Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 08 sie 2011, 17:38
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 08 sie 2011, 17:47
Właśnie, a swoją drogą przychodząc do Wisły deklarował że nie chce grać z orzełkiem na piersi.Puzon93 pisze:Jak tam może być Melikson, skoro zagrał już w reprezentacji Izraela ?![]()
Kamil_77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 08 sie 2011, 17:54
zagral ale w meczu towarzyskim. A ostatnio zmieniono przepisy ze musi zagrac w 'meczu o cos'Kamil_77 pisze:Właśnie, a swoją drogą przychodząc do Wisły deklarował że nie chce grać z orzełkiem na piersi.Puzon93 pisze:Jak tam może być Melikson, skoro zagrał już w reprezentacji Izraela ?![]()
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 08 sie 2011, 20:42
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 08 sie 2011, 20:45
Jakkolwiek to zabrzmi, z tego co wynika to tak. No chyba, że jest jakaś liczba meczów po której przekroczeniu nie można zmienić reprezentowanej kadry.Boromir pisze:Czyli jak nagle Boenish albo Matuszczyk albo, nie daj Boże, Polanski (!!) dostaną powołanie od Niemców na Euro, to będą mogli zagrać?
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 08 sie 2011, 21:03
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 sie 2011, 22:16
E tam. Myślę, że nawet nie ma co dywagować na ten temat. Prawdopodobieństwo, że Maor zagra w naszej kadrze jest niewielkie. Czy sam fakt zapewnionego udziały naszej kadry w Euro może być przesądzającym argumentem? Nie, bo Izrael ma duże szanse na awans, jeżeli zepnie poślady i dopisze mu szczęście.Kaczormistrz pisze:jak Maor zarga we wrzesniu w meczu eliminacyjnym to juz po nim
Trzy mecze, trzecie miejsce. Trudne, ale realne. Maor chyba też obczaja co się dzieje wokół naszej kadry i mam nadzieję, że ma swój rozum. Jego powołania to kolejny wyimaginowany temat, który ciągnie prasa. Nie oszukujmy się. Osobiście nic do gościa nie mam, ale nie widzę podstaw, aby grał z orzełkiem na piersi.Izrael - Grecja
Chorwacja - Izrael
Malta - Izrael
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 sie 2011, 0:06
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 09 sie 2011, 0:16
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 09 sie 2011, 0:21
Górski?emdżej pisze:Cris7
- i pomyśleć, że tacy Franio Smuda i Kazio Górski jeszcze Polanskiemu w tyłek włażą, żeby tylko mógł najszybciej zagrać.
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 09 sie 2011, 1:34
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 09 sie 2011, 2:00
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 09 sie 2011, 2:10
U nich tak się nazywa prezydent, reklamuje się na bilbordach, że życzy spokojnego pobytu w Sosnowcu czy coś takiego, już dokładnie nie pamiętam, ale ma swoje reklamówki w Sosnowcu, jeśli tak to można nazwać.Pawel875 pisze:Górski
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 09 sie 2011, 9:13
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 09 sie 2011, 9:53
I tego życzę tej śmiesznej wielonarodowej reprezentacji !Kaczormistrz pisze:Calkowicie zgadzam sie co wczoraj powiedzial Mariusz Lewandowski. Smuda zrobil sobie casting. Bedzie kompletna klapa na Euro, bedziemy dostawcami pkt i bramek. Przepraszam ze jestem takim optymista ale jestem realista
NoName1989
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio