Albo bohaterowi narodowi:Wilmore pisze:Nie podobają mi się Solidarni, więc nie chodzę na ich happeningi pod pałac. Gdybym nie lubił euro, to bym nie szedł na żaden mecz ani trening. Tak się zachowują normalni ludzie.
Chlopaczek pisze: Odwalili zla robote wizerunkowa. Wiadomo bylo ze po tym materiale BBC zagraniczne media beda wyczulone na zachowanie polskich kibicow. Wrecz beda szukac takiego tematu. Wiec nalezalo siedziec cichutko grzeczniutko a zamiast o jebaniu krzyczec o kochaniu. Teraz to sobie mozna dochodzic prawdy jak bylo - slowa kapitania reprezentacji Holandii poszly w swiat i nic dobrego z tego nie wyniknie.
Emerald pisze:Jak sie beda zachowywac w ten sposob to beda mieli przeciwko sobie znacznie wiecej ludzi niz teraz - bo to co sie dzieje na meczach ligowych i miedzy kibicami ligowych druzyn zdecydowanej wiekszosci ludzi wisi, ale to co sie bedzie dzialo na euro i bedzie przynosilo calemu krajowi wstyd juz wisiec im nie bedzie.
Po ataku na radiostacje w Gliwcach Hitler też nie miał innego wyjścia jak odpowiedzieć Polsce tym samym a potem wspólnie z Polakami mordował Żydów. Daliśmy dupy nie przyłączając się od początku do Hitlera od początkuryba_82 pisze:
Mi to raczej wygląda na teorię "dam mu dupy a później powiem,że mnie zgwałcił".
PewnieChlopaczek pisze:Gdyby wszyscy byli tacy jak piwus - zyczliwi dla obcokrajowcow pomagajacy im wyjsc z zakletego kregu.