KS Cracovia (zbiorczy) - Strona 3

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Stadionowy Szabrownik
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stadionowy Szabrownik » 07 sie 2005, 1:19

Tez licze na Cracovie i mam nadzieje ze bedzie takim czarnym konien tego sezonu i napsuje krwi czołowce. Troche mnie jeszcze martwi skutecznosc bo 4 punkty niby są ale w trzech meczach tylko jedna bramka strzelona ... Pewnie czekają na nową podgrzewaną murawke bo na starej juz im sie znudzilo :wink: a tak na serio to z kazdym kolejnym meczem bedzie coraz lepiej i jak tylko zaskoczą to brameczki sie posypią az miło :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 sie 2005, 9:35

Craxa powinnna awansować do europejskich pucharów. Maja dosyć wysoki budzet bo wynosi on 14 mln zł, dobrych pilkarzy i mam nadzieję, że spełnią moje oczekiwania na ten sezon. Wpadka z Górnikiem to tylko wypadek przy pracy i nie powinien sie on już więcej zdazyć.

POZDRO

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 07 sie 2005, 22:30

No raczej tak nie spodziewałem się porażki Cracovi szczególnie tak wysokiej w STS na Cracovie postawiłem ... ale Korona też mi nie weszła

Awatar użytkownika
mikszon
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikszon » 08 sie 2005, 3:13

Wydaje mi się, że słaba postawa Pasów w tej rundzie związana jest z tym, że wizja trenera Stawowego na budowanie zespołu się już nie sprawdza.Pan Wojtek, przed sezonem twierdził, że posiada najlepszych ( lub jednych z lepszych) zawodników na każdej pozycji. Takie myślenie doprowadziło do tego, że oprócz transferu Pawlusińskiego (którego transfer i tak zaklepany był już wcześniej) i Michała Karwana nikt nie wzmocnił drużyny w przerwie letniej! Odbija się to szczególnie na grze ofensywnej. 1 bramka w 3 meczach, to fatalny rezultat. Najgorsze jest to, że niewiele wskazuje aby coś się miało zmienić. Bania siedzi na ławce, Giza zamiast rozgrywać to podaje wzdłuż boiska, Bojarski się obraził, że nie jest już gwiazdą zespołu. Jedyny który próbuje coś grać to wlaśnie sprowadzony niedawno Pawlusiński. W związku z kiepską grą Stawowy, próbuje eksperymentowąc ze składem, jednak jak widać nie wiele to daje, ponieważ nie ma wartościowych zmienników. Moskała jest cieniem zawodnika, który grał kiedyś w Groclinie, Szczoczarz jest młody i obiecujący, ale jak na razie nic nie pokazuje, Bojarski wchodzi z ławki, ale jest całkowicie bez formy, a na domiar złego obrona również popełnia seryjne błędy. Zdecydowanie, za szybko podziękowano Kazkowi! W związku z tym, myśle że Stawowy nie dokonując transferów przecenił możliwości swoich zawodników, i teraz odbija się to na grze drużyny! Poza tym mam wrażanie, jakby okres przygotowawczy również nie został dobrze przepracowany! Na szczęscie, teraz 2 tygodnie przerwy. Może przed derby da się cos jeszcze zrobić, bo w przeciwnym razie mozę byc nie wesoło. Obym się mylił...

cris10
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 08 sie 2005, 8:28

Sądze , że zła jak narazie gra zespołu Cracovii pochodzi od trenera Stawowego.Myślę że trener stawowy powinien podać się do dymisji a PASY powinny zatrudnić innego lepszego trenera takiego jak np.D.Wdowczyk

Awatar użytkownika
LeninKSC
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeninKSC » 08 sie 2005, 11:22

Derby to bedzie najprawdopodobniej być albo nie być Stawowego. Wielu kibiców już żąda jego głowy, a po meczu na Wiśle może się przelać czara goryczy. Taktyka stu podań z wejściem do bramki już nie skutkuje. "Gwiazdeczki" już nie grają tak jak kiedyś. Ciężkie chwile ma pan Wojtuś przed sobą.

Ale z drugiej strony trudno będzie znaleźć lepszego trenera. Kasperczak poza zasięgiem, Wdowczyk ostatnio polubił siedzenie w studio, Lenczyk najlepsze lata ma za sobą.

Tak więc przed zwalnianiem Stawowego trzeba pomyśleć czy jest następca?

Gosia
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Craxa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gosia » 08 sie 2005, 11:48

Cracovia jest najlepsza i ze wszystkimi wygra!!! :D :) :o :lol: 8) :twisted: :!: :!: :!: :!: :!:

Gosia
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gosia » 08 sie 2005, 11:50

mój numer gg 8102650

Awatar użytkownika
mikszon
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikszon » 08 sie 2005, 15:35

Myśle, że nowym trenerem mogłby zostać ktoś z zagranicy, bo faktycznie na naszym rodzimym rynku trenerskim, nie ma wielkiego wyboru. Aczkolwiek, patrzac na dokonania na przykład pana Liczki w wisle, zastanawiam się czy bariera językowa nie jest zbyt dużą przeszkodą, aby sprawnie kontakotwac się z zawodnikami. Chociaż z drugiej strony w klubach zachodnich manerw z zagranicznym trenerem, od wielu juz lat sprawdza sie bardzo dobrze. Mysle, ze nie byloby to najgorsze rozwiazanie!

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 28 sie 2005, 15:05

Dzisiaj czeka Cracovię mecz prawdy .
Mają szansę dobić konającą Legię , oby po tych dwóch tygodniach leniuchowania wykonali wyrok na Legii :D
Będzie to ostatni mecz dla trenera Zielińskiego w Legii , więc legioniści przyjmą tą porażkę z ulgą :D

PASY ten mecz trzeba wygrać i koniec .

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 28 sie 2005, 16:53

Cracovia wygra 3:2 tak mi sie śniło przynajmniej . A tak poważnie to mi się wydaję że czeka Cracovię naprawdę trudny mecz Legia jest zdesperowana i musi wygrać z tym że Pasy też chcą wygrać . MOże być naprawde dobry mecz .

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 28 sie 2005, 17:35

Legia jest rozbita totalnie, trener chce odejść, nie wychodzi im za wiele ,
Tylko fakt że strzelą jednadwie bramki i zaczną grać moze sparwić cos poztywnego,
Bo jesli pierwsza bramkę strzli Cracovia to bedzie po Legii dzisiaj.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 28 sie 2005, 19:30

fala pisze:Będzie to ostatni mecz dla trenera Zielińskiego w Legii

uaa widze ze jestes lepiej poinformowany od Zyga i Bednarza :lol:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 sie 2005, 20:12

A swoja droga, podobno Cracovia kupila Mateusza Rzucidle ze Stali :lol: :lol: :lol: :lol: no to gratuluje wyboru, naprawde gosc sie nie zmiescil kolejke temu w 18 meczowej Stali :lol:
ale za to potrafi zrobic taki przekret, ze ho ho :lol:
a najbardziej rozbawilo mnie zdanie Stawowego: "Rzucidlo jest MLODY i perspektywiczny" :lol: dla niewtajemniczonych napisze, ze gosc ma 25 lat :lol:

A co do meczu Craxa - Legia, to domyslam zie, ze na trybunach bedzie o wiele ciekawiej niz na murawie. wg mnie jezeli padnie jakakolwiek bramka, to juz bedzie niezle.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2005, 20:16

43' Cracovia Krakow 1 - 0 Legia Warsaw <jupi>

Legia przegra i Zielu poleci [czy już poleciał ??]

bramka padła, czyli jak prorokuje Jarzyna - musi tam być bardzo ciekawie - zapewne się o tym przekonam oglądając magazyn IDEA ekstraklasa jejeje :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”