Ty za to jesteś bardzo poważnym człowiekiem i piszesz, że liczysz, że Górnik Zabrze, czyli obecnie jedna z najgorszych polskich drużyn, zdobędzie ,,jakiś puchar" . Może od razu LIgę Mistrzów wygra. To jest poważna wypowiedź....ddemon pisze:Wiesz co ci napisze a ostatnio tu było modne(jak o Amice,Ojrzyńskim,lewej nodze itd) - JESTEŚ ŻAŁOSNY!!Obserwator pisze:No być moze Górnikowi uda się wywalczyć Puchar Prezydenta Miasta Zabrze... To na pewno przyciągnie nowych sponsorów!!! Już Mieciu spod Żabki chce wpłacić 20 zł na Górnika!!! Zawsze to jakieś pieniądze.ddemon pisze:Kilku faworytów odpadło więc może Górnik przejdzie 1/8 PP którą nie może przejśc od 10 lat![]()
Pozatym Górnik buduje nowy stadion może uda się wywalczyć jakiś puchar i tym samym przyciągnąć nie tylko nowych sponsorów ale i europejskie puchary na nowym stadionie![]()
PS. Obserwator proszę nie odnoś się do mojego postu
Nie mogłem się powstrzymać....
Zdzieszowice i Kluczbork grają dalej, zapominijmy o Górniku Zabrze czy Wisle Kraków, nadchodzi województwo opolskie. Pozdrawiam.Z ciebie taki obserwartor że nawet jak się prosi abyś nie odnosił się do czyjegoś postu to i tak to robisz
Odnoszę się do czego chcę, a do czego nie chę to się nie odnoszę i żadne prośby czy groźby tego nie zmienią. Pozdrawiam.