeee tam :D Mnie bardziej rozwala sprawa, że fan Korony Kielce uważa Piechnę za odkrycie :smile2: :rotfl:
Rozumiem kogoś kto o nim nie słyszał [a tu zdarzają się tacy], ale jak już się kibicuje Koronie tot rzeba było go znać :lol:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 11 gru 2005, 20:03

futbolowa pisze:eee tam Very Happy Mnie bardziej rozwala sprawa, że fan Korony Kielce uważa Piechnę za odkrycie Smile2 Rotfl
Rozumiem kogoś kto o nim nie słyszał [a tu zdarzają się tacy], ale jak już się kibicuje Koronie tot rzeba było go znać Laughing

Sorry ale nikt w Kielcach nie spodziewał się ze Pichna bedzie tak strzelał jak strzela , dla nas to tez było zaskocznie . Szczególnie ze w tamtym roku w II lidze strzelił 17 bramek i został Królem strzelców , a teraz na półmetku ma już 16 . Pozatym nie rozumiem , o co ci chodzi ?? Czyli odkryciem powinien być ten kogo zupełnie nie znam ?? A co jak ja znałem wszystkich nominowanych już przed sezonem ?? to co na kogo głosować ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”