Arka Gdynia (zbiorczy) - Strona 3

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Maczo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maczo » 19 mar 2005, 8:46

Ja jestem dobrej myśli. Chciałbym zeby Arka wstąpiła w szeregi pierwszoligowców. 8)

Awatar użytkownika
kuba A.G.
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kuba A.G. » 27 mar 2005, 13:59

Arka jak narazie ma duze szanse na awans a czy awansyje to sie okaze w czercu.A co KIBOLA :shock: lechi.To niech lepiej zajmie sie swoja lechia a nie Przy....la sie do Arki ze nie ma szans na ekstraklase.Arka jak narazie zajmuje 2 miejsce i to daje awans a lechia cyba 7 i nie wydaje ni sie taki pewny powrót do zaplecza ekstraklasy.

Na dejdzie wiosna i lepsze czasy powruci nasza ARECZKA w szeregi ekstraklasy

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 mar 2005, 15:25

kuba A.G. pisze:.A co KIBOLA :shock: lechi.To niech lepiej zajmie sie swoja lechia a nie Przy....la sie do Arki ze nie ma szans na ekstraklase.Arka jak narazie zajmuje 2 miejsce i to daje awans a lechia cyba 7 i nie wydaje ni sie taki pewny powrót do zaplecza ekstraklasy.
No właśnie tym bardziej że we wczorajszym meczu lechia zremisowała z Mieszko Gniezno (ostatnie miejsce w tabeli) 2:2 wyrównując w ostatniej minucie meczu :lol: :lol: :lol:

ARKA GDYNIA - Świt NDM 2:0 !!!!!!!!!!!

mark_p
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mark_p » 27 mar 2005, 16:56

ARKA GDYNIA - Świt NDM 2:0 !!!!!!!!!!!
wiesz gdyby Arka wygrała u siebie np. z Gksem czy Koroną to by było z czego się radować
jednak w sumie pamiętam remis w Białymstoku 2-2, Jagiellonia przeważała, jedna kontra..i Arka strzeliła

w sumie niezły skład macie
ale myśle, że jeszcze to nie czas na awans
takie moje zdanie

pozdrawiam
mark

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 27 mar 2005, 17:10

Prawda. Wielka radość po tym meczu nie powinna być ze strony Arki. 2:0 ze Świtem to dobry prognostyk na przyszłość, ponieważ ich przybliża do I ligi. Arka to stabilny zespół i powinien wejść do I ligi, jak nie awansem to chociaż w barażach. W barażach nie byłoby tak trudno, ponieważ zagrają z gorszym zespołem I ligi takim jak: Gieksa(jeśli by wyszła ze strefy spadkowej, chyba cudem)Lech(jeśli się nie podniesie razem z Gieksą, na pewno zagra w barazach) albo Górnik(też prawdopodobne). Najwiekszą stratą drużyny z Gdyni jest na pewno, kontuzja napstnika-Roberta Dymkowskiego.

Awatar użytkownika
cYc86
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 02 kwie 2005, 20:41

kama_reda pisze: No właśnie tym bardziej że we wczorajszym meczu lechia zremisowała z Mieszko Gniezno (ostatnie miejsce w tabeli) 2:2 wyrównując w ostatniej minucie meczu :lol: :lol: :lol:
po I - jesli to byla ostatnia minuta to krotkie macie mecze w gdyni :shock: (bramka wpadla w 81min), po II Mieszko sie bardzo wzmocnilo w zimie(dzis wygrali 2:0 z Obrą)
po III - wasza ostatnia porazka(1:0) tesh byla swietna (zabrakolo kasy na kupienie meczu :lol: )
i w koncu po IV - dzisiejsze zwyciestwo LECHII z Turem (mial 3 miejsce przed tym meczem) spowodowalo iz jestesmy teraz na 4 miejscu(ze strata 2pkt do drugiej pozycji)
Podsumowujac to wszystko wydaje mi sie ze bedzie 6 swietnych meczy w II lidze - LECHIA - arka , LECHIA - lech, i w koncu najleprzy - LECHIA GDAŃSK-ŚLĄSK WROCŁAW :D
aha i jeszcze po V 8) - moja opinia na temat arki w II lidze byla obiektywna, i pisalem tak nie ze wzgledu na moja niechec do tego klubu tylko z moich obserwacji, a odpowiedz jageta na ten temat byla niedojrzala :lol: bezpodstawna i smieszna :lol:
poprostu jestescie smieszni :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 kwie 2005, 22:00

magus pisze:Najwiekszą stratą drużyny z Gdyni jest na pewno, kontuzja napstnika-Roberta Dymkowskiego.
Coś jesteś słabo poinformowany. "Władze klubu" (uważam to za nieporozumienie) nie przedłużyły kontraktu z Dymkowskim i nie jest on już "naszym" zawodnikiem.
cYc86 pisze:poprostu jestescie smieszni :lol: :lol: :lol:
no...

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 16 kwie 2005, 8:43

Byłoby dobrze gdyby jakaś drużynna z pomorza była w eksraklasie. Jestem z nimi!!

Awatar użytkownika
MiNoO
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiNoO » 16 kwie 2005, 8:52

wątpie w awans arki do 1 ligi ale wszystko sie moze zdarzyc :D

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 16 kwie 2005, 13:56

arka??hahahahha niestety byc moze od wielu lat druzyna z pomorskiego bedzie w 1 lidze z tego sie ciesze ale arka??hahah cioty spadną w 1 sezonie albo wogle nie dostaną licencji LECHI IDZIE SWIETNIE W 3 LIDZE ZA POŁ ROKU @ LIGA A ZA POŁTOREJ ! LIGA:D:D:D:D:D I WTedy europejsckie puchary:d:d:d

Brzydko się bawisz :cry: Dwa WP za obrazę klubu / Piwus

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 kwie 2005, 14:51

Dobry żart, yazzid1991. :? Czepiasz się Arki, że nie dostanie licencji, a co - ta wspaniała Lechia ma lepszy od nich stadion? Jakoś mi trudno w to uwierzyć. :roll:

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 16 kwie 2005, 15:13

gdzie jest Bytom??ahahahha

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 18 kwie 2005, 0:12

yazzid1991 pisze: LECHI IDZIE SWIETNIE
wręcz zajebiście, jak dla mnie to za 3 lata wygrają Lige Mistrzów, a Arka bedzie średniakiem 4 ligi :lol: :lol: :lol:
cYc86 pisze:wasza ostatnia porazka(1:0) tesh byla swietna (zabrakolo kasy na kupienie meczu )
no, 7,40 zł nam zabrakło :( :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 kwie 2005, 2:05

Nie no słuchajcie jest jeszcze dużo kolejek i wszystko może się zmienić. Jak narazie Arka idzie do I ligi, a Lechia do II. Już niedługo Lechia zawojuje I lige bo pomaga im nikt inny jak Wisełka nasza kochana :D

p.s. szczerze to chciałbym zobaczyć jak Arka dostaje baty w Ekstraklasie :D

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 kwie 2005, 14:41

Tomusmc pisze:Nie no słuchajcie jest jeszcze dużo kolejek i wszystko może się zmienić. Jak narazie Arka idzie do I ligi, a Lechia do II. Już niedługo Lechia zawojuje I lige bo pomaga im nikt inny jak Wisełka nasza kochana :D

p.s. szczerze to chciałbym zobaczyć jak Arka dostaje baty w Ekstraklasie :D
Napewno Arke na więcej stać niż tą twoją lechię...my chociarz pooglądamy i pokibicujemy w 1 lidze a wy w 3 sie kisić będziecie...a tak wogóle to wstyd takie wielkie miasto a na takim słabym poziomie piłke macie....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”